Filmtips - Belägringen av Leningrad och In Tranzit



Belägringen av Leningrad:
I sista sekund lyfter ett flygplan med utrikes-korrespondenter från hela världen från Leningrads flygplats. Endast en lämnas kvar: journalisten Kate Davis som antogs ha omkommit i de första attackerna. Ensam och utlämnad till sitt öde kämpar hon för överlevnad medan helvetet bryter lös i staden.

In Tranzit:
I chockvågorna efter andra världskriget, under den kalla vintern 1946, skickas av misstag en grupp tyska krigsfångar till ett ryskt kvinnofångläger som styrs av kvinnliga fångvaktare. Fångvaktarna, som förlorat många närstående på grund av Nazisternas brutalitet, mottar de nyanlända fångarna med stor fientlighet och ser en möjlighet till hämnd...

Båda är mycket bra filmer, In Tranzit är baserad på en sann historia. Har ni inte sett dessa så tycker jag att ni ska göra det :-)

Lämna ett avtryck
Postat av: Serine

Snygg blogg :D Allt bra?

2010-04-18 @ 11:17:05
URL: http://serine.se
Postat av: Pem

Jag e så himla dålig på å kolla på film..... vi gör inte de längre känns de som. Förra helgen så fick vi låna em film av ett par vänner men vi har fortfarande inte hunnit kolla på den. Men de e ju uppskattat med rekommendationer, lite lättare å välja då.

Önskar daj en go Sönda!

2010-04-18 @ 12:04:38
URL: http://pem26.myshowroom.se
Postat av: Emma-Lou

Uuuh, han är så läskig, han i "In Tranzit", som syns till höger på bilden.



SVAR: YEAH, börjar äntligen att känna igen mig själv, att kunna köra flera bollar i luften samtidigt och vara ute med barnen mer :-) F I N A L L Y !

2010-04-18 @ 12:41:06
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: PHOTONERDEN

sv: Tack så mycket!

2010-04-18 @ 13:55:57
URL: http://photonerden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0