Skyltsöndag.

 

Vi tog en sväng ner på stan för att framkalla korten som ska bli julkort. På stan hände det lite grejer då der är skyltsöndag, som varje första advent. Det delades ut ballonger till barnen och glögg till de som ville ha. En och annan tävling fanns och det smög omkring tomtar som spelade musik. Lite mysigt även om hela stan är proppfull med folk. Tur att vi inte var där så länge ;-) Vi tog en liten fika på cupolen också och hade det alldeles kanon.

 

 

Fick även inhandlat ett par byxor till mig och en julklapp till mamma, så nu är jag ännu närmre målet för denna jul och det är inte ens december än! Så skönt att ha nästan allt klart redan nu så man slipper stressa omkring sen med alla andra sista-minuten-shoppare. ;-)

 

Nu ska jag ta och plocka lite här hemma och dammsuga av. Mindre kul, men nödvändigt. Hoppas ni har haft/får en bra första advent :-)


Lämna ett avtryck
Postat av: Anonym

jag ska till gloden snart

2009-11-29 @ 14:57:54
URL: http://sweetcandys.blogg.se/
Postat av: Josefin | Shadyblonde

SV: jo det är det iofs, fast isåfall om man tar ett rum i taget och inte alla på en gång :P

2009-11-29 @ 16:49:10
URL: http://shadyblonde.blogg.se/
Postat av: Emma-Lou

Ja, det ska bli jättemysigt med pyssel. Vi har redan grejat en hel del här, kommer att lägga ut det i bloggen under kvällen :)

2009-11-29 @ 17:06:47
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Emma-Lou

Låter återigen som en mycket trevlig dag med tomtar å allt :) Vi ska nog checka in gossekören i kyrkan nästa vecka samt ta en rutt till Centrum (massa jippon varje helg!( Vi har pysslat en del idag samt julpyntat, precis publicerat ett nytt inlägg (pyssel).

2009-11-29 @ 20:59:14
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: rock n roll mama

vad roligt med julskyltning..vi var också på en här i kalmar=)

2009-11-29 @ 21:01:21
URL: http://www.metrobloggen.se/babydoll1

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0