En liten solstråle

 

God morgon! Här är vi uppe med tuppen, eller ja snarare innan tuppen ;-) Har varit full fart på Alvar från det att han vaknade, så blev inte att ligga och dra sig en stund. Vi har i alla fall hunnit med frukost och så har han stått i fönstret och tittat på bilarna. I skrivande stund så kom det en lastbil, till Alvars stora lycka. "Lastbiiiiil" "nu kommer lastbiiiiiil" haha, sötnöten då!

 

 

 

Eftersom Alvar har tjatat så mycket om sin pappa och Izabella, så skickade jag iväg ett sms nu på morgonen och kollade om de var vakna och om Izabella ville prata med Alvar. Strax efter ringde Izabella upp och Alvar fick prata. Så glad han blev min älskade lilla pojke! Han pratade även med pappsen också och jisses vad munnen gick på honom haha. Alvar älskar att prata i telefon, så när mormor, morfar eller Jossan ringer så slåss barnen om vem som ska prata ;-)

 

Ps. Ni får ursäkta röran i bakgrunden på bilden, men är som sagt inte klar än här hemma. Så lite stökigt är det just nu.


Lämna ett avtryck
Postat av: Emma-Lou

Sötkorv där då :-) Önskar att jag vore lika pigg som honom, haha :-) Det är väl efterskalven nu som råder, brukar alltid vara trött någon dag efter en kryssning...

2010-04-26 @ 09:30:44
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: emma

haha..så sött aatt han bubblar en massa! nathalie gör det också men man fattar inte speciellt mkt!!

2010-04-26 @ 10:08:24
URL: http://emis.myshowroom.se
Postat av: Kaffehörnan

Gullig solstråle

Ha ha då blir han en radioåratare senare, de ser vi framemot. Ha en snygg måndag

kram

2010-04-26 @ 10:46:40
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Anonym

Inte behöver du ursäkta röran , alla föräldrar vet hur det kan vara , inte har jag städat jämt , det ska gudarna veta. =). Men vet du vad,...det var en riktigt söt bild på ALVAR (ELLER JA BÅDA TVÅ)..OOPS...stora bokstäver , sorry =). Ni har ju såå söta barn och de verkar så charmiga och snälla. Tycker Alvar passade i den gröna tröjan! Hu rhar ni det denna dag? Kommer pappa och Izabella hem idag då? kram

2010-04-26 @ 15:09:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0