På besök hos pappa.


(jag vet att det är dålig kvalisort på bilderna, de är tagna med mobilen och står man inte helt stilla blir bilderna suddiga)

Vi var och hälsade på min pappa och hans fru under förmiddagen. De bjöd på frukost. Gröt och skinkmacka. Alvar åt hela tre portioner gröt! Snacka om matvrak haha. Izabella ville däremot inte äta alls. Är de verkligen syskon? haha. Så lika men ändå så olika ;-) Nåja, efter att vi ätit så lekte barnen med morfar en hel del, medan jag satte mig i fåtöljen och tog det lite lugnt. Man får passa på när tillfälle ges hehe. Efter ett par timmar känner jag en brutal smärta och jag tänkte "NEJ, inte igen!" men jodå, smärtan var tillbaka och jag låg nästan dubbelvikt. Fick en voltaren liknande tablett av pappas fru och hoppades på att smärtan skulle ge med sig. Tabletten gjorde dock ingen märkbar skillnad så bestämde mig för att gå hem till mina stolpiller, de enda som hjälper. Så kom hem för en stund sen och har tagit stolpiller, smärtan är nästan helt borta. Har bara lite små känningar kvar, men dom försvinner väl så småningom. Men trots det så hade vi det trevligt hos min pappa.

Nu tänkte jag ta och vila en stund medan karln leker med barnen. Blir helt slut efter smärtattacken ;-)

Lämna ett avtryck
Postat av: Emma-Lou

Men usch för att du ska få tillbaka smärtan såhär i omgångar, obehagligt liksom. Är det gallan som spökar? Vet att min pappa fått sådär som du ibland, precis så som du beskriver och det var ju misstanke på gallan, men sen sa läkaren att den bara spökar.



Tre portioner gröt? Wow, det är ju ganska mycket. Nu vet jag förstås inte om du menar barnportioner eller vuxenportioner, men oavsett, så är även tre barnportioner väldigt mycket för ett barn i Alvars ålder. Ååh, gröt som är så gott. Åt bara lite på julaftonsmorgonen.



Det blir bara lugnt för er ikväll antar jag, med tanke på attacken? Krya på dig och ta det väldigt lugnt. Ett bad kanske skulle vara avslappnande?

2009-12-27 @ 14:35:37
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Emma-Lou

Bada när barnen sover kan nog vara en god idé, haha. Vet hur det är, jag får typ aldrig bada själv..

2009-12-27 @ 15:32:38
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Stefan

Hejsan!



Trevlig blogg du har :) Om du är sugen på att få mera besökare till din blogg så tycker jag du ska besöka: http://funnyfarm.se :)



Ha en fortsatt trevlig dag!

2009-12-27 @ 16:25:42
URL: http://funnyfarm.se
Postat av: emis

stackars dej som fick så ont idag!! ska de göra ngt åt det eller är det bara tabletter som gäller i fortsättningen också?

äntligen är tjejerna friska o har slutat må dåligt! så skönt! men jösses vilket liv det blev här hemma idag med alla leksaker som låter och sjunger! hihi..för nu orkar nathalie leka igen o då inte med en sak utan alla på en gång..antar att du vet hur ddet är=)

2009-12-27 @ 16:56:18
URL: http://www.emis.myshowroom.se
Postat av: Ulrika

tack! ja det var kul :)

2009-12-27 @ 17:42:18
URL: http://minitjejens.blogg.se/
Postat av: emma

vad lustiga de är som säger en sak o gör sen en annan..hoppas de ordnar sej så du slipper ha så ont.

vad ska ni göra ikväll?

2009-12-27 @ 20:18:06
URL: http://www.emis.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0