En tidig morgon.

Hur söt får man vara?

 

Det borde finnas en lag på att man inte får gå upp innan klockan 06. Barnen ville gå upp alldeles för tidigt enligt mig och jag är sjukt trött, men jag har en plan. Jag låter karln sova en timma till sen väcker jag honom och han får ta barnen medan jag går och sover ett par timmar till :-) Behöver nog det om jag ska orka med hela långa dagen! Barnen ser nu på barnprogrammen så det är i alla fall lugnt och skönt!

 

Izabella somnade tidigt igår, i soffan med kläder och allt på sig.

 


Lämna ett avtryck
Postat av: princess charming

hehe ja dom gör som mina barn , stupar framför tv:n med kläder på och allt. Händer ibland i alla fall =). Dom blir ju så trötta av att vara på dagis i veckorna. Vad ska ni göra idag? Ska ni se på melodifestivalen ikväll'? Egentligen tycker jag melodifestivalen känns lite B nuförtiden , men ikväll ska det bli spännande , tycker det finns några låtar jag gillar, och så tittar vi för barnens skull , de gillar det och sjunger med i låtarna , eller försöker i alla fall så man får sig många skrattleR =). Väntar soms agt på att mannen och barnen ska komma ,s ka in i duschen och göra mig iordning innan (om jag hinner), sen blir det väl att vara här hos mina föräldrar ens tund idag, kanske att vi åker hem sen eller om vi stannar kvar till imorgon inte riktigt bestämt än. Men det ska gosas och lekas med barnen =O) och njuta av solen. Ha en fin lördag nu. Många kramar

2010-03-13 @ 10:45:35
URL: http://www.metrobloggen.se/princesscharming
Postat av: Emma-Lou

Haha en rosa napp. Det är typ vad J också har haha. Och så en ljusrosa sked! Har inte köpt honom några kläder än eftersom han ärver allt ifrån Z :-) Men du! Köp en rosa tröja till honom! Skulle bli helfränt jööö!

2010-03-13 @ 11:55:24
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: emma

så sööööta de är! vem tycker du är lik dej o vem är lik lucifer?

varför måste man skriva en kod när man kommenterar? ngt kul som händer idag?

2010-03-13 @ 12:19:53
URL: http://www.emis.myshowroom.se
Postat av: Emma-Lou

Gash, dina barn är verkligen toksöta!

2010-03-13 @ 15:30:39
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: becka

naw, vilka sötnosar:)

vem tror du vinner melodifestivalen ikväll?:D

2010-03-13 @ 15:53:50
URL: http://mynameisbeckaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0