Way to much!

Eftersom vi handlade lite igår så behöver jag inte göra det idag. Tänkte att jag kunde rensa ur barnens garderober istället sagt och gjort men nu inser jag att de har way to much kläder alltså! Dessutom står det flera kartonger med kläder på vinden som jag borde gå igenom för man kan ju inte spara på allt liksom! But.. just nu orkar jag inte det ;-) Hur som helst blev det en stor påse med kläder som jag lagt undan nu. Lite ska kastas då det blivit urtvättat, trasigt eller fläckar som inte vill försvinna på dom. Resten funderar jag på att sälja eller skänka bort. Kanske blir att stå på loppis någon helg :-)

Klockan är bara morgon än, eller tidig förmiddag kanske man säger såhär dags? Beror nog på när man klev upp i morse ;-) Ska i alla fall ta och äta frukost nu och sen får jag se vad jag hittar på fram till barnen ska hämtas. Har lovat att ta med mellanmål som vi ska äta i parken, får hoppas vädret är lika fint hela dagen bara :-)

Lämna ett avtryck
Postat av: Caroline =)

Tack kära du! =) Det andra provet är svårare :( Måste få G på det. Men det går nog bra, ska plugga som en blådåre sen! =) Men det lät roligt med loppis, bättre att ha loppis eller skänka bort kläderna istället för att bara slänga det. Jag menar, man kan alltid rädda någon genom att skänka bort =) <3

2011-05-31 @ 09:24:01
URL: http://carolinelovedavid.blogg.se/
Postat av: kaffehörnan

De måste du göra för mig, jag blinkar med mina blå mot dig, då kan du ej motstå *ler den var bra den



Ska äta middag hos mot

2011-05-31 @ 09:28:52
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: theresebjörkman, :)

svar;



är sjuk, så det är inte sådär jättebra :/

vad hittar du på?:)

2011-05-31 @ 14:43:32
URL: http://ttheresebjorkman.blogg.se/
Postat av: Alice

Mysigt att äta mellis i parken! :)

Fin blogg.

2011-05-31 @ 15:12:34
URL: http://fashionquake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0