Fisk på mexikanskt sätt.

FISK PÅ MEXIKANSKT SÄTT.

4 Portioner

  • 800g fiskfilé, valfritt.
  • 2½ dl salsa (mild eller stark)
  • 125g cheddar
  • 50g majstortillachips
  • 1 avokado
  • 1 dl gräddfil
  • fett för formen

1. Värm ugnen till 200`C Smörj en flat eldfast form.

2. Torka av fiskfiléerna och lägg i formen. Riv osten. Pensla fisken med salsa, strö över ost.

3. Krossa tortilla-chips, strö över fiskfiléerna. Stek fisken i ugnen i ca 20 minuter.

4. Skala avokadon, ta bort kärnan, skär fruktköttet i skivor. Servera den ugnstekta fisken med gräddfil och avokadoskivor.


Lämna ett avtryck

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0