En tidig morgon.

 

God morgon, eller god förmiddag är väl ett bättre ord. Morgonen började  tidigt som vanligt. Enda nackdelen här är att sovrummen där uppe blir som en bastu. Jag kan inte sova när det är för varmt och det hjälpte inte mycket att ha fönstret öppet. I alla fall så har dagen tagit fart i en massa oväsen ;-) sex barn som vill se på tv = bråk om programmen. Frukosten är avklarad och snart ska väl barnen ut och bada. Denna dag skulle bli riktigt varm såg jag på NT´s sida. I morgon ska det tydligen regna, men helt ärligt skulle det inte göra något med regn en dag. Speciellt inte i morgon då det ska tvättas o fixas hemma :-)


Lämna ett avtryck
Postat av: Emma

sv: Så lite så :)

Hur ser dagen ut för din del idag då? <3

2010-06-29 @ 10:40:01
URL: http://emmazzz.blogg.se/
Postat av: Emma-Lou

Jag vill också bada. Vet du, jag kikade på nyheterna tidigt imorse och såg att det kommer att vara jättevarmt idag också, men att imorrn och till helgen ska det bli kyligare... Detta är precis vad jag har sagt till min make, att så fort jag blir frisk så kommer det att vara taskigt väder. bara för att. SE! USCH!



Nääe, det är inte så mkt bättre. Fick även min kvinnovecka igår, blä. Sovit riktigt skit inatt. Men nu sover J middag och jag vilar. Ska dricka lite kaffe. Har tagit en Alvedon och tagit den första dosen av hostmedicin :-) Känns alltid liiiite bättre då... Lite iaf. :-)

2010-06-29 @ 10:48:35
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: chaanett<3 - kommenterer tilbake : )

stilig blogg! god sommer!

2010-06-29 @ 11:25:43
URL: http://chaanett.blogg.no
Postat av: lili

fin blogg :)

2010-06-29 @ 12:41:59
URL: http://lilinguyen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0