Alvar

Åh, ska du ta bilder nu igen..

okej, ställer väl upp då..

God Natt!

 

Snygg sovställning han har va? haha. Var inne och kollade till honom för en stund sen och då sov han sådär, tokungen! Det kanske är en tvångstanke jag har, vet inte, men går alltid in och kollar till barnen ett par gånger innan jag själv går och lägger mig. Det har jag alltid gjort enda sen de föddes :-)


Lämna ett avtryck
Postat av: Emma

jag kollar fortfarande alexandra varnda kväll ett par ggr! och hon blir snart 8 år!! så lär jag väl fortsätta tills hon flyttar hemifrån..hihi..

han är bara för gullig lille Alvar!

håller med om att det blir sämre o sämre.

hittade du ngn bra film igår?

2010-02-06 @ 22:04:45
URL: http://www.emis.myshowroom.se
Postat av: Emma-Lou

Snygg sovställning, helt klart! :) Sötkorv det där ju! Vad konstigt att det inte går att kommentera i ett inlägg som först sparats som utkast? Vad surt?! Tycker absolut att du ska skriva detta till hostern så att de fixar problemet!

2010-02-06 @ 22:10:08
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: annsan_s

Tackar jag för!



Vissst är dom bra. Hahahahaha



Kramen

2010-02-06 @ 22:16:12
URL: http://annlouises.webblogg.se/
Postat av: Princess Charming

njae,..alltså mannen hade köpt färdiga semlebullar som han fyllde och spritsade, och hade florsocker på, så lite fuskade vi ju,..men guu så gott det blev! Däremot bakade han och dottern banankaka som han brukar vara mästare på, men han hittat inte rätt måttsats (det ska vara kaffekopp osv) så den här banankakan blev inget bra alls. Så synd om honom när han skulle vara gullig. Ja jag förstår att ni måste haft en underbar kväll med dessa barn i familjen. Herregud vilken sovställning :-). Det ser ju bara för roligt ut! Riktiga små charmtroll har ni. Våra somnade i soffan idag igen utan förvarning, trötta tror jag, haha. Brukar också kolla dom , alltid innan jag går och lägger mig i alla fall. Vad gör ni nu?? Jag kollar ju bloggen nu (som du ju förstår) men funderar på att spela lite wii, elelr kanske glo på film. Hoppas ni har en fin kväll. kramar om

2010-02-06 @ 22:30:46
URL: http://www.metrobloggen.se/princesscharming
Postat av: Emma-Lou

Z är också lite knepig vad det gäller sömnen sådär, eller sovställningarna snarare, haha. Han vrider och vänder på sig hela tiden...

2010-02-06 @ 22:43:42
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Kaffehörnan

Ha ha nedersta bilden var fräck nästan som pippi

kram o gonatt vännen

2010-02-06 @ 23:02:13
URL: http://www.metrobloggen.se/planket
Postat av: Annika

Hahaha den sista bilden är klockren!

2010-02-08 @ 10:00:29
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0