En härlig promenix



Klickbara bilder.

Vi har varit ute på en förmiddagspromenad. Riktigt härligt, även om solen sken så var det en aning kyligt ute, men lär nog bli lite varmare under dagen. Izabella fick cykla och vi andra gick. Izabella är en riktig fartdåre! Jisses, så orolig jag har blivit under promenaden, varit på helspänn hela tiden. Men hon klarade sig, inga olyckor inträffade och jag kan andas ut nu när vi sitter säkert här hemma ;-) De borde ha blivit av med lite energi nu tycker jag då vi gått/cyklat konstant i en timme, ett mindre uppehåll dock för att pumpa i lite mer luft i ena däcket, men förutom det så.. Vi avslutade med lite lek på en av innegårdarna i närheten där vi bor. Väldig tråkig lekplats får jag säga, men barnen har ju gott om fantasi och lekte en stund ändå. Nu är vi ganska nyligen hemkomna och ska fixa lite pannkakor som får bli lunchen idag. Tänkte även se på rymmen med pippi långstrump, med barnen sen. Den går ju ändå på tv idag. Inga större planer för dagen med andra ord, men går nog ut en stund till på eftermiddagen sen. Får ju passa på att vara ute mycket nu så länge solen är framme ;-)

Vad ska ni göra idag?

Lämna ett avtryck
Postat av: emma

en del lekplatser är inget kul alls men som du säger kul när barnen har fantasi o kan leka ändå!

pippi är nathalies favorit nu! hon släpar omkring på sin docka överallt! men på tv gillar hon inte pippi..tror inte hon förstår sej på TVTITTANDE än

2010-04-02 @ 18:38:27
URL: http://www.emis.myshowroom.se
Postat av: Anonym

Du lägger alltid ut så himla fina bilder på era utelekar :-) En sann inspirationskälla på det planet, det är du verkligen. Kommer själv att komma ut mer nu när kroppen är i bättre form + att det börjar bli våår :-)



SVAR: mjo, det är sådär. Har ju vetat om detta ett tag, men det tog två månader innan kallelsen kom hem? Och nu ytterligare en månad till innan det börjar bli dags. Och ja. Livet suger ibland, mne det är bara att stå upp så klarar man det.

2010-04-02 @ 19:07:15
Postat av: Emma-Lou

Det var JAG som skrev kommentaren nyss! :-D

2010-04-02 @ 19:08:02
URL: http://emmalou.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0