Första veckan.

En vecka har nu gått sedan jag bestämde mig för att börja ett hälsosammare liv. Det har gått bra dock lite snålt med promenader, men har ju inte suttit helt stilla heller. Under shoppingrundan rörde jag på mig mycket då vi sprang i alla möjliga olika butiker, sen var det ju busfabriken där vi klättrade och lekte. Var inte stilla många sekunder där och så när vi leker ute så rör man ju på sig. Men ska bättra mig vad gäller promenader under kommande veckan.

Maten då. Jo såhär ser mitt "matschema" ut.

Frukost: Dietdrink
Mellanmål: Frukt
Lunch: Dietdrink
Mellanmål: Frukt eller knäckemacka
Middag: Lagad mat (kött, korv, kassler osv med diverse sallader och rotfrukter)

Jag vet att en del kör helt och hållet med dietdrinkar de första 10-14 dagarna, men jag känner att detta funkar bra för mig och denna vecka visade vågen minus 0,5kg får skylla det på att jag fuskade i tisdag då Alvar fyllde år ;-)

Ska införskaffa mig träningskläder och skor så jag även kan börja gå till gymmet, min syster vill också gå så då får jag lite sällskap också :-)

Lämna ett avtryck
Postat av: Emma-Lou

Vad duktig du är :-) du borde simma också, det är tränar hela kroppen. Och så slipper du överskottshud om du skulle gå ned snabbt i vikt, eftersom simningen slimmar :-)



Det blev ju ingen simning för min del igår, så jag ska dra iväg nu istället :-) Ikväll ska gubben ut (han fyller år imorrn) och jag ska sitta hemma med kidsen.



Vad ska ni göra?

2010-11-06 @ 10:25:58
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: DONKEN- 2barnsmorsa 2be

bra det, för sällskap behöver man för att komma iväg. annars skyller man på annat o så blir det inte av liksom.. :P

2010-11-06 @ 11:33:22
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: DONKEN- 2barnsmorsa 2be

ni fixar detta skaru se. :P

ska ni simma nåt också? det är jävligt bra motion, för då använder man ju hela kroppen under hela passet. :)

2010-11-06 @ 11:56:29
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Emma-Lou

Tack, söt du är :-) Minns ju själv hur kul det var att gegga och då behövs ordentliga kläder.

2010-11-06 @ 12:04:40
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: vardagsprincessan

duktiga du. du ger oss alla massa inspiration och jävlar anamma. det är tag i dig, det gillas =). go girl! Fan vad bra jay va igår på tal om något annat,..jag blev såååå rörd!

2010-11-06 @ 12:09:13
URL: http://www.vardagsprincessan.blogspot.com
Postat av: Anniepie

Va duktig du är! :D Bra jobbat, har du klarat en vecka så ska det nog gå bra med några till! ;) hihi Har skrivit lite om ugglan nu och lagt ut en bild så kika gärna in! :) Idag ska jag fixa lite här hemma med diverse saker och ikväll blir det att gå till kyrkogården och tända lite ljus! Ha de bra...Kram!

2010-11-06 @ 12:27:18
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Postat av: rock n roll mamma

vad duktig du är! men om jag ska ge dig ett råd ang matschemat så är det att äta mat vid lunch ist och drink vid middagen! då hinner du förbränna maten bättre under dagen!



jag gick ut och gick när de andra åt middag. det var jobbigt att se höra o lukta! nu vet jag ju inte om Lucifer är hemma o vill ta maten själv..men det är iaf ett litet tips=) nu kan jag sitta med vid bordet. men i början var det jobbigt!

2010-11-06 @ 19:43:12
URL: http://emis.myshowroom.se
Postat av: emlan

Va roligt! :) Jag har också nyss börjat med ett mer hälsosamt liv faktiskt.. tränar måndag-fredag & försöker äta mer hälsosamt. Vi kan ju alltid tipsa varandra :)

2010-11-07 @ 16:43:05
URL: http://baraemlan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0