Changing plans..

Bild från i måndags.

 

Äntligen fredag!, eller vad säger ni?! Jag tycker det är skönt med fredagar eftersom jag är ledig då och dessutom slutar älsklingen tidigt så man får några timmar extra att umgås ;-)

 

Ska lämna barnen på dagis vid 9 och sen får jag se vad jag hittar på. Ska handla lite i alla fall. Matsäck till i morgon för då ska vi nämligen till Kolmårdens djurpark. Premiär öppning då och jag fick biljetter till entrèn av en i min klass så det blir gratis för oss att gå in.. nice, nice.

 

Ikväll skulle vi ha gått på födelsedagsfest, så blir det dock inte. Vi kommer gå dit en stund och säga grattis och lite så, men sen ska vi ut och äta med ett par vänner och ev. bio eller vad vi nu känner för. Blir en lugn kväll med andra ord. Måste ju orkar gå runt i djurparken i morgon ;-)

 

Ha en bra dag nu allihopa!


Lämna ett avtryck
Postat av: CärroBärro =P

Hehe jaa :) Verkligen. Hoppas att din helg blir jätte bra! =) Åh vad mumsigt med glass du, jag ÄLSKAR glass otroligt mycket C(:

2011-04-29 @ 08:13:17
URL: http://carolinelovedavid.blogg.se/
Postat av: CärroBärro =P

Jaa, hehe :) Fast jag kan äta det när som helst haha, även om det är is och snö ute :) Gjorde det i vintras, mumma! :D Hihi. Tack så jätte mycket :) Jag älskar att fotografera! :D

2011-04-29 @ 09:08:29
URL: http://carolinelovedavid.blogg.se/
Postat av: anniepiie

Åhh va roligt med kolmårdens djurpark och hoppas att det fina vädret håller i sig då! :D SV: haha jaa, så blir det säkert! :P Tror det ska komma en tredje säsong iaf så det är nice! :) Ha en bra dag nu. kramis

2011-04-29 @ 09:51:06
URL: http://anniepiie.blogg.se/
Postat av: Adine

Fredagar är awesome :D

Svar: Ja :) Det var ett bra svar tycker jag! Hoppas det går bra med studierna! Aha, ja det låter som ett ansträngande men också givande arbete :)

2011-04-29 @ 11:58:08
URL: http://justbeingmyself.blogg.se/
Postat av: zandra

Hej tjejen! :)

Vad händer hos dig? :D



KRAM

2011-04-29 @ 16:06:41
URL: http://zandrasplace.blogg.se/
Postat av: kaffehörnan

Så härligt mys de blir

2011-04-29 @ 19:54:01
URL: http://www.kaffehornan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0