Söndag

Izabella på väg till morfar.

 

Igår gick vi hem till min pappa och fikade lite. Izabella såg på en film och Alvar busade med morfar. Blev inte kvar så länge utan gick hemåt efter ett par timmar. När vi kom hem igen blev det dags för middag och det stod tacos på menyn, mycket smarrigt. Lite mys och film innan barnen skulle sova och efter att dom somnat så blev det mys med älsklingen en stund. Snackade även med Brandon, Kamele och Tempah (minns inte hans riktiga namn) De sa att de skulle komma hit och laga bacon with cheese till oss haha. Låter ju inte alltför gott men tydligen är det väldigt vanligt där.

 

Blev inte mycket bloggande igår, men jag orkade verkligen inte. Var seg och saknade inspiration, idag blir det nog mer bloggande ska ni se ;-) Vädret är inte mycket bättre än igår, men det regnar i alla fall inte. Tänkte att vi skulle gå ut en stund på förmiddagen för på eftermiddagen ska jag tvätta och så blir det väl lite städning. Som varje söndag ungefär ;-)

 

Gjorde ni något roligt igår och vad ska ni hitta på idag?


Lämna ett avtryck
Postat av: emma

skönt m egentid=) jag tänker snart ta fram vinterjackorna igen

2010-05-09 @ 09:47:29
URL: http://emis.myshowroom.se
Postat av: WILMA - http://wilmastranne.blogg.se

Söt design du har ! :D

2010-05-09 @ 13:18:23
URL: http://wilmastranne.blogg.se/
Postat av: linneagrahn

sv: det var en riktigt skön dag, solen sken men det blåste väldigt kallt ute. Men det var vindstilla vid balkongen så blev hur varmt som helst :)

2010-05-09 @ 13:28:13
URL: http://linneagrahn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0