En trevlig eftermiddag/kväll.



Klickbara bilder

Oj, vilken dag det har varit. Vi kom hem för en liten stund sen efter en väldigt trevlig eftermiddag/kväll hos Becka och hennes barn. Vi blev bjudna på både mat och kvällsmat, barnen lekte för fullt och kivades ibland ;-) Karln blev riktigt bundis med Tuva och de skojade mest hela tiden hehe. Var ute och lekte en stund också, men det var sååå kallt och så började det regna lite smått så vi traskade förbi affären och sen hem till Becka igen. Pratat och haft det allmänt trevligt. Barnen somnade så fort vi kom hem och har vi tur får vi en sovmorgon i morgonbitti ;-)

Lämna ett avtryck
Postat av: moa

sv:hahahaha de är sant..men de hade varit billigare iaf;)

och håller med dig,skulle inte vilja se en lärare stå naken och lära ut,eller en som ska servera mig på en resturang,hahaha:D

2010-06-11 @ 00:37:34
URL: http://justmoa.devote.se
Postat av: DONKEN

fullt upp heeele dan.. :) hoppas de vblir o sova länge imorn. man vet ju aldrig när man råkar vakna. och av vad... hehe!

pöss

2010-06-11 @ 01:44:52
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Emma-Lou

Låter även som att du och ni hade en kanonbra kväll :-) Skönt att barnen slocknade så snabbt med tanke på att ni kom hem sent :-) Men det är faktiskt helt OK ibland :-D



Jag tycker om byrån, lite stor för grabbarna egentligen, fast inte så hög att de inte kommer åt sina kläder. I alla fall inte Z. J vill jag inte ha där rotandes än, haha! Men tänkte även ha byrån som tv-bänk - perfekt om Z vill se på en film medan jag kanske har ett "viktigt" program på tv:n att följa, haha! :-)

2010-06-11 @ 08:24:37
URL: http://emmalou.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0