Dagens middag - Bacongratäng
600g köttfärs
400g bacon
1 lök
3 msk chilisås
peppar
Fyllning i gratängen
Champinjoner så det täcker botten
1/2 Squash i 2mm skivor
Riven ost
Äggstanning
3 ägg
2 dl standardmjölk 3%
1 dl grädde
Peppar
Gör så här
Skär löken och stek löken i stekpannan. Klipp i baconen i pannan och stek det lätt. Lägg i köttfärsen och stek den med de övriga ingredienserna. Ha i chilisåsen och svartpepparen. Låt detta steka ihop i 10 minuter cirka. Smörj en form med smör. Och skär och lägg i champinjonerna så de täcker botten av formen. Varva sedan med köttfärs/baconsåsen och bacon och riven ost. Avsluta med den skurna squashen och riven ost på toppen. Vispa ihop äggstanningen och häll detta över gratängen jämnt över. Grädda mitt i ungen cirka 20-25 minuter i 225 grader.
Wow du är ju bara söt, du är bra på mat med
Tack de känns starkt på rätt håll nu
Gott! =))
Å vad gott det lät och glutenfritt... Ska försöka komma ihåg!
intervjun gick bra, så nu är det bara å hoppas på det är mig de vill ha :)
Tyvärr är det svårt om man går och väntar på motivationen eller lusten för den kommer aldrig. Bästa är att boka tid med en instruktör och be dem hjälpa dig komma igång!
En annan bra start är att börja röra sig mer genom promenader. Komma på små mål man kan nå på vägen. "Just do it" handlar det om liksom. Bara gör det! :)
kram!
mmm va gott! :) har något till dig inne hos mig! :) Kram
Ser riktigt gott ut! Kanske något för mig att pröva på :)
Fin blogg i övrigt!
Hoppas de blev rester, för då e denna rätt rätt vass godare idag
Svar: Okej, aldrig fel att spice'a till maten lite ;)