En olycka..

 

Igår hände en olycka hemma. Hur mycket man än vill skydda sina barn så går det inte alla gånger. Nu var det så att just igår var Izabella vääldigt trotsig och ville inte alls lyssna på mig. Hon hoppade i soffan och jag sa åt henne fleeera gånger att man ska sitta ordentligt i soffan och försökte förklara hur farligt det kan vara, att man kan ramla och slå sig. Hon slutade hoppa och satte sig ner, jag gick ut i köket för att börja med maten. Det tog inte många sekunder innan jag hörde en smäll och ett illvrål!! Alvar fick panik och skrek rakt ut, Izabella skrek för att hon fick ont.. som ni förstår så hade hon börjat hoppa i soffan igen och ramlat ner i bordet, hon slog i hakan och som tur var, så var det inte så farligt som det först såg ut.

 

 

Såhär såg bordet ut efter smällen och ni kan nog tänka er att jag trodde det värsta och kände paniken i mig stiga. Men som sagt, det var inte så farligt trots allt. Hon har fått ett litet jack i hakan och det blödde en massa till en början men torkade bort det värsta och satte på ett plåster. Izabella blev lite chockad efter smällen och var lite slö en stund, men sedan piggnade hon till och var som vanligt igen förutom att hon fortfarande har lite ont. Inte så konstigt kanske.


Lämna ett avtryck
Postat av: Kaffehörnan

Fy vilken olycka, den är framme när den minst anar det

Tur de inte blev värre än de blev

kram

2011-01-10 @ 17:57:15
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Madde

Usch lillan då :/

Kan tänka mig att William kommer bli preciiiiis likadan snart han är ju redan en vilding så de vore inte så konstigt. ;)



Skönt att det inte var så farligt iaf ser verkligen hemskt ut om man bara kollar på bordet.



Massa kramar.

2011-01-10 @ 19:24:29
URL: http://vhdbrud.blogg.se/
Postat av: Emma-Lou

Åh, men stackaren. Ugh, avskyr verkligen detta hoppande i soffan, Z har varit likadan. Han har nog gjort illa sig en gång, men inte alls så pass som Izabella. Stackarn. Men hon lärde sig en läxa, hur hårt det än låter. Stackarn.

2011-01-10 @ 20:38:57
URL: http://www.finest.se/emma-lou
Postat av: Kaffehörnan

Hur e de me tösen

2011-01-10 @ 21:55:34
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Josefin -Happy Days-

Men oj, vilken olycka men det var ju för väl att det inte var så illa som det såg ut o vara med tanke på märket i bordet.

2011-01-10 @ 22:10:34
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays/
Postat av: DONKEN-2barnsmorsa 2be

...men hon slutade väl iallafall att hoppa? man lär sig av misstagen, ibland iallafall. Hoppas hon gjorde det. Såg ju rent livsfarligt ut med det stora jackety i bordet! men skönt att det inte var så farligt..

2011-01-11 @ 10:57:08
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: rock n roll mamma

stackars liten!! det är så hemskt när sådant händer!! man får verkligen panikl innan man ser hur illa det är!!



2011-01-11 @ 17:28:22
URL: http://metrobloggen.se/babydoll1

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0