Mitt nya liv har börjat..

För en vecka sen, onsdagen den 18.e januari, fick jag nog och beslutade mig för att ändra på mina levnadsvanor. Jag börjar smått och har gått promenader varje dag. Jag försöker gå MINST 30 minuter och så gör jag curls (magträning i olika varianter) varje morgon och kväll. Förutom det så var jag och simmade igår och idag spenderade jag en timma på gymmet tillsammans med Tuula, vi cyklade, körde roddmaskin, tränade armar och rygg.

Förutom träning så har jag lagt om min kost, det har gått förvånandsvärt lätt med tanke på att jag har ett grymt sockerberoende och visst har jag känt av det flera gånger under veckan som gått, men jag har lyckats hålla mig ifrån sockret hela veckan! Enda nackdelen är att mitt humör har svängt upp och ner hela tiden och värst är det på kvällarna när suget är som störst.

Jag ska även träffa en dietist som förhoppningsvis kan hjälpa mig att bli av med mina ätstörningar. (Ätstörningar är inte bara anorexi och bulimi) Jag har jättesvårt för att äta och vissa dagar äter jag ingenting förrän kanske vid 16-17 på eftermiddagen medan andra dagar går jag och småäter hela tiden. Jag har även jättesvårt för frukost och får inte i mig mer än lite dricka. Dietisten ska hjälpa mig så att jag förhoppningsvis kan lära mig att äta regelbundet och hälsosamt.

Jag kommer kämpa på så gott jag kan och har fått bra stöd av vänner, sambo, mamma och syskon. Det är guldvärt i den här resan :-)

Lämna ett avtryck
Postat av: VARDAGSPRINCESSAN

du är verkligen imponerande duktig! Rätt var det var så bara körde du på. Du inspirerar oss andra. Med sådan järnvilja som du har så kommer du klara det här galant! Har alltid tyckt du haft rätt inställning till saker. En dietist är inte fel. Jag fick råden av en vän att sätta upp små mål. Ta 5 kg i taget,.sätt upp ett mål att när du klarat dina 5 kg ner så ska ni åka till ullared ( eller vad du nu väljer). Hon skrev också att 5 kg är en klädstorlek. Jag finns för dig och hejjar så tummarna hoppar ur led :). kramis

2012-01-24 @ 15:09:30
URL: http://www.vardagsprincessan.blogspot.com
Postat av: Patricia♔

oj vad duktig du har blivit:)

2012-01-24 @ 16:12:43
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: kaffehörnan

De låter ju härligt att du stuvar om, önskar dig lycka till. De klarar du och har fina människor runt dig.

2012-01-24 @ 19:14:39
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Johanna

Skulle med behöva träffa en dietist.... hur gjorde du för få tid?

2012-01-24 @ 20:03:41
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Barnens Hjältar

Tack tack, här har dagen gått i ett, ha en fin kväll!

2012-01-24 @ 21:21:41
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: MAYA

guud vad kul, alltid kul att börja träna men det gäller ju att hålla igång och inte släppa det :)



kolla gäna in och lämna en eller flera frågor i min frågestund :)

2012-01-24 @ 22:18:33
URL: http://mayajuuti.blogg.se/
Postat av: linda - en vimsig mamma

jag har samma problem med dig med maten och små ätandet =/ kram

2012-01-25 @ 09:54:32
URL: http://holen666.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0