I dont feel so good..

Igår fick jag gå hem tidigare från praktiken då jag mådde så illa och frös som en gnu, illamåendet gick dock över senare under dagen men däremot frös jag massor. Tog en varm dusch men det hjälpte inte, frös lika mycket för det.

I morse vaknade jag fortfarande frusen och med världens huvudvärk, så blir hemma idag. Det blir att kurera sig och vila en del så jag kan gå i morgon. Vill inte missa mer av praktiken och dessutom är det halvtidsbedömning i morgon, ska bli spännande och se vad min handledare säger :-)

Nej, ska ta och vila mig lite nu och hoppas på att det känns bättre sen. Hoppas ni får en bra tisdag!

Lämna ett avtryck
Postat av: Emma-Lou

Du verkar göra så bra ifrån dig överlag, så det är nog ingen fara att du är hemma och kurerar dig idag. Låter som att du har frossa. Själv är jag också dålig, har svårt att svälja sedan igår kväll (dock haft ont sedan igår morse) och har svettats som en gris för att kroppen förmodligen försöker arbeta mot febern... :/ Jag är också hemma idag, hoppas på att bli bättre snart.

2011-03-29 @ 12:39:12
URL: http://www.finest.se/emma-lou
Postat av: Anniepiie

Åhh stackars dig, krya på dig! :)SV: Filmen var ganska bra så ska skriva lite mer om den senare i ett inlägg! :) Ha de bra...Kram

2011-03-29 @ 12:41:58
URL: http://anniepiie.blogg.se/
Postat av: M

Hej, skulle vara mycket tacksam om du kunde kommentera i mitt inlägg "Blazin" om vad du tycker om att läsa om på bloggar? vad som väcker just ditt intresse för olika bloggar! MYCKET tacksam. tack på förhand. ♥

http://moaffalk.blogg.se/

2011-03-29 @ 14:51:37
URL: http://moaffalk.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hoppas du mår bättre!



min mage jävlades hela natten, men det är antibiotikan som gör det. Hoppas på en bättre natt inatt, trött av inte få sovit ordentligt på snart 1 vecka!

2011-03-29 @ 18:56:11
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0