En tidig lördag.

 

En tidig lördagsmorgon och jag sitter här. Barnprogrammen är på och barnen sitter och tittar på det, eller mest Izabella för Alvar har något svårt för att sitta still ;-)

 

Igår hade vi en alldeles supermysig fredagskväll. Vi såg en film och åt tacos, sen blev det lite gottis och julmust innan det var dags för barnen att ta ett bad och sen krypa ner i sängen. Jag och karln myste en stund efter att barnen somnat, hade lite tända ljus och bara var.

 

Inga planer för dagen har vi, men något kul ska vi nog hitta på. Tänk det är bara 25 dagar kvar till julafton nu. Vad fort tiden går! Och det tråkiga med allt är att julen är över så fort, vore bra om den kunde vara några dagar längre ;-)

 

Nä, nu ska jag ta och fixa lite frukost åt oss och sen göra barnen sällskap i soffan en stund innan dagen tar fart på riktigt ;-)

Ha en bra lördag folks!

PS: Glöm inte kika in HÄR ;-)

Lämna ett avtryck
Postat av: reggi

Jo min var bara bra i går,flängde runt på stan med killen och svärmor. Och i dag blir de kalas för killen fyller år i morgon så de är full rulle hela dagen idag :) kram

2009-11-28 @ 09:57:58
URL: http://reggi.blogg.se/
Postat av: Anonym

hallo! trillade in på din blogg via mer-trafik & tänkte bara säga att den var riktigt trevlig att läsa :D kommer garanterat komma tillbaka!

mvh,

http://annebertelsen.blogg.se

2009-11-28 @ 11:54:41
Postat av: Emma-Lou

Låter som om ni hade en mysig fredagskväll :) Tända ljus låter inte helt fel.

2009-11-28 @ 12:58:13
URL: http://emmalou.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0