Familjen annorlunda.

 

Izabella blev "kidnappad" förut av min kära mor. De skulle åka och hälsa på Jossan och då ville mamma ta med sig Izabella dit också. Alvar kunde tyvärr inte följa med idag då de inte hade någon bilbarnstol till honom. Han blev så ledsen min lilla pojk, men med en bok och lite mys så blev han gladare igen. :-) Nästa gång är det hans tur att följa med :-)

 

Jag hade tänkt kolla på Familjen annorlunda på fyran förut, men glömde helt bort det tills nu och nu är det ju försent. Någon som såg på det? Jag såg det förra säsongen och tycker det är starkt av dom att orka med så många barn. Jag har alltid velat ha en stor familj, stor för mig är kanske fyra barn, men 8-10 barn?! Hur orkar man? Hur klarar man av det, det är ju liksom som ett helt dagis fast hemma! haha. Jag har fullt upp med dom två busungarna vi har nu och är nöjda så.. för tillfället hehe. I framtiden vet man ju aldrig vad som sker ;-)

 

Nog talat om barn nu.

 

Har bakat kringlor, eller ja, de skulle föreställa kringlor i alla fall haha. Första gången jag bakar det. Degen var superenkel att göra men att forma dom...jisses... det får jag nog öva lite på haha.


Lämna ett avtryck
Postat av: Anonym

hah var jag som sa till mamma att dom kunde ta med henne :) japp, mamma är snäll hon..

2010-01-11 @ 21:17:28
Postat av: Diana - Gravid ♥

Ja, jag är ett stenhårt fan av familjen annorlunda! =)

2010-01-11 @ 22:06:35
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan. Vad kul att tjejen fick komma ut lite och då får sonen se fram emot att åka nästa gång istället,..blir nog kanon :-). Ni verkar ha det så mysigt jämt. Här är det jobb,.jobb,.jobb,..men det behövs ju det också. Hade velat vara en flitigare bloggare,..som du ungefär,..du har en så fin blogg och skriver så bra,alltid kul att läsa din blogg,..den har blivit min favorit. Familjen annorlunda missade jag inte för en gångs skull,..det är riktigt kul att se och jag tycker dom är så duktiga. Hur i hela friden lyckas dom? Vi har fullt upp med våra 2 barn. Hur lyckas dom ha så städat jämt? Det lyckas inte vi med kan jag ärligt säga. Men jag vill inte ha så många barn,,har inte tålamod för det ;).Nej nu är det snart läggdags. Ha det fint. kram

2010-01-11 @ 22:19:24
Postat av: josefine

japp:P

2010-01-11 @ 23:06:35
Postat av: Princess Charming

japp,..thats me :)

2010-01-11 @ 23:08:09
URL: http://www.metrobloggen.se/princesscharming
Postat av: Emma-Lou

Mysigt med mys ju, men förstår att Alvar blev lite butter först.. :/ Jag tror nog att jag missuppfattade ditt fynd, trodde du hade betalat 19,50:- för alla strumporna och då använt presentkortet till det.

2010-01-11 @ 23:21:20
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Annelie - Utsliten - 34 - 7barnsmor <3

att ha en stor familj är helt underbart.. Jag har 7 barn i åldrarna 1-12 .. en kille & 6 flickor, funkar väll sådär . det är bara de att flickorna sminkar sin 2åriga lillebror . det är inte alltid lätt ;) det är mycket kostnader som dock drar iväg med många barn. man måste ha större bil , minst 7 pulkor (..för att barnen är inne i pulk-åldern brukar jag och barnens pappa säga..) Folk tycker de i '' familjen annorlunda '' borde klara sig prima på allt barnbidrag de får , men trust me liksom . det är inte det lättaste .. oj oj oj säger jag bara :)

Nepp , nu vaknade lillan & lilleman , dags att plocka upp dom , sedan blir det kakor , saft & överblivna munkar från gårdagens kalas för min 12 åriga sötnos Lea =) Sååå mysigt & sitta och lyssna på barnens dag vid matbordet medans dem smaskar på godsakerna!

ha en trevlig dag / Annelie - utsliten 34 årig mor - 7 barnsmamman ^^

2010-01-15 @ 15:08:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0