Party with the old people.

 

Nu så, nu har jag tid att sätta mig här en liten stund. Izabella lägger pussel och Alvar kollar på film. Äntligen lite lugn och ro. Det har varit fullt ös hela morgonen, barnen har sprungit fram och tillbaka, vägrat lyssna på vad man säger osv.. Har i alla fall hunnit bädda rent i deras sängar så något vettigt har man ju fått gjort. De är lediga idag och jag börjar inte förrän 14.30 och karln slutar tidigt idag.

 

Idag på praktiken ska vi ha fest med de boende. Det blir partyhattar, tacos och musik. Tror de boende kommer uppskatta det och jag tycker det är roligt att de gör något för de gamla. Det borde vara mer sånt på alla boenden, men tyvärr så är det ju inte så. Slutar 21 idag och då blir det hem och sova nästan direkt för i morgonbitti ska jag upp tidigt igen.

 

Ska snart fixa lunch till barnen, det får bli pannkakor idag. Enkelt, gott och uppskattat av barnen. Jag nöjer mig med salladen som blev över från gårdagens middag :-) Hoppas ni får en bra fredag nu!


Lämna ett avtryck
Postat av: Rebecka

Sv:

Jag mår lite bättre :) Hoppas allt är väl med dig?



Kram

2011-04-01 @ 11:37:30
URL: http://alltomrebecka.blogg.se/
Postat av: Anniepiie

Va bra att ni ordnar lite kul för de gamla oxå! :) Som sagt det behöver dom! :) SV: hehe tack, nja nu är jag ganska van, men att schamponeara och sätta i och skölja ur balsamet är ganska jobbigt! :P jasså, så du har oxå haft långt hår, fränt! :) Ha en bra fredag nu. Kram

2011-04-01 @ 12:25:49
URL: http://anniepiie.blogg.se/
Postat av: bbiinaa, mitt liv i ord å bilder

sv; hihi va gullit tack!:)

2011-04-01 @ 12:28:50
URL: http://bbiinaa.blogg.se/
Postat av: Svejn

veldig fin header :DD

hva synes du om vår header ? er det noe vi kan gjøre annerledes ?

2011-04-01 @ 13:45:45
URL: http://svejn.blogg.no
Postat av: natta

sv. kej jag sitter med min bästa kompis och kollar på tv :D

2011-04-01 @ 14:43:07
URL: http://nataliemelander.blogg.se/
Postat av: emma

Hej, jag har en tävling på bloggen där du kan vinna ett valfritt smycke. Jag har även en bloppis kika in och kolla om du hittar något roligt! :) Köper du saker för minst 50:- får du en design och du får bestämma exakt hur den ska se ut!

2011-04-02 @ 13:31:08
URL: http://eemmahagelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0