Middagstips - Lasagnette
Ingredienser till 4 portioner:
- 500g nötfärs
- 1msk matfett
- 2 vitlöksklyftor
- 1 finhackad paprika
- 1 purjolök i ringar
- 3dl mjölk
- 5dl vatten
- 2msk koncentrerad tomatpuré
- 1pkt knorr lasagnette
- 2 mozzarellaostar, skivade
Gör såhär:
Bryn färsen i matfett, tillsätt pressad vitlök, paprika och purjolök. Tillsätt mjölk, vatten, tomatpuré och såsmix, låt koka upp under omrörning. Tillsätt lasagnettepastan. Fördela hälften av bladningen i en ungsfastform, lägg på hälfren av den skivade mozzarellan, fyll på med resten av lasagnettemixen. Toppa med mozzarella och ställ in i ugnen ca 30-35 minuter. Servera med en god sallad.
Detta åt vi häromdagen fast jag glömde bort osten hehe. Det blev lika gott ändå och kan rekommendera detta om man vill göra det lite enkelt för sig och slippa göra såsen själv ;-)
Tack för tipset! Det måste gå snabbt när man inte är hemma innan fem, halv sex och har några hungriga grabbar hemma. Ha en härlig söndag. Kram
Det är inte oki att lägga ut bilder på god mat när jag är hungrig!! ;)
Jag är tillbaka har varit hos svärisarna och jobbar nu så hinner och orkar inte riktigt bry mig om internet. ;)
Kramar.
åh gode gud så hungrig jag blev nu!
Man tackar
Mums va gott de ser ut
Rena kock tjejen
kram
sv: tänker jag absolut göra! :) tack för receptet!
ser gott ut ^^,
åh va gott det ser ut!
Kika gärna in hos mig :)
kram