En riktig seg hemmadag.

 

Jag brukar lägga barnen vid halv åtta och läsa en bok för de och sen brukar de vanligtvis somna vid åtta. Ibland tidigare och ibland senare. Ibland kan man hitta Alvar lekandes i sängen när han ska sova, som på bilden ovan. En del tycker våra barn lägger sig tidigt och en del sent. För oss är det en lagom tid då de oftast är trötta då.

 

Idag har det varit en såndär sego dag. Vi har inte ens klivit utanför dörren idag och lite dåligt samvete får jag av det. Vädret har inte alls varit bra och ingen av oss har haft någon större lust att gå ut, men man har märkt på barnen att de varit inne hela dagen. De blir vilda framåt eftermiddagen och springer fram och tillbaka, vägrar lyssna osv.. Så i morgon blir det att gå ut oavsett väder och vind. Även om vi bara har varit inne så har vi sysselsatt oss med lek och mys. Vi har ritat och sett på film, badat, lekt med dockor och lego. Izabella ville leka frisör och borstade mitt hår. Läst böcker och lagat mat. Ja, så har våran dag sett ut. Vad har ni gjort?

 

Nu ska jag ta och läsa god natt saga för barnen och sen får de krypa ner i sängarna. När de somnat sen ska jag ta och se en film och fortsätta sega..


Lämna ett avtryck
Postat av: Emma-Lou

Vi städar riktigt jäkla ordentligt, det ska bli kliniskt rent alltså, hahahahahahahaha! :-D Annars fuskar vi lite, och tar bort det värsta, för kliniskt rent är det ju inte bra att ha hela tiden, för då blir man ju överkänslig!



Oooh, tackar! Tänker ha klänningen på min svågers examensfest!



Men du! Inte behöver väl DU ha dåligt samvete för att inte ha klivit utanför dörren idag, även om jag tycker att det är ovanligt för att vara dig, haha! Men du ser, ni är ute sååååå ofta med barnen så, vad spelar EN dag för roll egentligen. Du är en toppenmorsa för kidsen, likaså gubben din - fast då i papparoll förstås!

2010-05-13 @ 19:53:15
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Emma-Lou

Då kan du tänka dig hur jag kände mig efter att graviditeten började att urarta och dessutom hur hösten har varit. Med Z var jag alltid ute med minst 1 gång om dagen (gärna 2 ggr), tänk dig nu liksom? Visst, idag är jag ute med barnen NÄSTAN varje dag, men vissa dagar orkar jag inte, för att jag vaknar varenda morgon med att vara grymt stel i hela ryggen. Men, men. Iofs, så kommer jag ju ut på småpromenader mån-fre eftersom jag lämnar/hämtar Z på förskolan tis-tors och så går vi till ÖF om måndagar och fredagar :-D Men jag är inte alls ute lika mycket som tidigare, innan graviditeten med J spårade ur...



Yes, hoppas att jag blir fin. Tänker även ha blommiga spännen i håret, vet inte om du minns, men jag köpte dem förra sommaren och la ut på Metrobloggen, vita blommiga varianter :-)



Och så svarta leggins och mina skitiga stövlar, haha!

2010-05-13 @ 22:15:18
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: rock n roll mamma

vi har haft lika kul som du idag!! usch, vad jag hatar dessa dagarna!

vad ska ni göra resten av helgen?

2010-05-13 @ 23:03:58
URL: http://emis.myshowroom.se
Postat av: princess charming

Men ibland behöver man sega dagar. Ni är ju duktiga och är ute med era barn mycket annars. Nu ska jag sova , är megatrött,..men vi hörs imorgon. kram

2010-05-13 @ 23:46:55
URL: http://www.metrobloggen.se/princesscharming
Postat av: emis

imorgon blir en städdag! yiiiipiiie..eller inte

lördag är det möhippa o sen på kvällen 30årsfest. på söndag kalas för lexie..usch skitjobbigt! mne förhoppningsvis skoj! förrutom möhippan! inte riktigt min grej faktiskt

2010-05-13 @ 23:48:04
URL: http://www.emis.myshowroom.se
Postat av: Isabel

Hur gamla är dina barn? De är riktigt söta :)

2010-05-13 @ 23:58:15
URL: http://aizah.se
Postat av: Emma-Lou

Hahaha, jaaaaa, det mesta är väl gjort kan jag tro, eller? Finns alltid något annat att göra annars :-P



Nä, men jag har inte så dåligt samvete idag, eftersom jag accepterade mitt tillstånd till slut. Men det var allt bra jobbigt i början när jag inte ville ta till mig det! Att inte ens kunna gå på toa själv kändes enormt kränkande - för att inte tala om allt annat som kom till :/ Men nu har jag kommit över DEN SKITEN!



Nä, usch, jag är då trött här. Torkade just ena badrummet (och gjorde lite annat inom städväg), haha!

2010-05-14 @ 00:10:26
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: mammabecka

Men kom ändå :-) Du är välkommen, det lovar jag!



Vi har tagit bort åldersgränsen nu.

Puss

2010-05-14 @ 01:43:14
URL: http://mammabecka.se
Postat av: Tessan

Tack för kommentaren och välkommen tillbaka!



Härlig blogg du har.



2010-05-14 @ 06:29:30
URL: http://mittlivmedfoto.bloggagratis.se
Postat av: Emelie

SV. Tack :)



2010-05-14 @ 09:45:06
URL: http://dendarmelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0