Fullt ös!





(klickbara bilder)

Idag var vi och träffade Becka (mammabecka) och hennes barn. Först var vi ute och åkte pulka en stund, men det blev väldans kallt och barnen något gnälliga, så vi bestämde oss för att gå hem till henne i stället. Där blev ljudnivån ganska hög för alla barnen röjde verkligen omkring en heeel del. Jisses! Men de hade kul även om de blev lite gnälliga i mellanåt. Becka bjöd oss även på mat, helt oplanerat och det var gott och trevligt. Tack så mycket snälla du :-) När klockan närmade sig sjutiden var barnen såååå trötta och såååå vilda att vi bestämde oss för att gå hem. Först knallade vi förbi Ica allihopa innan vi skildes åt. Vi hade en trevlig eftermiddag och det får vi göra om snart igen :-)

 


Lämna ett avtryck
Postat av: Emma-Lou

Låter som en väldigt trevlig eftermiddag och kväll ni allihopa har haft :)

2010-01-04 @ 22:26:22
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Emma-Lou

Det var skönt att gå iväg barnfri, var dock inte själv, utan tillsammans med en annan VUXEN. Vi var nog iväg ungefär en timme. Om jag struntar i att röra på mig, så kommer jag bara att backa tillbaka till det stela vill inte

2010-01-04 @ 22:27:22
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Emma-Lou

Haha, förstår att du är trött, det är jag också. Förstår inte varför jag skrev "vuxen" med stora bokstäver? I kommentaren nedan, hahaha. Är lite trötter, borde nog bege mig i säng. Typ NU! :) Haha :)

2010-01-04 @ 23:12:58
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: emma

vilken rolig dag ni har haft

2010-01-04 @ 23:27:28
URL: http://www.emis.myshowroom.se
Postat av: jossan

har ni börjat umgås med henne ? de visste jhag inte. haha o nej min pappa är bara pinsam

2010-01-05 @ 13:16:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0