Ingen rolig morgon.

 

Natten, eller rättare sagt morgonen har inte varit så rolig. Vaknade vid 04 dels pga värmen och dels för att jag hostade så jag trodde lungorna skulle gå sönder. Lyckades inte somna om förrän klockan var ungefär 06.30. Vaknade igen för en liten stund sen. Hatar verkligen att vara lättväckt. Känns inte som det är någon stor idé att försöka sova mer nu, utan får vara trötter, men kommer väl igång så småningom.

 

Ska försöka få i mig lite frukost och sen blir det nog att gå ut en sväng. Måste handla i vilket fall och barnen vill säkert leka lite :-) Vad ska ni hitta på idag?


Lämna ett avtryck
Postat av: Anniepie

Jobbigt när man får hostatacker, jag fick en nysattack imorse runt klockan 5 och det är såå störande när man vill sova! :P Låter kostigt kanske, men vaknade och började nysa! :P haha Jag har jobbat och sen ska jag in till stan med syrran i eftermiddag! :) Kram!

2010-07-16 @ 11:21:23
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Postat av: Emma-Lou

Men oj, är du fortfarande dålig? Usch. Jag hostade nog någon månad också. Det är för att det är varmt, processen tar längre tid.



Yes, jag ska till Gotland imorgon :-) Känns lite knäppt, men kan på ett sätt vara behövligt. Maken ska också dra någonstans senare, var det för vette tusan ;-)



Jag ska för övrigt in till stan idag, ska träffa en kompis som har fått barn. Har inte kunnat träffa dem tidigare eftersom jag hostade så..

2010-07-16 @ 11:25:02
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: DONKEN

jadu, kanske beställa nya glasögon till mig, och försöka piggna till jag också. är skiiittrött o dricker kaffe för att försöka motverka det. hehe.. pöss

2010-07-16 @ 13:42:37
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: LOWA

Hur är det idag? :)

2010-07-16 @ 14:21:24
URL: http://musiklowa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0