1.e Februari 2010

Bilderna är tagna nu på morgonen innan dagis.

 

Nu: Plugga, not so fun..


Lämna ett avtryck
Postat av: Princess Charming

Åh vilka härliga bilder. Du får dom alltid att titta in i kameran. Hur sjutton lyckas du? :). Ja precis , man har ju på dom allt man kan men i den här kylan känns det ändå inte tillräckligt. Barnen har ändå on the peak overaller som ska stoppa lite, och som sagt massa under. Hmmm....kanske bara jag som är nojjig men hatar det här med kläder hit och dit-vill ju inte dom ska frysa! Hoppas ni får en fin dag. Här har det snöat varje dag nu så det blir väl som min underbara mamma säger:- vi drunknar väl,haha! kramar om

2010-02-01 @ 13:20:10
URL: http://www.metrobloggen.se/princesscharming
Postat av: Tova

Åh, vilka fina blå ögon dina barn har ^^

Själv så har våran lillprins än så länge mörkblåa/gråa typ - men de lär ju ändras till bruna snart med 99% sannolikhet, coolt det där :)

kram

2010-02-01 @ 16:38:44
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Postat av: Anonym

Gillar du att resa?

Besök http://resmedjosie.se/

2010-02-01 @ 17:48:17
Postat av: Emma

vilka fina bilder på de små sötnosarna

2010-02-01 @ 17:50:08
URL: http://www.emis.myshowroom.se
Postat av: Princess Charming

hehe, ja men så säger jag också men tror du det hjälper för det? nej då vänder de bort sig fortare än blixten och sätter upp någon näve eller någon fot :). Ändå har vi en supersnabb systemkamera. Har försökt ta riktigt fina foton på dom, typ porträtt,men de sitter sällan still så det blir inte så bra. Kanske ska fota lite nu när jag inte mår bra. Ja jag vill ha vår nu. Fast innan dess vill jag bli frisk och ha en sådan utflykt som jag visar bilder på i min blogg nu, sen kan det bli vår :). Tänkte på det idag,...när all snön smälter och så kanske det regnar en massa dessutom- det kommer ju bli översvämningar som heter duga. Kanske blir som mamma säger: att vi drunknar (skratt)

2010-02-01 @ 17:58:05
URL: http://www.metrobloggen.se/princesscharming

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0