Han har gjort det igen ;-)

Älsklingens nya tatuering


Kylväska

 

Jag frågade mamma häromdagen om vi kunde få låna deras kylväska i morgon då vi ska till kolmårdens djurpark. Har inte blivit av att vi köpt oss en egen än. I alla fall då, när vi var och hälsade på henne idag så hade hon köpt en jättefin kylväska till oss. En lyxig variant som även innehåller fyra stycken tallrikar, fyra glas, fyra gafflar/knivar/skedar, en extra kniv, en kapsylöppnare/korkskruv, salt & peppar kar, en skärbräda och sist men inte minst fyra stycken servetter i TYG, den ni ;-) Jag blev mer än nöjd och tackar min älskade mamma ännu en gång för den!


Juni, månaden som gått.


Videoklippen ifrån lördags.

Johan och Älskling sjunger Bad moon rising. Det gick sådär. Lagom onyktra ;-)

 

Här sjunger de en låt de skrev själva tillsammans med Tim för ungefär 9 år sedan.

De missar lite i texten osv.. haha

 

En egen variant av Glycerine haha ;-)


En tidig morgon.

 

God morgon, eller god förmiddag är väl ett bättre ord. Morgonen började  tidigt som vanligt. Enda nackdelen här är att sovrummen där uppe blir som en bastu. Jag kan inte sova när det är för varmt och det hjälpte inte mycket att ha fönstret öppet. I alla fall så har dagen tagit fart i en massa oväsen ;-) sex barn som vill se på tv = bråk om programmen. Frukosten är avklarad och snart ska väl barnen ut och bada. Denna dag skulle bli riktigt varm såg jag på NT´s sida. I morgon ska det tydligen regna, men helt ärligt skulle det inte göra något med regn en dag. Speciellt inte i morgon då det ska tvättas o fixas hemma :-)


The last evening..

Jag vill börja med att säga Grattis på födelsedagen älskade bror. Idag skulle du ha fyllt 27år. Saknar dig och tänker på dig varje dag som går ♥

 

 

Jisses, ännu en varm dag är förbi. Jag får be om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men risken är stor att jag inte kommer uppdatera så ofta om dagarna under sommaren. Vi har liksom fullt upp med annat skoj :-) Ska i alla fall försöka slänga in ett par inlägg om dagen så ni kan hålla er uppdaterade om våra liv haha. Idag har dagen mest bestått av badande och yatzy spelande. Till middag blev det tacos och nu har vi lagt de minsta barnen för att sova. De var väldigt trötta nu. Det kan jag dock förstå efter som värmen tar på krafterna.

 

 

Nej, nu ska vi snart ut och spela lite kubb, sen blir det nog en film innan läggdags. I morgon åker vi hem igen. Borta bra men hemma bäst ;-)


Sol, sol strålande sol....

 

Igår var det väldans varmt här, vilket resulterade i en massa badande för de som kan bada. Själv tog jag mig en svalkande dusch. Efter maten blev det glass i stora lass. Det smakade bra. På kvällen när de minsta barnen lagt sig och det blev svalare ute så spelade vi lite kubb och sköt luftgevär. Jag och Jonathan avslutade det hela med lite vattenkrig innan vi gick in för att avsluta kvällen till en film. Det blev Kick ass och den var inte alls så bra som alla säger att den ska vara.

 

Idag ska det tydligen bli lika varmt som igår, så jag antar att större delen av dagen kommer bestå av bad. Sen får vi se vad som sker. Vad ska ni hitta på idag?


Mycket bad blir det.

 

Vi har det helt fantastiskt. Mycket bad blir det för barnen och de vuxna som vill/kan bada. Idag är det verkligen jättevarmt ute! Sitter mest i skuggan med isvatten för man orkar inte med så mycket mer i denna värme. Vi grillade lite korv till lunch och sen blev det ännu mera bad. Barnen badar fortfarande så tänkte passa på att uppdatera lite här. Blir så seg av värmen så hade gärna lagt mig en stund får se om jag får något tillfälle till det.


Hoppas ni alla har det bra!




Live show

Det blev mer bad igår kväll för både barnen och de vuxna. Jag får dock inte bada så jag tog lite bilder i stället :-)

 

Sen blev det glass med chokladsås. Smarrigt!

Jag och Anna stod för fotograferingen.

 

Vi hade väldigt trevligt igår kväll. Skrattade så vi fick ont i magen och det sjöngs och spelades musik. Johan och älsklingen hade en live show för oss. Filmade det hela och ni ska få se när jag kommer hem och kan lägga in videoklippen :-) De sjöng bla. en låt som de skrev själva för ungefär nio år sedan och den blev väl sådär, de missade lite osv haha. Men vi hade roligt och jag hoppas ni också fick en trevlig kväll igår. Nu blir det frukost och sen bada för barnen det är redan över 15 grader varmt här.


Vi är på landet!

Anlände hos Johan med familj vid lunch tid och har haft det väldigt trevligt sen vi kom hit. Just nu sitter vi ute och njuter av värmen, barnen har badat och vi har spelat yatzy. Nedan kommer lite bilder från dagen hittills.

 

Ex och kex fixar ordning den lilla poolen till de mindre barnen

Vi spelar yatzy

Gabriel och Izabella badar i stora poolen

Izabella

 

Nu har vi satt igång grillen och till middag blir det flintastek, grillspett, vitlökskroketter och sallad. En än så länge väldigt trevlig dag. Hoppas ni alla har det bra :-)


Shopping

Detta och lite till shoppade vi häromdagen.


Midsommar.






Klickbara bilder

Vi åkte till Folkparken och firade midsommar där. Vi har lekt, badat, dansat runt midsommarstången, ätit glass och sockervadd. Vi har köpt lotter och vunnit en liten nalle och haft picnic. Soligt och härligt väder. Varmt som tusan men sen kom några orosväckande moln, men inget regn och solen kom tillbaka :-) När vi kom hem igen gjorde vi en jordgubbstårta som vi åt efter middagen. Kvällen kommer väl dock bli som de flesta andra kvällarna men det gör ingenting för jag är sååå trött just nu. Dagen har varit toppen bra!

Vad har ni gjort idag? Ha en fortsatt trevlig midsommar!

En shoppingrunda, trots värmen.

 

Dagen har flugit iväg i en rasande fart. Efter dagis tog vi en tripp ut till Lekia vid Ingelsta. En stor leksaksaffär som barnen tycker är superkul att springa runt i. Där köpte vi en present till Izabella, ja hon var med men jag lurade henne lite och sa att det var till en annan tjej som vi ska på kalas hos ;-) Det blev även en ny boll och en varsin leksak till barnen. En pistol man kan skjuta iväg snurror med eller hur man nu ska förklara det haha. När vi hade spenderat lite tid där och kikat på alla leksaker både tre och fyra gånger så gick vi bort till Ingelsta shopping och där inhandlades det lite kläder och annat, sen så tog vi oss en varsin korv med bröd till lunch.

 

 

Åkte tillbaka in till stan och skulle träffa min pappa, men då vi var lite tidiga så gick vi till en park och barnen fick testa sina leksaker. Sen mötte vi upp min pappa som sagt och barnen fick varsin glass och vi vuxna intog en varsin öl. Det smakade bra i värmen. Efter en stund skulle pappa bege sig hemåt och då sprang vi in på Ica för att handla lite vi glömde igår och sen bar det av hemåt även för oss. En väldigt lyckad dag i det fina vädret :-)


Sommar.

Denna låt är sommar för mig, vilken låt är sommar för er?

 

Jisses, så varmt det är ute redan nu. Barnen är på dagis till 11 sen ska vi ner på stan. Lovade Izabella igår att vi skulle gå till leksaksaffären och så får det bli. Hade velat åkt och badat någonstans, men får inte bada ännu. Såren måste läka helt först. Tråkigt när det är så varmt och skönt ute. Efter att pappa slutat jobbet ska vi träffa honom och äta glass någonstans. Det blir förmodligen sista gången vi träffar min pappa innan de åker till USA i hela fyra veckor! Är inte ett dugg avundsjuk.. promise ;-) Dessutom fick jag veta att min mamma och hennes man ska åka till Italien en vecka. Blää.. vill också åka utomlands ju! Ska ni åka utomlands i sommar?


En alldeles underbar dag :-)

 

Ingen har väl missat det härliga sommarvädret idag? Eller jo, det kanske inte har varit så fint överallt i landet? Men i alla fall vi har haft ett helt underbart väder och en kanondag. Barnen slutar dagis klockan 11 den här veckan så vi passade på att gå till lekparken efter dagis. Tog med oss lite picnic så åt vi en lättare lunch bestående av pastasallad i parken. Barnen lekte och hade riktigt roligt.

 

 

När vi hade lekt och ätit så gick vi vidare till nästa lekplats. Den mysiga bredvid affären. (se bilderna i inlägget nedan) där fick fantasin flöda och en liten enkel plastmugg blev en båt och en pinne med blad på blev ett segel som tyvärr ramlade i vattnet ;-) Barnen lekte ännu mera, gungade och åkte kana. Sen gick vi hemåt för att få i oss lite mellanmål innan vi åkte och storhandlade. Väl hemma igen blev det middag och sen en hel del mys innan barnen skulle sova. En kanondag helt enkelt :-)


Man tager vad man haver..

Den vita plastmuggen fick agera båt :-)


Dagens fråga.


Vattenlek och annat skoj.

Vi har haft en underbar eftermiddag ute i värmen.


Duktiga Alvar.

 

Alvar är en stor kille. Under helgen fick han gå utan blöja på dagarna och inte en enda olycka skedde. Han har bara blöja när vi är ute en längre stund och på natten. Alvar fick ju nya boxershorts av mig som han ville ha på sig direkt och så sprang han omkring här hemma mäkta stolt över att inte ha någon blöja på sig hehe. Riktigt duktig på att säga till när det är dags även om han gärna springer på toa hela tiden ;-) Målet är att han ska vara blöjfri innan sommaren är slut. Vi får väl se hur det går :-)


Trött på att ha ont.

 

Jag är så fruktansvärt trött. Trött på att ha ont, trött på att inte kunna sova, trött på att inte kunna leka med barnen, trött på att inte ens kunna städa här hemma. Jag vill inte ha ont mer. Varje gång jag ska lägga mig för att sova så hugger det till, det bränns och svider. Hur jag än försöker ligga så gör det ont. Sitta kan jag göra korta stunder. Bläää...

 

Förlåt för mina tråkiga inlägg. Det handlar mycket om operationen och allt runt omkring, men jag är inte ute efter något medlidande utan vill bara skriva av mig. Det är faktiskt detta som är en stor del av dagarna nu. Smärtan.

 

Jag är glad att jag har en sån fin sambo som sköter om det mesta nu. Han tar på mig skorna, han ger mig sprutan och smärtstillanden, han leker med barnen och han städar i hemmet, lagar mat och ser till att jag får den vila jag behöver . Han frågar flera gånger om dagen hur jag mår och om jag vill ha något speciellt. Vad skulle jag göra om jag inte hade honom vid min sida?


Izabella.

Min vackra lilla prinsesa ♥

Izabella tyckte det var en rolig idé att använda skon som en båt, tyvärr upptäckte jag det när skon redan låg i vattnet!


Känsliga läsare varnas!

Jag vill börja med att varna alla känsliga läsare! I detta inlägg förekommer en bild som en del kan uppfatta som obehaglig/stötande. Är ni väldigt känsliga så bör ni sluta läsa nu och gå vidare..

Mitt ena sår ser riktigt hemskt ut och det gör fruktansvärt ont. Jag kan inte beskriva smärtan, men vid minsta lilla rörelse så känns det som att någon hugger i mig. Det har även kommit gul gegga under plasten till kompressen. I natt kunde jag inte sova speciellt bra pga detta, så ringde till sjukvårdsupplysningen (tackar högre makter för att de finns) Hon jag pratade med misstänkte en infektion i såret och bad mig ringa till VC idag så de får kolla upp det. Kompresserna ska tas bort idag, men jag vågar inte det själv då just detta sår gör förbannat ont. De andra såren gör inte alls såhär ont så de kompresserna kan jag ta bort själv. Hur som helst, ringde till VC nyss och de ringer tillbaka vid 10.30. Hoppas bara de har en tid idag så jag kan få ordning på det här. Så typiskt att allt ska drabba mig liksom.

Har nu fått spruta av min kära sambo. Han är duktig han och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan honom!

 

Dålig bild jag vet. Men detta är alltså såret jag pratar om. Misstänker dock att kompressen sitter nedanför såret även här. Nämde i tidigare inlägg att de hade satt ett annat nedanför själva såret. Svårt att förklara, men vid det gula och övre kanten på kompressen så ser man tejpen som ska hålla ihop såret, vilket man inte bör kunna se då kompressen ska ligga över.


Kalas.

 

Hej och hå. Snart är denna dag slut och vad har vi pysslat med? Jo, vi har varit på kalas i linköping och firat en kille i förskott då han fyller 10 år i morgon. Det har varit väldigt trevligt. Blev bjudna på både smörgåstårta och jordgubbstårta så jag blev helt proppmätt i magen. Barnen lekte för fullt både inne och ute på gården. Det kom även en liten hundvalp på besök som de blev överförtjusta i. Stackars lilla valp somnade nog gott efter att vi gick hehe.

 

Nu ska jag göra barnen redo för sängen och natta dom, sen ska jag inta soffposition om jag hittar ett bekvämt läge utan att få ont ;-)

 

Vad har ni gjort idag?


En update utan bilder.

Förlåt för min frånvaro här på bloggen. Har helt enkelt inte orkat sitta här och skriva.

Igår träffade vi min syster på stan en stund, tog en fika och shoppade lite. Hon skulle hitta något att ha på sig på sin pappas bröllop och vi gjorde henne sällskap. Jag shoppade lite kläder till barnen på rean. Tog en storlek större så de kan ha kläderna i höst. Ja, jag vet att sommaren nyss har börjat men som sagt det var på rea så man får passa på ;-) Jag fick tre tröjor till Alvar, två tröjor och ett par tights till Izabella för 200kr. Sen fick Alvar några nya bilar och Izabella fick ett trollspö. När vi kom hem igen slängde jag mig på soffan och kollade på Viktorias och Daniels bröllop. Kan inte påstå att jag varit så värst intresserad av det, men det var faktiskt roligt att se.

Tog även första sprutan igår, eller rättare sagt min älskling tog den på mig. Det var obehagligt men det gick bra. Ska ta nästa snart igen. Det gick även lite bättre att sova i natt, men det gör fortfarande ont när jag vänder mig, sätter/reser/böjer mig. Skorna kan jag inte ta på mig själv då det gör för ont att böja mig. Kan i stort sätt bara ha mjukisbyxor på mig för annars får jag ont eftersom det ena såret sitter vid naveln.

Innan jag åkte hem från sjukan i fredags så skulle de byta ett av kompressorna som jag har, men hon hade satt det fel. Det satt nedanför såret :/ Dock har jag åtgärdat det själv med hjälp av sjukvårdsupplysningen :-) Det måste ju sitta på och hålla ihop såret så det läker. Det är tejp under kompressorn som ska hålla ihop såren, eftersom de är så små så behövs det inte sys. Tänk att så små sår kan göra så ont!

Har mått lite sisodär också. Har haft svårt att äta. Inte känt mig riktigt hungrig utan det har mer kommit som ett illamående, men det har också blivit bättre. Igår kväll kunde jag äta lite och nu känner jag mig hungrig så ska ta och äta lite frukost.

Flowers and strawberrys

 

Igår träffade jag mamma för att vi skulle gå och äta någonstans. Slutade med att vi gick till Gu va gott. Fick även dessa fina blommor av min underbara mamma. Tack :-) Vi gick även in på kappahl en snabbis i väntan på att min syster skulle ringa. Blev lite shopping. Boxershorts och badbyxor till Alvar och två toppar till mig :-) Mamma köpte även en topp till sig själv. Sen ringde min syster och mamma åkte för att träffa henne. Jag drog mig hemåt igen och väntade på att mina älsklingar skulle komma hem.

 

(ignorera smutsigt bord och duk)

 

Jag lyckades somna någon timme innan de kom hem. När de väl var hemma så gick vi bort till affären och handlade lite. Köpte bland annat glass och jordgubbar som vi mumsade på till barnprogrammen. Sen somnade vi allihopa som stockar. Jag har dock vaknat några gånger i natt. Kan bara ligga på rygg och sova utan att få ont och det är INTE bekvämt. Fick med mig starka Alvedon 665mg (vanliga ligger på 500mg) så de har jag levt på under gårdagen. Får dock bara ta max 6st under ett dygn. Nu på morgonen har älsklingen serverat frukost på sängen, hjälpt mig med sprutan och plastat in kompresserna, hjälpt mig upp så jag kunde duscha. Det var riktigt skönt med en dusch och nu ska jag göra ordning mig lite. Planen idag är att gå ner på stan och kolla klipptid till Alvar.

 

Vad ska ni hitta på?


Operationsdagen i stort.

Dålig bild, men i burken ligger gallstenarna.

 

12.00 Kom till sjukan och fick sitta ner i väntrummet.

12.15 Fick komma in och byta om, sätta mig ner i ett annat väntrum.

14.00 Jag får komma in och lägga mig i en säng, de sätter dropp i mig.

19.00 Äntligen får jag komma in till operationssalen.

20.46 Vaknar ur narkosen, med världens jävla smärta, får morfin.

23.00 kommer till uppvaket.

 

 

Sprutorna jag ska ta på mig själv.

 

Natten var förjävlig, vaknade en gång i timmen. Kunde inte alls sova bra, mådde illa och hade ont.


07.00 Jag får frukost, fick bara i mig en liten youghurt.

08.00 Läkaren kommer och pratar

08.30 Jag får åka hem.


Operationen genomförd.

Tänkte bara meddela att operationen är genomförd. Kom hem i morse igen och har lite ont. Mår lite illa i mellanåt, men ska träffa min mamma och äta någonstans nu. Har bara fått i mig en liten youghurt sen i onsdagskväll, så är lite hungrig nu. Kanske skriver mer senare om jag orkar.

Operation idag....eller?

Yes, klockan 12 ska jag vara på sjukan. Har inte fått äta något efter klockan sex i morse och nu får jag heller inte dricka något. Känner mig inte så värst hungrig just nu. Hungerkänslan jag hade förut har liksom försvunnit. Jag hoppas verkligen att operationen blir av idag. Har precis duschat och ska packa ihop lite saker som ska med. Tog mig en sovmorgon då jag är ensam hemma. Älsklingen och barnen åkte till Johan and company igår och kommer hem i morgon eftermiddag. Trots sovmorgonen så känner jag mig sjukt trött. Lite depp att det är strålande väder ute idag när jag måste ligga inne på ett sjukhus. Kommer därifrån i morgon förmiddag, men det sägs att det ska regna i morgon. Aja, inte mycket att göra åt.

Sen vill jag bara säga tack till Emma-Lou som skickade över lite "nattningsmusik" till mig igår. Ska se om det hjälper Alvar att komma till ro på kvällarna. Berättar hur det går sen :-)

Till Sandra: Din länk till din blogg funkar inte, så kan inte svara på dina kommentarer. Svarar här, jag ska operera bort gallblåsan då jag har problem med gallsten.

Förhoppningsvis hörs vi inte förrän i morgon ;-) Hoppas ni får en bra dag och njut av det underbara vädret nu!

Ny tatuering?

 

Denna text funderar jag på att tatuera in under Metallica symbolen som jag har på armen. Vet dock inte vilket typsnitt jag ska ha. Denna text är från deras låt To live is to die. Metallica är mitt absoluta favoritband och jag har lyssnat på dom så länge jag kan minnas. Jag valde mellan denna text och en annan, men den andra är en bön och jag är inte troende, så det kändes inte helt hundra. Det måste kännas rätt eftersom den kommer finnas där resten av livet sen :-)


Sol, bad och picnic..

Vi har haft det helt underbart!


De närmsta dagarna.

Vilken härlig dag! Solen skiner och det är väldigt varmt ute! Vädret passar oss alldeles utmärkt då jag och barnen ska träffa min mamma sen. Vi ska förmodligen till folkparken och leka och så kan barnen bada där också om de vill. Blir lite fika och mys också. Sen i eftermiddag/kväll åker barnen med sin pappa hem till Johan and company. Tror att de skulle vara där till Fredag. Väntar även på att de ska ringa från sjukan och meddela vilken tid jag ska vara där i morgon, om det nu blir av vill säga. Så jag blir borta torsdag till fredag förmiddag.

Ja, det var lite om vad som händer de närmsta dagarna. Vad ska ni hitta på?

Alvar.

 

Alvar har blivit skitsvår att lägga om vi inte har aktiverat (lekt, busat, varit iväg på utflykt, hemma hos kompisar med barn osv..) honom nonstop en hel dag. Han sover middag (30min) och tar vi bort den middagsvilan så somnar han redan vid 17-18 tiden vilket i sin tur leder till otroligt tidiga morgonar eller att han vaknar på natten och det är ju heelt ohållbart i längden. Så vad ska man göra? Jag vet att ni är många föräldrar där ute som läser min blogg, har ni några tips och råd? Tilläggas kan att vi lägger honom vid 20-20.30 tiden. Samma rutiner varje kväll. Men nada funkar. What to do?!

 

Aja, kanske är det bara en period. En smula trots i det hela? När jag ändå talar om Alvar så ska jag berätta för er. Han har alltid varit mammas lilla pojke, men nu börjar han glida ifrån mig för att bli pappas pojke. De senaste dagarna har det bara varit pappa som gäller. Jag får absolut inte hjälpa honom med kläder, skor eller vad det nu kan vara för det får minsann bara pappa göra! Min myspojke..

 

Tur att Izabella börjar bli mer mammig då hehe.


Dagens bilder.






Klickbara bilder.

En morgon med sol.

 

Har sovit alldeles för få timmar, men känner mig ganska pigg ändå. Solen ger mig energi liksom. Yes, vaknade av att jag hade solen i ansiktet! Barnen är nu på dagis, de går 8.15-12 den här veckan och nästa vecka går de 8-11 (sommartider) och efter den veckan har de sommarlov i sex veckor. Hoppas på bra väder då, så vi kan sola och bada en hel del :-) Ska ta och få i mig min frukost och sen dammsuga av lite. Försöka hinna med lite vila också innan det är dags att hämta barnen.


Eftermiddagen.


Nedstämd.

Klätterapan.

 

Har varit ute en stund och lekt. Handlat hem lite nödvändigheter, ätit lunch och nu softar barnen i soffan. Den här veckan känns lite tråkig. Har inget inplanerat förutom operationen på torsdag om den nu blir av. Känns sådär. Känner mig lite nedstämd, men kan inte sätta fingret på vad som gör mig nedstämd. Kanske vädret som påverkar humöret? Vill ha en riktig sommar, med mycket sol och värme. Inte som det är nu, grått, sol, grått, regn osv..

 

Nä, ska ta och mysa lite med barnen och försöka rycka upp mig.


Left 4 dead 2


Left 4 Dead 2 är en förstapersonsskjutare utvecklat av Valve Corporation. Det är uppföljare till Left 4 Dead. Det släpptes den 17 november 2009 till Windows och XBox 360.[1] Spelet utspelar sig i Sydstaterna efter en pandemi vilket förvandlat människorna till zombier. Mer info hittar ni HÄR

 

Left 4 Dead 2 fick jag av min älskling för ett tag sen. Ett roligt spel som man kan spela själv eller tillsammans med vänner. Det går ut på att döda en massa zombies. Låter kanske inte så roligt, men det är det ;-)


Izabella snackar.

 

Förra helgen när vi var på badhuset så flög det en fågel där inne och idag pratade Izabella om det. Såhär lät det:

 

Izabella: Det flög en fågel inne på badhuset.

Jag: Ja, det gjorde det, kommer du ihåg det?

Izabella: Ja, men fågeln får inte vara inne den ska vara ute.

Jag: Ja, fåglar ska vara ute.

Izabella: Mmm...men den kanske var smutsig och ville bada lite.

Jag: Haha, ja kanske det.

Izabella: Den kanske hade sand på sig.

Jag: Haha, tror du det?

Izabella: Mmm...


Nice väder.

Suddig bild.

 

Det var mycket skönare ute än vad jag trodde att det skulle vara. Spenderade ett par timmar i lekparken, tyvärr glömde jag helt bort att ta några bilder. Träffade på ett par bekanta och deras barn så blev att sitta i solen och snacka lite skit. Barnen var som vanligt mest överallt och konstigt nog blev Alvar sååå trött även om han sov länge i morse, så han sover en stund nu, men ska strax väcka honom så han kan sova i kväll också.

 

Varit nere med berget till tvätthög och ska förbereda maten strax. Dammasuga av måste jag också göra. Fick med en massa sand hem ;-) Nja, det var väl en liten snabb update bara. Har blivit så glest mellan inläggen de senaste dagarna, så ska försöka bättra mig lite på det :-)


WoW

Wow! Inte wow som i world of warcraft utan wow, som i wow-vi-fick-sovmorgon! Halv nio vaknade Izabella, då satte hos sig och kollade på tv, jag låg och drog mig en liten stund innan jag klev upp. Alvar, hör och häpna, sover fortfarande! Karln också, men det är inte lika fascinerande ;-) Det blev ju ganska sent igår, så det är väl inte så konstigt att barnen sov/sover längre idag, men om jag säger såhär, det var inte helt fel med ett par timmars extra sömn och nu känner jag mig pigg och utvilad.

Solen har tittat fram, men det blåser en del om man kollar på träden. När alla har vaknat och vi har ätit frukost så blir det att gå ut och leka en stund. I eftermiddag blir det tvätt och lite städning. Som varje söndag ungefär ;-)

Vad ska ni hitta på denna söndag?

Supertrevligt.





Klickbara bilder.

Oj oj, vilken dag! Den har varit jätterolig och trevlig. Vi tog som sagt tåget bort till Johan and company. Han hämtade oss på station och så åkte vi och handlade lite. När vi kom hem till Johan så blev det först lite fika och prat, sedan gick gubbarna ut och klippte gräset, Alvar följde med och hjälpte till. Alla de andra barnen lekte för fullt. Efter ett par timmar eller så när de var klara med gräset så blev det lite kaffe igen och lite mer prat. Sen satte vi igång med maten som blev supergod. Grillat med gott tillbehör. Ännu mer prat och skratt och klockan drog iväg. Vi kom hem för en liten stund sen och barnen somnade nästan direkt. Jag är jättetrött så detta inlägg blir lite luddigt, men ja.. en supertrevlig dag helt enkelt!

Vaken tror jag.

Pendeltåget. (Linköpings station dock)

 

Yes, jag är vaken... tror jag. Det råkade bli lite sent igår. Efter att ha myst med barnen till barnprogramen så var det dags för de att sova. När de väl hade somnat så tänkte jag spela lite. Igår kväll spelade jag med några killar från Stockholm och Norrtälje. Det var kul, men jisses vad den ena snackade hela tiden ;-) Nåja, när klockan visade ganska sent så var det dags att lägga ner spelandet och inta sängposition. Somnade direkt.

 

Det var dock inte sååå roligt att vakna upp till två helt vilda barn som sprang omkring här hemma. Fram och tillbaka! Vad hände med de lugna morgonarna? Fick de att lugna ner sig lite i alla fall och vi har nu ätit frukost och jag ska försöka få upp min andra hälft så vi kan göra ordning oss. Sen vart efter blir det att åka pendeltåget (se bild) till Johan and company. Har ni några planer för dagen?

 

Alvar har blivit bra igen och han har inte ont längre :-) Skönt!


Tråkväder

 

Vi har varit ute en sväng, men det är inget roligt alls ute idag. Hela morgonen och en bit in på förmiddagen regnade det, nu är det uppehåll men grått och trist. Vi gick ner på stan och träffade min pappa en snabbis medan han hade rast på jobbet, sen handlade vi lite och gick ner till Jonte för att prata lite. Kom hem för en stund sen och Alvar somnade direkt. Han var helt slut stackaren, inte konstigt med tanke på hur natten var så jag låter honom sova en stund. Resten av dagen blir det bara att slappa och inte göra många knop. Är så himlans trött.

 

I morgon ska vi iväg igen. Då blir det hem till Anna, Johan och deras barn. Har inte bestämt om vi blir borta över natten eller åker hem på kvällen sen. Det märker vi i morgon :-) Hoppas på bättre väder då, så vi kan grilla!

 

Vad ska ni göra denna fredag?


Min älskade son.

 

I natt fick jag ringa till sjukvårdsupplysningen, Alvar vaknade flera gånger av smärta och skrek rakt ut. Min stackars lilla pojke har råkat ut för en "sak" och det gör ont i mig att se och höra hur ont han har utan att kunna hjälpa honom mer än med de råd jag fick från sjukvårdsupplysningen. För Alvars skull vill jag inte gå in på detaljer, men detta var tydligen väldigt vanligt bland små pojkar. Tyvärr kan det ta några dagar innan det blir bra igen. Det är jobbigt som förälder att känna sig hjälplös och bara se på när han skriker, blir ledsen och klagar på att det gör ont. Fast i mellanåt är han även den glada pojken som han brukar vara :-) (se bild)


En trevlig eftermiddag/kväll.



Klickbara bilder

Oj, vilken dag det har varit. Vi kom hem för en liten stund sen efter en väldigt trevlig eftermiddag/kväll hos Becka och hennes barn. Vi blev bjudna på både mat och kvällsmat, barnen lekte för fullt och kivades ibland ;-) Karln blev riktigt bundis med Tuva och de skojade mest hela tiden hehe. Var ute och lekte en stund också, men det var sååå kallt och så började det regna lite smått så vi traskade förbi affären och sen hem till Becka igen. Pratat och haft det allmänt trevligt. Barnen somnade så fort vi kom hem och har vi tur får vi en sovmorgon i morgonbitti ;-)

Torsdagen.

 

Det blev inget morgon inlägg här på bloggen, men hade inte tid att skriva några rader då. Har varit iväg på ett sånt där gruppmöte igen hos personalstrategerna och nej, jag har forftfarande inte fått ut något av det. *suck* AF i ett nötskal. Hur som helst kom hem förut och var helt slut så min kära karl sa åt mig att lägga mig en stund, vilket jag också gjorde. Det var skönt och nu är jag lite piggare :-) Natten till idag var ingen höjdare direkt, mina barn låg och trängdes med oss, så en och annan spark fick jag också. Mindre skönt ;-)

 

Nu vid 14 tiden ska vi hem till Becka och hennes barn. Hjälpa henne med en spegel och umgås lite. Ska bli trevligt. Men innan dess ska vi få i oss lite mat, vilket blir alldeles strax.

 

Hoppas ni får en trevlig dag!


Bullar och vilda barn.

 

Min kära mamma kom på besök förut, hon hade med sig goda bullar och vi fick hela tre påsar. Tack mamma! Barnen blev väldigt uppspelta, som vanligt, när mamma är på besök. De ska klättra på min stackars mamma, hoppa i soffan, springa fram och tillbaka osv.. De lugnade ner sig till slut och Izabella lagade mat till oss ;-) Vi fick grön pasta, korv och ketchup haha. Sen gjorde hon goda smörgåsar med kött och sallad på och så fick vi te att dricka. Ja, alltså maten var ju hennes leksaksmat om ni inte förstod det hehe. Medan jag och mamma lekte med barnen så fick min underbara älskling ett ryck och städade hela köket..igen. Rastlös kanske? ;-)

 

Det har varit en trevlig eftermiddag/kväll och nu sover barnen gott i sina sängar. Konstigt nog så känner jag mig inte alls så trött nu, så jag funderar på att spela lite. Nu var det ett tag sen jag gjorde det och har jag tur så är någon rolig vän inne som vill spela med mig :-) Vad ska ni göra ikväll?


Pictures.






Klickbara bilder.

Jag låter nog bilderna tala för sig själva. Men kan berätta att det fina konstverket a la pig är gjord av ingen mindre än....*trumvirvel*....min darling!

Float.

Riktigt bra låt :-)


Ah but don't, don't sink the boat,
That you Built, you built to keep us float,
Ah no don't, don't sink the boat,
That you built... you built to keep us float.

Ny tid för operation.

Sockertoppen ;-)

 

Wohoo, kvällen är här! Äntligen är denna dag snart förbi och jag får gå och sova ;-) Haha, helt otroligt vad seg jag har varit. Har i alla fall lekt lite med barnen, bäddat rent i deras sängar och myst lite. Lagade mat och pratat i telefon haha. Det är vad jag har orkat med idag. I morgon blir det andra bullar, då måste jag plocka upp allt som barnen dragit fram idag, dammsuga av osv.. får besök av mamma på eftermiddagen.

 

Just det, läkaren ringde idag. Den nya tiden för operationen blir den 17.e juni. Helt ärligt så vågar jag inte hoppas på att det blir av, men vad är det man brukar säga? Tredje gången gilt. Blir det inte av nu så ska jag stämma dom ;-) Det måste ju gå under psykiskt lidande. Har redan ställt in mig på operation två gånger och blivit besviken två gånger, ska jag behöva ställa in mig en tredje gång bara för att det kanske blir av men att jag lika gärna kan bli besviken igen? Hm...

 

Nej, nu blir det till att mysa med älsklingen. Barnen ligger redan i sina sängar och förhoppningsvis somnar dom snart också. De har varit lite väl busiga nu framåt kvällen. Tror de gått på reserven ;-)


Slö.

Jag "råkade" visst somna. Hur slö får man vara egentligen? Har noll, zero, nada energi idag. Vill bara sova och sova och sova lite till... Tur att barnen har en sån bra pappa som har aktiverat dom under tiden ;-) De hade visst varit ute en sväng också. Fast heeeelt förslappad har jag inte varit. Har precis slängt ihop en potatisgratäng till dagens middag. Blir kött och en god sallad till det också. Ska bli smarrigt. Nej, ska banne mig ut på en promenad så jag piggnar till lite.

I hate spam.

 

Natten försvann fort och det var tungt att kliva upp i morse. Uscha. Kändes som jag hade sovit i ungefär fem minuter. Det var svårt att hålla upp ögonen och det var tur att barnen var på myshumör och la sig bredvid mig en stund så jag kunde ligga och dra mig lite ;-) Nu är jag i alla fall uppe och känner mig ganska seg i skallen. Hoppas på lite vila under dagen.

 

Vi har inga som helst planer idag utan får ta dagen som den kommer. Blir i alla fall att gå ut en sväng och leka lite skulle jag tro. Vad ska ni hitta på idag?

 

Sen vill jag bara vänligt men bestämt be er att inte lämna en jäkla massa spam kommentarer! Dessa kommer raderas direkt. Tack på förhand!


Helt slut.

 

Usch, fy och blä. Så känns det just nu. Har precis varit nere och hängt upp den sista tvätten. Hela sex fulla maskiner blev det idag och det känns i ryggen nu vill jag lova! Ska be karln ge mig massage sen när barnen lagt sig. Har precis ätit middag och idag fick karln stå för den och resultatet blev hamburgare med bröd och pommes. Hm.. han väljer alltid den enkla vägen när han ska göra mat haha. Nu ser barnen på barnprogrammen och snart är det dags att fixa dom för natten dvs bad, tandborstning, läsa saga osv. Ja, sen blir det att roa sig med att vika all jäkla tvätt också, fast det ska bli skönt när allt är färdigt :-)

 

Inga roliga inlägg idag haha. Alla handlar om städning och tvätten, men sen är det ju det jag har hållt på med mest hela dagen. Jo, det är klart jag har hunnit leka med barnen mellan varven också ;-)


Fyndat lite ;-)

Sötnos.

 

Städa var det ja. Hm.. Vi har städat och barnen stökat ner. Yes. Är klar med Izabellas rum, möblerat om, rensat leksaker och städat där inne, det tog sin lilla tid men nu är det äntligen klart. Eller har varit en stund för efter att vi blev klara där inne så gick vi ut en stund. Lekte och handlade lite. Fyndade i mataffären minsann ;-) Mjölk med utgångsdatum om tre dagar för 4.90kr/st, hamburgare 8st/10kr, gårdagens bröd (fortfarande mjukt och gott) 10kr osv.. Ibland kan man fynda riktigt bra saker i mataffären haha.


Städ- och tvättdag

Idag är vädret inte alls så bra som det har varit de senaste dagarna. Fast mig gör det inget då det står städ och tvätt på mitt (osynliga) schema. Om jag hittar orken som är försvunnen så ska jag även möblera om lite i Izabellas rum. Rensa bland hennes leksaker och plocka bort de som har gått sönder eller det hon inte leker med längre, men det är bara om orken infinner sig ;-) Ut och leka lite ska vi också, men det får bli efter lunch för nu ska jag allt ta och sätta fart med städningen, lika bra att hålla igång. Har man väl börjat så brukar det gå av bara farten sen ;-)

Vad ska ni göra idag?

Natti.

 

Barnen somnade väldigt fort. De hann knappt lägga sig ner innan de sov. Sicka tröttisar ;-) Nåja, då vet man att dagen varit lyckad i alla fall hehe. Nu väntar film och sen får det nog bli natta. Det tar på krafterna att vara iväg och bada.


Badat hela eftermiddagen.

Fikapaus i gräset.

 

Tyvärr blev det inga bilder tagna på från själva badandet eftersom jag själv badade ;-) Det var riktigt skönt i poolen måste jag säga. Barnen sprang omkring och badade i alla basänger, dock endast om vi  vuxna var med i de stora basängerna. De har som en dusch där också som Alvar tyckte var rolig. Han hittade några pojkar i sin egen ålder som han sprang omkring med på gräset. Jossan och Jonna var med också så Jonna och Izabella badade mycket med varandra. Hade supertrevligt och jätteskönt i solen. Tur att de finns solskyddskrämer och aftersun att använda sig av ;-)

 

Min fina bränna haha. Nej, det gör inte ont eftersom jag använde mig av solskyddskräm, men att jag alltid lyckas behålla linnet på ;-) Aja, hellre det än en riktigt bonnbränna haha. (märken efter t-shirten)

Nu ska vi fixa lite kvällsfika i form av varma mackor, sen är det dags för barnen att krypa ner i sängen, lär nog inte bli några problem att lägga dom ikväll så mycket som dom har fart omkring idag :-)

Ps. Ändrade om lite på bloggen i morse, vad tycks?

Söndag.

"Solen lyser, himlen är blå, vad det är skönt att leva då... lalalala"

Varmt, det är redan väldigt varmt ute så passar bra att vi ska iväg och bada idag med. Fast idag ska min kära syster med också. Har precis ätit frukost och nu ser barnen på musses klubbhus. Väldigt bra barnprogram om ni frågar mig ;-) Barnen härmar allt de gör och dansar med i slutet till den där "tipp topp" låten. Det är ett av de få barnprogramen som barnen sitter helt stilla och tittar på hela. Annars brukar de gå iväg och göra annat i mellan.

Vad ska ni göra denna strålande dag?

Badhuset.

Izabella badar

 

Ännu en dag har gått och den har varit helt fantastiskt bra. Vi gick till badhuset då man kan bada inne också. Solen var framme och det var skönt ute, dock inte lika varmt som igår. Barnen älskar att bada och var som riktiga vattendjur ;-) Alvar skulle simma själv i den djupa poolen haha. Han hade badring på sig så det gick bra, men var med hela tiden i fall att. Jag gillar också att bada så var i vattnet mest hela tiden. Izabella var inte rädd av sig, hon hoppade från kanten flera gånger och höll för näsan och dök under vattnet osv..

 

Alvar har det skönt i solen.

 

Efter ett par timmars badande så fikade vi lite och värmde oss i solen en stund. Pappsen sparkade lite boll med barnen och jag solade lite. Sen fortsatte vi bada ett par timmar, men den här gången var vi inomhus. Barnen åkte vattenrutschkanan med pappa flera gånger och sen simmade vi runt lite i äventyrsbadet och hade det roligt ett tag innan vi gick hem igen.

 

 

På vägen hem stannade vi till så barnen fick köpa lite lördagsgodis. När vi kom hem duschade vi av oss allt klor och gjorde mat. Efter maten blev vi alla väldigt slöa, jag råkade till och med somna en stund :O Nu ser barnen på barnprogramen och jag passade på att slänga in ett inlägg här men nu ska jag gå och myspysa en stund med familjen innan det är dags att natta barnen.


Lördag!


Klickbara bilder.

Igår eftermiddag var vi ute och lekte igen. Gick till lekparken bredvid och lekte en stund, sen gick vi vidare. Handlade lite och stannade till vid lekparken bredvid affären. Barnen fick leka en stund innan vi gick hem igen. Då blev det bad direkt för de smutsiga barnen och jag fixade middagen bestående av en tacopaj. Efter maten satte vi oss i soffan och myste till lite barnprogram och vid 20.30 ungefär sov barnen gott.

Idag har vi inga direkta planer, men vädret ska bli soligt och varmt så det kanske blir att vi åker och badar lite. Om det blir badhuset eller himpabadet är inte bestämt än. På himpa är fördelen att det är gratis (uppvärmda poolar) men det brukar oftast vara fullt med folk och ganska äckligt där. De öppnar för säsongen idag så då kanske poolarna är lite fräschare ;-) Vi får se helt enkelt.

Har tvättstugan också, men ska gå ner och se om jag kan byta tid, annars blir det så stressat om vi ska iväg och bada.

Vad ska ni hitta på idag?

Söderköping - Smultronstället.

Vår utflykt bar iväg till Söderköping och här nedan kommer lite bilder.

Alvar gör tummen upp för utflykten.

I väntan på glassen

Våra glassar. Barnen tog likadana (längst till vänster)

Sen lekte vi lite

Mera lek

Och så blåste vi såpbubblor.


Det kommer bli en bra dag!

Sommarfin ♥

 

Igår kväll kom mina underbara älsklingar hem igen! Jag hade saknat dom massor, så det blev puss och kramkalas och sen fikade vi lite innan det var dags för barnen att krypa ner i sängen. De somnade fort vill jag lova. I morse blev jag en aningens förvånad när klockan visade 8 när barnen vaknade! Vad hände?! Kan inte minnas när de sov till 8 sist ;-)

 

Nåja, idag väntar nya äventyr och vad det blir kommer jag berätta om när vi kommer hem. Men det kommer absolut bli en bra dag, solen skiner och det är varmt ute, humöret är på topp, barnen är snälla. Mycket mer kan man inte begära av dagen. Hoppas ni alla får en toppen bra fredag!


Svar på frågestunden.

Hur länge har du och sambon varit tillsammans?

Svar: 8 år och 3 månader :-)


Hur träffades ni?

Svar: Jag följde med ett par kompisar på en fest som han hade och när han öppnade dörren så föll jag pladask för honom ;-) Vi satt och snackade hela kvällen och hade roligt, sen träffades vi ofta där efter tills han åkte på semester ett tag. Fick tag i adressen och efter mycket om och men skickade jag brev till honom och beskrev vad jag kände för honom, mina känslor var besvarade och den 21/2 – 2002 blev vi ett par.


Har ni funderat på att gifta er?

Svar: Nja, det kan jag inte påstå, vi har mest skämtat om det. Fast man vet ju aldrig var framtiden tar oss ;-)


Vad ska ni göra i sommar?

Svar: Vi ska till Kolmårdens djurpark, på bröllop, ev. Gröna lund och om allt går som det ska så åker vi bort en vecka med ett par vänner. Hyr en stuga och umgås.


Vilken blogg besöker du mest?

Svar: Oj, det är flera stycken, men Emma-Lou, Emma, Vardagsprinsessan och Kaffehörnan är de jag läser dagligen.


Om du fick välja vad ni skulle göra , vad skulle det då bli?

Svar: Då skulle vi nog ta en lång resa någonstans och glömma alla vardagsbestyr för ett tag ;-)

 

Har ni funderat på att flytta?

Svar: Vi har funderat på det, men trivs väldigt bra i vår lägenhet. Här har vi nära till allt och hyran är inte så fasligt dyr. Fast ibland känner jag att jag skulle vilja ha lite större och gärna med uteplats, har bara balkong nu. Fast vi bor här tills vi hittat något som vi verkligen känner oss helt hundra på i så fall.


Vad kan göra dig stressad?

Svar: Svårt att säga, blir sällan stressad.


Vad gör dig lugn?

Svar: Olika saker gör mig lugn.

 

Vad gör dig glad i tillvaron?

Svar: Jag blir glad av många saker, små som stora. Barnen och min sambo gör mig glad. När jag får känna mig uppskattad då blir jag glad

 

Sov du bra inatt?

Svar: Natten till idag antar jag? Ja, i så fall sov jag riktigt bra fram till klockan fem. 

 

Hur länge tar det generellt efter operationen tills du är helt BRA?

Svar: Innan jag blir helt bra så tar det en vecka ungefär. (efterbehandling inräknad)

 

Hur har du och Lucifer gjort för att fortfarande behålla glöden och kärleken i ert förhållande efter alla dessa år tillsammans?

Svar: Jag tycker det är en svår fråga, men vi försöker få tid till varandra, visar uppskattning och kärlek. Ibland har vi barnvakt för en kväll eller ett par timmar så vi kan vara bara vi och sen åker nån av oss iväg på egen hand så vi hinner sakna varandra lite, vilket är bra så vi inte går varandra på nerverna ;-)


Vad leker du helst med barnen?

Svar: Ännu en svår fråga haha, men när vi leker inne så föredrar jag att bygga med lego eller leka med tågbanan. Ute så leker jag gärna i sanden med dom eller springer omkring och jagar dom ;-)


Gillar du att baka och laga mat?

Svar: Beror på humöret, men kan väl säga att det går i perioder. Ibland kan jag baka massor, men där i mellan kan det gå några månader. Mat lagar jag nästan varje dag (när inte karln gör det) Och det är väl samma där, ibland kan jag tycka det är roligt att laga mat och då provar jag gärna nya recept.

 

Har du körkort?

Svar: Nej inte än.

Vad är du rädd för med barnen (bortsett från mördare och pedofiler och sådant).?

Svar: Det är inget jag brukar tänka på, men jag är rädd för att de ska råka ut för någon allvarlig sjukdom eller skada sig svårt.


Vad önskar du dig just nu?

Svar: I skrivande stund önskar jag att min familj var här så jag fick pussa och krama på dom :-)


Pinsamhet du gjort?

Svar: Eh..hm.. kommer inte på nåt just nu.


Om du fick önska att något skulle vara ogjort , vad skulle det vara?

Svar: Inget som jag kommer på nu.

Vad gör du en vardag när det regnar?

Svar: När jag är ledig och det regnar så pysslar jag mycket här hemma. Städar, plockar osv.. Sen leker jag med barnen, ser en film och myser.


Vad gör du en dag då solen skiner?

Svar: När solen skiner och det inte behövs städas så är vi ute! Är det riktigt varmt åker vi och badar någonstans.


Har du varit utomlands? Vilka länder i så fall?

Svar: Yes, har varit i Tyskland, Mallorca, Danmark och Finland ;-)

 


Skitvården.

Jag vill börja med att säga tack för alla fina kommentarer som jag har fått. De värmer. Nu ska jag berätta i stort hur min dag har sett ut.

12.00 Kommer till sjukan och får sitta ner i väntrummet.

12.15 Får byta om till sjukhuskläder och sitta ner i ett annat väntrum.

13.30 Får komma in och lägga mig i en säng, får dropp i armen. Fryser som en gnu, törstig, hungrig och har huvudvärk, får informaton om att det kommer dröja ca 20 minuter till.

15.30 Läkaren kommer för att meddela att operationen är inställd. De hinner inte operera idag då det bara finns tre läkarteam som hade fullt upp med andra operationer som dragit ut på tiden. Under kvällen har de bara ett läkarteam som har fullbokat. De hinner alltså inte operera mig idag.

15.40 Jag åker hem, går förbi pizzerian nedanför och köper med mig en hamburgetallrik, den har nog aldrig varit så god som nu.

16.25 Har skrivit klart detta inlägg och ska svara på era kommentarer :-)

Operations dagen.


Solen skiner och det är riktigt varmt ute redan nu. Är det inte typiskt med fina dagar nu när jag ska in och opereras? Ska vara på sjukan klockan 12 hade tänkt ta en sovmorgon då jag är helt ensam hemma. Det gick inget vidare vaknade första gången vid 05 tiden, passade på att ta en macka då. Får inte äta något nu efter klockan 06. Somnade sen om tills klockan var 07.30. Jag vill sova, jag är trött men jag kan inte sova, finner ingen ro. Kanske är jag undermedvetet nervös inför operationen. Jag känner mig inte nervös, men det kanske sitter där inne någonstans och spökar. Måste duscha och tvätta håret innan jag ska åka också, men nu har jag ju gott om tid på mig till det. Åh, jag vill bara få det gjort och hoppas den här dagen försvinner i en rusande fart så jag får komma hem igen och träffa mina älsklingar!

Shoppingen i bilder.




Till Izabella: Linnen, T-shirtar, Leggins, Klänning, Fleecejacka, Toppar, Hello Kitty t-shirt, Kofta, Strumpor, Bikini och Presenter.



Till Alvar: Shorts, Skjorta, Jeans shorts, T-shirtar.



Till Älskling: En t-shirt och två linnen. Svårt att köpa kläder till honom då han är så kräsen ;-)



Till Mig: En mjuk skön munkjacka i modell längre (går nästan till knäna) Två tunikor och ett linne.



Övrigt: En stor kudde och örngott, mortel, plåster, borste, kammar, kruka, kylskåpsmagneter, badringar, paraply, salt&peppar kar, tofsar, solglasögon, krattor, spadar, små dukar, tavlor och kakor.

Det blev även BH:ar och trosor till mig, boxershorts till karln och andra nödvändigheter såsom disktrasor, sköljmedel, fryspåsar osv.. Men det är inte med på bild :p


Ullareds resan

 

Vid kvart över fem igår morse blev jag hämtad. Började åka och hade knappt kommit till linköping förrän jag somnade i bilen ;-) Vaknade dock av att jag fick ont i nacken, kan inte sova i bilar. När klockan var ungefär halv åtta så stannade vi vid en mysig rastplats och åt frukost. Det var förbannat kallt dock, så vi skyndade oss att äta upp frukosten och åkte vidare. Var framme vid nio ungefär. Lämnade av väskorna vid stugan och gick ner till Gekås. Där shoppade vi loss en hel del ;-)

 

Några av alla shoppingpåsar utanför stugan.

Mamma kikar igenom sina påsar.

 

Efter att ha lämnat av alla påsar i stugan och fikat lite, så traskade vi vidare. Kikade igenom affärena runt om Gekås, men det var inte så mycket att ha. Hittade dock ett par skor som jag köpte. Gick in på Gekås en vända till och då fick lite mer saker följa med oss hem ;-) När vi var klara där för andra gången så gick vi och åt mat. Men vilken besvikelse maten var. Usch. Jag tog kycklingspett med stekt potatis, Jossan åt rödspätta med potatis och sås och mamma tog kebabpizza. Min och Jossans mat slängde dom upp slaffsigt på tallriken och värmde den sedan i micron. Ja, ni läste rätt i MICRON!! Mammas pizza såg inte alls ätbar ut, utan rent ut sagt vidrig. Maten var dyr och vi var jättehungriga så vi åt ändå.

 

Mina nya skor.

 

Gick tillbaka till stugan och umgicks lite, såg desperate houswifes, följer inte alls den serien så jag läste lite tidningar i stället. Pratade och mumsade godis, duschade av oss och bäddade ordning sängarna och klockan 22 ungefär sov vi gott allihopa efter en heeel dags shopping! I morse gick vi upp ganska skapligt, åt frukost och gjorde ordning oss. Mamma skickade iväg oss ner till Gekås igen så hon kunde städa stugan, hon ville inte ha vår hjälp. Min bästaste mamma, så söt. Vid 10 tiden kom Jens och hämtade upp oss och då bar det av hemåt igen. Stannade till och åt lunch på vägen och var hemma vid 13.30 tiden. Väldigt skönt att komma hem! Vi har haft jättetrevligt och jag är supernöjd med alla inköp (bilder kommer senare)

 

Mina älsklingar är iväg och hälsar på ett par vänner, de skulle fixa med nån pool och greja. Saknar dom! Fast vi ses ju på fredag :-) Nu ska jag ta bilder på det jag har shoppat, plocka in sakerna och fixa lite. Ska svara på era kommentarer och senare ikväll kommer jag även svara på alla frågor jag fått i frågestunden :-)


RSS 2.0