Sommar.

Denna låt är sommar för mig, vilken låt är sommar för er?

 

Jisses, så varmt det är ute redan nu. Barnen är på dagis till 11 sen ska vi ner på stan. Lovade Izabella igår att vi skulle gå till leksaksaffären och så får det bli. Hade velat åkt och badat någonstans, men får inte bada ännu. Såren måste läka helt först. Tråkigt när det är så varmt och skönt ute. Efter att pappa slutat jobbet ska vi träffa honom och äta glass någonstans. Det blir förmodligen sista gången vi träffar min pappa innan de åker till USA i hela fyra veckor! Är inte ett dugg avundsjuk.. promise ;-) Dessutom fick jag veta att min mamma och hennes man ska åka till Italien en vecka. Blää.. vill också åka utomlands ju! Ska ni åka utomlands i sommar?


Lämna ett avtryck
Postat av: Emma-Lou

Näe, blir nog inget utomlandsåkande för vår del heller.. Tanken var Legoland, men jag har fått höra att deras aktiviteter är först från SJU ÅRS ÅLDER, vilket känns lite värdelöst för vår del nu :/ Det var ju främst för Z:s skull jag ville åka dit. Finland orkar jag inte heller riktigt med dess 120 mils bilåkande, ajaj ryggen :( Det får bli gamla hederliga landstället ochnågot mer. Får se helt enkelt.

2010-06-24 @ 09:34:51
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Anniepie

Det låter som en underbart trevlig dag! :D Nää, har inte råd att åka utomlands nu men min kompis är i cypern nu. Gahh lite avis är man ju! ;) Ahh den låten är bra, lade in den igår på bloggen! :) Ha en bra dag. Kram!

2010-06-24 @ 10:17:10
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Postat av: Carro

Jag ska till Finland i sommar med min fästman :) o bo mitt ute i skogen i en jätte söt stuga :)

2010-06-24 @ 11:13:53
URL: http://carro91.blogg.se/
Postat av: DONKEN

sommartider, hej hej sommartider! donk donk du-ddu du! :P DEN är sommar för mig. såååå himlaaaaa sommar. :P

japp, utomlands, om london räknas? :P jag HOPPAS ju man slipper regn där, men den chansen är väl gaaanska liten, väen om vi åker 4 dagar i slutet av juli. hehe..

jag och mor min. men det visste du nog redan. Du kan väl sola lite ändå, utan att bada..? om du täcker såret med tröja, o så.

vad blev de i leksaksaffärn? pöss!

2010-06-24 @ 12:36:18
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: vaanjaa

Holiday av Green Day

2010-06-24 @ 15:12:48
URL: http://vvgreenday.blogg.se/
Postat av: Browni

Fin blogg, och jätte söta barn! Nej inget utomlands i sommar, dock kanske det blir i höst :)

2010-06-24 @ 15:25:16
URL: http://browni.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0