Eftermiddagen/kvällen i bilder.

Efter dagis så lekte vi med lego och tågbanan, tills det var dags för middag. Efter maten klädde vi på oss och gick ut en stund.

Ute är det höst, kyligt och löv som faller.

Izabella cyklade lite. Observera, inga stödhjul längre! *stolt*

och Alvar gungade lite.


Lämna ett avtryck
Postat av: rock n roll mamma

ja det är så svårt o se vem de liknar!

sånna gungor brukar vara pooppis

2010-09-15 @ 20:21:23
URL: http://emis.myshowroom.se
Postat av: Anniepie

Ingen aning för har aldrig varit på af tidigare, men dessa möten är ju riktigt onödiga så kan hålla med dig! ;) Verkar som att de ställer upp med olika möten och man ska välja jobbcoach osv men sen händer det ingenting! Och jag vet redan nu att det spelar ingen roll om jag skriver ett cv eller kommer på alla möten osv för att det finns inga jobb helt enkelt!!! Och de kan ju inte skapa ett jobb till mig precis! :P hehe Nu låter jag väldigt negativ, men får se hur allt utvecklar sig! :) Kan ha fel... Sånna gungor är roliga! Jaa, hösten är verkligen här nu! Hoppas att ni får en bra kväll nu! :) Kramar!

2010-09-15 @ 20:33:40
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Postat av: Emma-Lou

Mysig eftermiddag. Jovars, vi har haft det bra idag trots bankrån och diverse. Tyckte det var lite typiskt att det skulle ske just idag när jag hade fått barnvakt. Svärmor skulle hämta Z från förskolan, så att jag tillsammans med J i vagnen kunde kolla på gummistövlar. Det är inte alla dagar man kan få barnvakt till i alla fall ett barn. Stod och väntade ett bra tag på bussen och undrade varför just en annan buss som skulle mot Centrum (jag skulle åt andra hållet), kör in i rondellen och kör åt ett helt annat håll än vad den egentligen ska åka. Det var då jag började att ana ugglor i mossen. Men det var ju skönt att ingen civil skadades i rånet i alla fall!

2010-09-15 @ 22:14:06
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Emma-Lou

Det blir nog bra för er del imorgon. Jag hoppas att nästa tillfälle blir bättre :-) Det blir det nog. Det är fotboll på temat då!

2010-09-15 @ 22:36:53
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: rock n roll mamma

hej!

hur har ni det?

här är det blåsigt som attans..ser ut att bli regn idaf. har redan varit ute o då var det solsken..skönt o ha det gjort!!

2010-09-16 @ 09:11:59
URL: http://emis.myshowroom.se
Postat av: Emma-Lou

Här var det inte uppdaterat, kors i taket. Trodde först att jag hade råkat klicka eller scrollat för långt ned, så jag tog upp din sida på nytt igen, hehe. ;-)



Jag tror att det blir bättre nästa vecka, och förmodligen har det väl redan droppat av några barn/föräldrar så att det blir en mindre barngrupp. KÄnns lite elakt att säga så, men tyvärr är det S.P.A:s tanke också, fick jag höra utav en annan förälder igår. De räknar med att det slutligen blir ungefär 20 barn (istället för 30), vilket dock fortfarande är lite väl många tycker jag.



Idag har jag länkat dig i min blogg, wonder why... ;-)

2010-09-16 @ 09:52:39
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Anniepie

Javisst, jag gillar inte så mycket fantasy tillexempel men efter att ha sett avtar så kunde jag ju inget annat än att gilla den! :D hehe Hoppas att du har en bra dag! :) Kram!

2010-09-16 @ 10:05:12
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Postat av: Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma

härliga bilder :)



sv: okej men står du som platsinnehavre ? ja tänkte jobbar inte din kille ? fast det kankse inte fungerar lika där som här.

va kul, hur länge ska du plugga då ?

kram

2010-09-16 @ 12:10:17
URL: http://shiiitonge.blogg.se/
Postat av: DONKEN- 2barnsmorsa 2 be

vilka härliga höstbilder! det syns ju att det är kallt, men det ser ut att lukta så himla gott! Jag vet jag är knäpp. men det där gröna gräset o löven, o luktar regn på asfalt.. det luktar så himla gott. :)



kommer du ändra din röst sen då tror du?

man får ju det, när man förtidspensionerar sig i valet. så att säga. mohhaa. nej då. :P hahaha..

pöss

2010-09-16 @ 22:35:27
URL: http://donkens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0