Praktiken.

God kväll kära vänner!

Blev inga bilder idag, tråkigt nog men sant. Gick som sagt upp klockan fem i morse för att hinna i tid till praktiken, ändå kom jag ett par minuter sent pga att bussen var försenad. Ingen skada skedd dock. Dagen rullade på och jag fick vara med om att ta hand om de gamla. Jag vet att det inte är detta jag vill jobba med sen, då jag tycker det är lite äckligt plus att jag har fotfobi. Jag skulle hjälpa en gubbe att ta på honom strumporna och jag höll allvarligt talat på att kräkas. Riktigt äckligt med fötter! Praktiken ingår dock i en kurs vi har i skolan och vill jag bli godkänd i den så är det bara att stå ut dessa veckor. Men allt är inte äckligt på praktiken, hade faktiskt en bra dag med de snälla små tanterna och farbröderna.

Är dock väldigt trött nu, så ja.. det blir nog inte roligare än såhär. Hoppas ni får en bra kväll!

Lämna ett avtryck
Postat av: C A Y D E N S ~

Hej på dig! Just nu lottar jag ut "Blogg-Svar" invites på min blogg! Så om du vill så kan du ju gå in på http://caydens.blogg.se/2010/november/tavling-vinn-en-bloggsvar-invite.html#comment och anmäla dig! :) Det är jätte enkelt.



Och sorry om du anser detta vara reklam, tänkte bara att du kanske ville vara med? Kram! :)

2010-11-10 @ 18:48:20
URL: http://caydens.blogg.se/
Postat av: Emma-Lou

Egentligen skulle jag ha befunnit mig hemma hos en tjejkompis ikväll, men J har haft över 39.2 graders feber, så jag avbokade det. :/ Det var därför jag satt i telefonkö också. Så det har verkligen inte blivit mycket sömn inatt, men han sov hela förmiddagen, fram till lunch? Han var förvisso uppe imorse, men så svår att få i vätska m.m. Har lyckats få i honom lite, men det går trögt. Han är inte uttorkad i alla fall. Min plutt. Så ikväll blir det bara att ta det lugnt. Vad gör ni dÅ?

2010-11-10 @ 20:19:23
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: rock n roll mamma

fy fötter är äkligt! alexandras pappa har stora fötter-45- så när vi blev ihop fick han sova med fötterna utanför sängen! fyy faan vad groooose! så nu när han retar mig så sätter han upp ena foten! han vinner lättast då S



nej ingen finska här hemma...men vad märkligt att vi alla har en finsk man!

2010-11-10 @ 21:19:07
URL: http://emis.myshowroom.se
Postat av: syster

man vänjer sig, jag lovar. haha hatade och hade fobi mot fötter jag också innan jag började jobba med det :D haha.. visst är de äckligt, men nu kan jag iaf ta i andras fötter.. Och det finns ju handskar man kan använda :D

2010-11-10 @ 22:05:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0