En helt okej dag!

Idag har det varit en dag med mycket på schemat. Eller egentligen inte så mycket jag gjort ändå utan det har blivit många samtal i telefonen så mitt öra är lite ömt haha, nä riktigt så illa är det inte ;-)

Var på vikariebanken, vilket gick jättebra! Sen bar det iväg ut till Ingelstashopping för lite fika med Ida. Vi ses verkligen inte ofta, tror det var ett år sen vi sågs sist. Det var i alla fall jättekul att se henne igen och mycket hade vi att prata om!

Sen bar det av hemåt och idag har det blivit hela tre samtal med mina fina Tuula, trots att vi ses nästan dagligen på praktiken så har vi massor att prata om haha. Ja, vi är ju inte på samma avdelning där, men vi ses alltid i omklädningsrummet och utanför på morgonarna innan vi börjar. Hon är en riktigt fin tjej!

Sen har det blivit ett samtal med min mamma och med min lärare. Telefonen har gått varm med andra ord, men nu ska jag snart stänga ner här och göra kväller, ska upp till praktiken i morgon och sen är det heeelg och den här helgen kommer bestå av shopping, man får passa på medan mamma kan ha barnen en stund ;-) Tanken är att vi ska köpa julklappar till barnen och de har gjort långa listor på vad de önskar sig haha. Det är iofs bra på ett sätt, då har man ju lite att välja mellan ;-)

Lämna ett avtryck
Postat av: Johanna

Ja det är skönt och äntligen kunna leva nästan helt som innan jag blev sjuk för 9år sedan :)

2011-11-24 @ 20:36:36
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

Ja, nu hoppas jag på inga bakslag...men man blir liksom paff när man kommer på sig själv med inte tänkt på maten på flera veckor....det är lite lyx haha..

2011-11-24 @ 20:42:55
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: HANNA

sv: inte mycket, själv? :D

2011-11-24 @ 20:56:29
URL: http://hannalovisasol.se
Postat av: Kashaya

Kul med trevliga arbetskamrater/kamrater på praktiken.



Sv. Ja faktiskt ännu roligare att ge bort paket.=)

2011-11-24 @ 22:20:38
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: Dragana

Vad härligt med shopping! Ska nog bli samma sak för mig i helgen! :) Julklapps shopping måste man ju ha avklarat snart! :)

2011-11-24 @ 22:36:22
URL: http://iseedee.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

Hoppas du får sova gott inatt:)

2011-11-24 @ 23:33:34
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: haidisblog ▲

Godmorgon! :D

2011-11-25 @ 06:48:53
URL: http://haidisblog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0