Tisdagsfix

God morgon förmiddag alla glada!

Jag hade tänkt ta en rejäl sovmorgon och verkligen sova ut. Det gick...sådär. 8.30 visade klockan när jag vaknade, men om man jämför med hur dags jag brukar gå upp annars så är det faktiskt en ganska lång sovmorgon ;-) Hur som haver, när jag hade vaknat till och klivit upp så tog jag hand om disken och efter det har jag bara slappat. Karln vaknade nyss, så det får bli frukost och göra ordning oss lite. Ska ner en sväng på stan och inhandla den sista presenten till Izabella idag och sen handla lite till kalaset i morgon. I eftermiddag ska jag även tatuera mig, så denna dag kommer förmodligen bara att flyga iväg :-)

Vad har ni för planer idag?

Lämna ett avtryck
Postat av: Anniepie

Japp, blev att kolla tv:n en sväng, ta en promenad och sitta vid datorn ett tag! :) Idag jobbar jag fast nu har jag lunch och sen blir det jobb igen och ikväll tar jag en promenad och bara slappar...Ha det så bra. :) Kram!

2010-07-20 @ 12:23:41
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Postat av: FashionTrio - Sofia och Felicia

sv: okej, vi har heller inga planer för kvällen! :-) tack för din åsikt btw! allt bra?

2010-07-20 @ 12:31:56
URL: http://fashiontrio.blogg.se/
Postat av: scribbler

sv: ja haha ;D

2010-07-20 @ 12:36:27
URL: http://scribbler.blogg.se/
Postat av: Emma-Lou

Nämen juste, lilla skruttan börjar bli stor. Visst är det 4 hon fyller? Minns nämligen förra sommaren och då blev hon ju 3 :-)



Tack för alla söta kommentarer du har skickat till mig. Vet du, jag ursäktar lite att jag inte har svarat tillbaka så flitigt som annars, men vi är nästan aldrig hemma, utan är iväg på äventyr (läs: stranden och sevärdigheter).. :-)



Hoppas på din förståelse.

2010-07-20 @ 18:13:57
URL: http://emmalou.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0