Söta små burkar.

 

Var i affären och köpte ljus, ett kort och blommor till graven. Barnen fick även en varsin burk. Izabella har velat ha en sån väldigt länge nu. Varje gång vi har varit inne på affären så säger hon att hon vill ha en sån och då fick de en varsin. Söta små burkar. Passar bra att ha frukt i eller annat smaskigt när man ska vara iväg en längre stund.

 

Blev aningen förvånad när vi kom ut ur affären och det spöregnade ute! Regn...minns inte när jag såg regn sist, kändes lite skumt måste jag säga. Men hoppas att plusgraderna håller i sig nu och att snön försvinner och våren knackar på dörren snart. Är så sjukt trött på vintern nu. Vill ha fina vårdagar så man kan vara ute hela dagarna, leka och gå långa promenader. Men det lär nog dröja ett tag till tråkigt nog men sant.

 

Vad ska ni hitta på denna fredag?


Lämna ett avtryck
Postat av: emma

fiiina burkar!

hoppas också snön försvinner snarast

2010-02-26 @ 14:24:16
URL: http://www.emis.myshowroom.se
Postat av: Princess Charming

Hej vännen. Åh vilka söta burkar du fått tag i. Får man fråga vart?..skulle vara perfekt att ha för sonen ska ha med sig frukt varje dag till skolan och ibland vill han då ha äppelklyftor eller så. Ja visst var det väl skumt att det regnade, här har det smält undan ganska skapligt,men ändå mycket kvar. Jätteblött och kladdigt ute nu istället,men jag vill precis som du ha vår nu och kunna få se krokusar komma upp ur marken och få den härliga vårsolen i ansiktet. Den tiden kommer,men när? =). Ja , jag tycker också att det är skönt när man kan få vara ett par och få ha barnledigt ibland. Man blir som nyförälskad igen. Hoppas ni får en trevlig helg. Här har vi inga direkt planer för dagen. Jag skulle vilja in och handla kläder till barnen , men handla på en lönehelg är inget jag gillar ;),..fullt av folk överallt och svårt att få parkering osv. uscha. Vi får se vad vi hittar på. Ha det gott..kram

2010-02-26 @ 16:08:57
URL: http://www.metrobloggen.se/princesscharming
Postat av: Kaffehörnan

Snygga burkar

Aj då tur han ej kände sig slö efter olyckan

Då blev de fin dag annars

Som de smälter undan bra nu

Ha en fin kväll

kram

2010-02-26 @ 20:44:36
URL: http://www.metrobloggen.se/planket

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0