Alive.

Jag lever, men är fruktansvärt trött. Skönt att man fick gå hem tidigare idag från praktiken, det har varit otroligt segt idag, alltså inget fel på praktiken utan jag har bara varit så himlans trött. Det känns faktiskt trist att det bara är en vecka kvar på praktiken! De är så underbara både personalen och de boende :-)

Jo, men som ni nog förstår så är jag hemma igen, ska ta det lite lugnt nu en stund innan barnen ska hämtas på dagis och sen blir det hem igen och fortsätta ta det lugnt tror jag. Jo, fick ändrad tid på praktiken i morgon, skulle egentligen ha jobbat kväll men kommer gå 7-12 i stället då min handledare blir hemma med sjukt barn. Ska bli skönt för sen är det helg för min del :-)

Nej, nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna känner jag, så får ta och hitta på något annat så jag inte somnar. Lika bra att hålla igång till kvällen annars hamnar man i fel dygnsrytm ;-)

Lämna ett avtryck
Postat av: Rebecka

Sv:

Tack så mycket! :)



Vad roligt att höra. Jag är också riktigt trött, kan knappt hålla ögonen öppna :/

2011-04-06 @ 15:56:32
URL: http://alltomrebecka.blogg.se/
Postat av: Rebecca Nilsson

Fin header:) Hur är det med dig?:)

2011-04-06 @ 16:33:10
URL: http://rebeccahnilsson.blogg.se/
Postat av: Johanna

MFF spela 4-2 mot trelleborg det gillades :)

2011-04-06 @ 16:35:05
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: EMMI - modeblogg

Vill du tjäna snabba och lätta pengar på din blogg eller hemsida? Titta in på denna länken för att få reda på mer och bli medlem idag! http://fashiontwisted.blogg.se/2011/march/utkast-mars-16-2011.html#comment Du behöver inte vara 18 för att bli medlem och det är en skandinavisk sida!

Eller vill du delta i grymma tävlingar och ha chansen att vinna presentkort, ipads eller skönhetsprodukter? Titta in här så får du veta hur du ska gå till väga; http://fashiontwisted.blogg.se/2011/april/vinn-en-ipad-presentkort-eller-en-overraskni.html#comment



Störs du av reklam så ber jag om ursäkt! Ha en bra dag! ♥

2011-04-06 @ 20:17:00
URL: http://fashiontwisted.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0