Första "riktiga" skoldagen

Åh, jag är så trött idag. Det har varit en lång dag i skolan 9-16 och med all information vi har fått så känns huvudet väldigt utarbetad ;-) Ska bli skönt att krypa ner i sängen sen. Hur som helst så gick det bra. Vi har fått nya lärare som inte alls verkar lika bra som de gamla, men ska ge dom en chans, det var ju trots allt första "riktiga" skoldagen idag. Vi har även fått de första inlämningsuppgifterna och två stycken ska in redan nästa vecka. Men har inte panik över det än hehe. Slutar tidigt i morgon och är ledig fredag, helgen, måndag, tisdag så ska nog hinna göra dom där uppgifterna :-) Tänkte börja med den ena redan i morgon när jag kommer hem, för idag är jag alldeles för trött.

Nu ska barnen göra sig redo för natten och sedan ska jag nog se ett eller två avsnitt av Vampires Diaries innan jag själv kryper ner i sängen. Hoppas ni alla har haft en bra dag för det har jag haft trots en lång skoldag :-)

Lämna ett avtryck
Postat av: Kaffehörnan

Skönt du haft de bra ändå, jo mkt info på en gång

kram

2011-01-19 @ 19:00:56
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Beatrice

http://majalindahllll.blogg.se/2011/january/rosta.html#comment



Rösta på nr 3 är med om veckans blogg

Tack på förhand!

2011-01-19 @ 20:00:55
URL: http://beahedvind.blogg.se/
Postat av: rock n roll mamma

ttrisst med nya lärare. man är ju så van vid de gamla och hur dom lärde ut osv..men det fixar du, gumman!



hur går det med L?

Postat av: Anniepie

hehe okej! :) erkänn att det är en bra avslutning på dagen att så två avsnitt av den spännande fortsättningen! ;) Själv ska jag se två avsnitt till på OC! ;) Serier är sjukt bra att följa innan läggdags! :D Kram och sov gott när det blir dags för det! Kram

2011-01-19 @ 21:13:02
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0