Gjort av med energi...eller?

Klickbara bilder

 

Var ute en stund efter dagis. Även om det blåste en hel del så var det väldigt skönt ute. Barnen fick frukt, youghurt och dricka till mellanmål som vi åt ute. Efter mellanmålet så blev det en hel del lek i lekparken. Barnen har gungat och klättrat, cyklat och sprungit, lekt i sandlådan och åkt kana. Det är ett under att Alvar inte är trött nu så som han har sprungit non stop under en timma när vi var ute. Han fick liksom ett "ryck" och sprang fram och tillbaka på gräsmattan. Han sprang även runt lekparken ett par varv, men ändå är han vildare än vildast när vi kommer in! Om jag bara fick en pytteliten del av hans energi så skulle jag studsa omkring här hemma som en duracellkanin! Helt crazy!

 

Nåja, Izabella blev lugnare efter att ha lekt ute, hon sitter nu och ser på barnkanalen och myser. Karln fixar med disken och jag ska väl ta och leka en stund med Alvar innan han river hela lägenheten ;-) Hoppas ni har en bra dag!


Lämna ett avtryck
Postat av: Emma-Lou

Tycker barnen dina att det är mysigt att äta mellanmål ute tillsammans med dig/er? :-) Z älskar det :-)



SVAR: Jag skulle verkligen vilja fynda mer idag, hade tänkt göra en finfin middag imorgon, men jag glömde plånboken hemma hehe :-) Fast vi var också ute väldigt länge idag då det var så behagligt väder. Fastän det blåste en hel del, så var det inte några kalla vindar, utan jag fick lov att ha jackan öppen faktiskt :-)

2010-04-29 @ 16:17:06
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Jessica Hill

Sv; Okej :D

2010-04-29 @ 16:45:07
URL: http://jessicahill.blogg.se/
Postat av: Pem

Här vart de kallt på morronen å förmiddan å på eftermiddan så blev de så himla varmt å gott ute så då kunde man klä av sig helt plötsligt!

Underbart!!!

2010-04-29 @ 19:47:42
URL: http://pem26.myshowroom.se
Postat av: emma

härliga bilder som vanligt! barn har energi i massor! gaaalet! vill också få lite av den! speciellt på em. då är jag så seg!

2010-04-29 @ 21:32:20
URL: http://emis.myshowroom.se
Postat av: Kaffehörnan

Hej kära du

Ja attans energi barnen har egentligen, dom delar säkert med sig lite energi till dig.

Gött du har en karl som sköter disken

Kram o gonatt

2010-04-30 @ 00:13:21
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Emma-Lou

SVAR: Vad kul att de gillar att äta ute sådär. Vet faktiskt flera barn som gör det. Allt fler äter mellanmål ute nu, tycker det är så himla mysigt. Gillar att du lägger ut såna här bilder, för du inspirerar andra föräldrar att göra detsamma.



Minns när jag bloggade på Metro och la ut bilder på mellanmålen där, och jag fick massor av kommentarer (oftast anonyma), att de inspirerats av att ta med sig mellanmål till sina barn :-)



Tack sötis, du är så snäll :-) Visst var han så söööt med sina smilgropar?!?!

2010-04-30 @ 00:20:10
URL: http://emmalou.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0