Trött på vädret.

 

Det är morgon, det är lördag och det är ingen sovmorgon. Barnen tyckte  vi hade sovit färdigt redan vid 06.30 och jag känner mig fortfarande väldigt trött! Kommer väl igång snart. Alla morgonbestyr är avklarade och i vanliga fall hade vi väl gått ut om en timme eller så, men ärligt talat känns det inte så lockande när man tittar ut och bara ser grått. Regn och rusk. När ska solen komma och ersätta allt regn? Är så trött på det, men ja.. det blir väl att vi går ut en sväng i alla fall för inne kan vi ju inte vara hela dagen.

 

Vad ska ni göra idag?


Lämna ett avtryck
Postat av: rock n roll mamma

vi har faktiskt sol här nere. det brukara vara det på fm sen kommer regnet. vi har vait ute o ska ut igen om en stund. sen ikväll blir det blackrace! om det nu inte regnar!

2010-09-18 @ 09:44:17
URL: http://emis.myshowroom.se
Postat av: Vardagsprincessan

ja vädret suger rejält. Här är vi sjuka 3 av 4 så vi tar dagen som den kommer. Har varit iväg till tippen med en gammal tv, gamla dataprylar och annat skit :9. Jag och dottern har bakat en morotskaka som r inne i ugnen nu , sen ska glasyren på. Efter det ska killarna baka en kaka. Sen måsta maten göras och in i ugnen. Idag blir det kassler/potatisgratäng med vitlök..mums! Som sagt tar dagen som den kommer. Rätt gött! Ni då? Kramar

2010-09-18 @ 12:09:24
URL: http://www.vardagsprincessan.blogspot.com
Postat av: Emma-Lou

Håller med! Det ÖSER ned här. Brr

2010-09-18 @ 15:49:54
URL: http://emmalou.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0