Det gör ont..

 

Jag vill gärna inte lämna ut för mycket här på bloggen då det finns de som inte behöver veta allt. Men jag kan tala om att vi är i en svacka just nu och för första gången i mitt liv är jag rädd för framtiden. Vi bor inte med varandra för tillfället, men jag hoppas det kan lösa sig till det bästa i framtiden. Främst för barnens skull. De märker att något inte är som det ska och jag håller på att bryta ihop varje gång de står i fönstret och ropar efter sin pappa. Izabella satte sig ner och sa att hon väntar på sin pappa. Jag är bara så ledsen, så arg, så besviken, irriterad och frustrerad. Allt jag vill är att det ska bli bra igen. Vi har inte pratat med varandra på några dagar men jag hoppas att han hör av sig när han fått lugna ner sig och tänka lite. Det känns så ruttet att det ska bli såhär efter 8år tillsammans. Det är tungt just nu, mitt hjärta har spruckit och jag vet inte hur länge jag orkar hålla humöret uppe eller vad jag ska säga till barnen, de tror ju att pappa ska komma hem snart. Vad ska jag svara när jag själv inte vet?


Lämna ett avtryck
Postat av: Emma-Lou

Men åhhhh jäkla skit, fick en chock när jag läste kommentaren och nu det här. Vet inte vad jag ska skriva mer än att jag hoppas att allt löser sig mellan er, att inget allvarligt har hänt utan att det "bara" handlar om tillfällig ghärnsläpp..



Det du kan säga till barnen är att du inte vet, men hoppas att det blir snart - och sedan inte gå in åp närmare detaljer.



Åh, vännen, är så ledsen för er skull... :/

2010-02-16 @ 09:48:25
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Emma-Lou

Gaah, vet inte riktigt vad jag ska skriva :/ Vet ju inte vad som ligger bakom det hela, om ni bråkade och han försvann på det eller om han bara stack hux flux. Han borde tänka på barnen.

2010-02-16 @ 11:00:43
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Emma-Lou

Ni fixar säkert detta, bara han kommer hem. Hoppas att semlan blir god sedan. Jag kommer att fota mina semlor. Dessa varianter är från förra året, med gamla kameran :-P

2010-02-16 @ 11:59:05
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Hanna

hoppas du känner dej bättre snart, såg dej imorse med barnen och isabella var minst sagt lite arg. Du såg lite sorgsen ut...kram Hanna

2010-02-16 @ 12:12:44
Postat av: tessan

hoppas det löser sig =)

kram

2010-02-16 @ 12:18:43
URL: http://ericasmamma.blogg.se/
Postat av: Madde

Men ååhh gumman jag beklagar.

Jag hoppas att det löser sig för er och tror det faktiskt, ni är gjorda för varandra och ni är helt perfekta ihop.

Massa styrkande kramar.

2010-02-16 @ 14:49:30
URL: http://metrobloggen.se/vhdbrud
Postat av: emma

gumman!! vad ledsen jag blir av att läsa detta!! jag hoppas att detta bara var ett hjärnsläpp och att ni fixar allt igen!! det tror jag att ni gör, för 8 år tillsammans är inget man kastar iväg ¨på en dag!!

förstår att du är så ledsen!! önskar jag kunde hjälpa till o få allt bra igen!

kramar och tankar i tusen!

2010-02-16 @ 19:26:31
URL: http://www.emis.myshowroom.se
Postat av: Emma-Lou

Vilken söt och omtänksam mamma du har. Tror nog att du skulle göra detsamma mot henne om hon befann sig i din sits. Du har inte hört något mer va? :/



kramar om

2010-02-16 @ 20:13:32
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Anna Levinsson

Vad tråkigt..hoppas det löser sig till det bästa! Kram Anna

2010-02-16 @ 21:28:53
URL: http://galenanna.bilddagboken.se
Postat av: Dr Feelgood

Hoppas verkligen att det löser sig! Tyvärr blir det ju svackor ibland i förhållanden.Som tur är går de oftast över.

2010-02-20 @ 07:24:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0