Happy New Year!


I got something to say...

Måste nog ta och börja fota lite mera. Har ju liksom inte så många nya bilder att visa här på bloggen. Denna bild på Alvar och en suddig Izabella togs visserligen igår, men annars är det inte så många nya bilder tagna. Skärpning!

Den här dagen rullade på den med. Vi skickade ut barnen till lekparken, visserligen en ganska tråkig sådan, men det är den enda i närheten som man slipper gå över gatan till. Hur som haver medan barnen var ute och lekte så passade vi på att städa här hemma, så det blev två flugor i en smäll kan man väl säga ;-)

När vi var klara här hemma så åkte vi iväg och handlade lite till morgondagen. Lite gottis och lite till middagen. Det får bli baconinlindad fläskfilè och potatisgratäng i morgon. Även om vi bara ska vara hemma och ta det lugnt så kan man ju lyxa till middagen lite :-) Vi var bjudna till ett par vänner, men då de bor i en annan stad så hade vi varit tvugna och sova där och det var vi inte så sugna på. Borta bra, visst, men hemma är ändå bäst.

Sen tog vi en sväng hem till Peter med familj och snackade lite goja. Barnen läste böcker, spelade musik och roade sig mest för sig själva, men det var himla trevligt att träffa dom igen.

Nu ska vi göra barnen redo för natten och sen blir det nog en film innan läggdags. Nu när de är lediga så har de börjat vara uppe lite längre på kvällarna. Det får bli ändring på det nästa år höhö. Ha en fin kväll allesammans!

Näst sista dagen..

Vet ni, jag är expert på att skjuta upp saker till morgondagen. Speciellt när det gäller tråkiga saker som att städa till exempel. Det skulle jag ha gjort igår, men nja.. det dök upp lite roligare saker så det blev inte riktigt av. Nu sitter jag här och ser över vårt hem. Det behövs verkligen städas. Jag funderar på att städa bort julen samtidigt så man kan välkomna det nya året utan att behöva tänka på det sen ;-)

Vi ska också hinna ut och leka lite under dagen så barnen får göra av med lite energi. Risken finns att de börjar klättra på väggarna annars hehe. Näe, det är väl lika bra att ta tag i saker och ting. Jag börjar nog med att slänga på lite musik. Allt går så mycket lättare med lite musik, eller vad säger ni?

Sankta Psyko

Johan Theorins romaner med Öland som fond har satt stora avtryck i svensk spänningslitteratur. Nu byter han tillfälligt spelplats och från ett vindpinat alvar tar han oss med till en mellanstor stad någonstans på västkusten.


Dit anländer Jan Hauger för att söka tjänst som förskolepedagog. Men Gläntan är inte riktigt som andra förskolor. Det ligger på andra sidan muren till Sankta Patricia - med öknamnet Sankta Psyko - ett säkerhetsklassat sjukhus där psykiskt störda våldsbrottslingar vårdas. Smultronstället är Sankta Patricias egen förskola, där patienternas barn vistas för att under noggrann övervakning få träffa sina föräldrar. En av Jans uppgifter blir att eskortera barnen genom de underjordiska gångarna som förbinder förskolan med besöksrummet på kliniken.


Jan är en duktig pedagog, men han har också hemligheter. Han har inte avslöjat för någon vad som egentligen hände nio år tidigare, när lille William försvann från den förskola där han då arbetade. Han har inte heller berättat varför han var så angelägen om att få tjänsten på Sankta Patricia: att det har att göra med att Alice Rami, den egensinniga sångerskan som han varit besatt av sedan tonåren, är patient på sjukhuset . Är något av dagisbarnen hennes? Jan är förbjuden att fråga, men lockelsen att hitta en väg in till de slutna avdelningarna och möta Susanna igen växer.


En natt när barnen sover djupt hämtar Jan nyckeln till källardörren, låser upp och börjar gå nedför trappan som leder in till Sankta Patricia.

 

Han har gjort det igen! Johan Theorin är helt klart en av Sveriges bästa författare! Han vet verkligen hur han ska fånga sina läsare och det känns som man är med i boken när man läser den. En riktigt spännande bok och jag hade svårt att lägga den ifrån mig. Säger bara en sak: Läs den! Läs även hans andra böcker, Skumtimmen, Nattfåk och Blodläge.


Torsdag hela dagen.

Pappa och Alvar spelar råttfällan, en av julklapparna Alvar fick.

 

Jag har sett många bloggar där man lagt ut bilder på sina julklappar. Jag hoppar över det den här gången för vi, framför allt barnen fick så himla många julklappar! Dessutom har de ju hunnit leka och sprida ut dom så nej, den här gången hoppar jag över det ;-)

 

Fick lite sovmorgon idag. Det behövdes verkligen. Men känner mig lite trött ändå. Ska ta och städa lite här hemma och senare sen ska jag iväg med syster en sväng. Alvar får följa med mig och Izabella vara hemma med pappsen. Men först av allt måste jag få i mig lite frukost. Läser nog ut boken idag så i morgon får ni veta vilken det är! Men kan avslöja att den är riktigt, riktigt bra :-)


Not much to say..



Juldagen:

Juldagen spenderades hemma hos mamma, vi åt risgrynsgröt och skinksmörgås. Såg en film och umgicks. När vi kom hem igen så fortsatte vi mysa med kex, ost och ännu en film. Julen är nog den bästa tiden på året :-)

Annandagjul:
Vi gick ner på stan och kikade in rean, fyndade en hel del. Två par mysbyxor till mig själv att strosa omkring i här hemma och en skitsnygg BH! Alvar fick, två par byxor, en tröja, en t-shirt och en "emil skjorta" Izabella fick en klänning, två tröjor, ett par mysbyxor och en tunika. Karln fyndade ett par nya jeans. Är nöjd med inköpen för vi alla behövde lite nytt :-)

Igår:
Igår tog vi det lite lugnt på förmiddagen, spelade spel som barnen fick i julklapp. Såg en film och myste. Var iväg och storhandlade med syster på eftermiddagen så nu är kyl, frys och skafferi fulla igen ;-)

Fick en jättebra bok i julklapp så den har jag läst i så fort jag får tid! När jag läst ut den så avsöljar jag vilken det är ;-) Nu blir det frukost och göra sig redo för att möta dagen.

Julafton!

Vi hade en helt underbar julafton! God mat, julklappar, sällskapsspel och mycket skratt! Vi fick alla jättefina julklappar och tackar alla för det! Barnen är nöjda och glada. Kunde inte ha haft en mysigare julafton!


God Jul!


Dagen före dopparedagen.

Det blev visst fullt upp idag med. Men så är det väl dagen innan julafton ;-)

Kan börja med att berätta att jag och mamma hade det väldigt trevligt igår kväll. Vi var på en mysig restaurang där vi åt rödspättafilè på planka. Riktigt gott. Till det tog vi oss en varsin öl och så pratade vi om allt möjligt! Inte ofta jag umgås med mamma helt på egen hand så det var lite extra mysigt :-)

Idag skickade jag iväg Izabella med min mamma och syster, de skulle åka iväg någonstans, vart det nu var haha. Nåja, jag och Alvar har haft egentid och vi har gjort en del nödvändiga saker och så har vi hunnit leka en del med hans lego och bilar. Min gubbe har varit nere hos Jonte för att fortsätta på ryggen. (tatuering)

Nu väntar vi på att de andra ska komma hem och sen blir det middag och familjemys resten av dagen!

Hoppas ni alla har en lugn och skön dag såhär dagen före dopparedagen!

Äntligen!

Nu är jag officiellt färdig undersköterska/mentalskötare! Känns jävligt nice måste jag säga :-) Har varit på avslutning i skolan och så fika med klassen efteråt. Men jag kommer sakna min underbara klass även om jag kommer träffa några av dom lite då och då.

Nu ska vi snart hämta barnen som går sista dagen på dagis idag innan jullovet. Sen blir det hem och fika lite och springa ner med tvätten. Karln och Alvar ska till tandläkaren lite senare och framåt kvällen ska jag ut och äta med mamma. Full rulle hela dagen!

Hoppas ni har en fin dag gott folk!

Så firar vi jul!

Jisses!

 

Tack för era svar på "dagens fråga" Alla verkar ha mysiga jular :-) Då några har frågat hur vi firar så tänkte jag berätta det här så alla kan se och jag slipper upprepa mig ;-)

 

I vanliga fall är vi hos min pappa antingen dagen innan jul eller dagen efter, men i år blev det lite annorlunda då min pappa och hans fru åker till dalarna över julen. På själva julafton så är vi först här hemma en stund bara vår lilla familj, äter god och julig frukost tillsammans och sen får barnen öppna sina julklappar. Framåt lunchtid går vi hem till min mamma där vi äter god mat, ser kalle och delar ut julklapparna, sen umgås vi och äter mer än nödvändigt tillsammans med min bror, syster + familj, mormor och min ena morbror + familj, tills vi känner att det är dags att gå hemåt oftast blir det ganska sent på kvällen för julen är ändå en av de mysigaste dagarna på året där hela familjen är samlad och då vill man ju umgås så mycket som möjligt :-)

 

Då min karls familj bor så långt bort och oftast är i Finland under julen så blir det bara julkort och telefonsamtal till dom. Ett par år har vi varit där några dagar innan jul och ett år var dom här, men det är alldeles för långt att åka för oss med tanke på barnen. Sitta på ett tåg så länge är inte så roligt.


En fråga om jul ;-)


En massa ärenden


Nu har vi fixat alla ärenden som stod på listan. Blev även ett par julklappar till inhandlade så nu är allt färdigt inför julen. Skönt det :-) Träffade även ett par vänner nere på stan och snackade lite skit med dom och om en stund får vi fikabesök. Funderade lite på vad vi skulle ha till middag idag, men kom fram till att det blir något så enkelt som korv med bröd. Kanske inte den bästa middagen, men what the hell, ingen har väl dött av det heller så...

Nä, ska ta och göra lite nytta här hemma nu innan "fikasnubben" kommer. So long...

Tisdag.


Idag blir det ut och göra staden osäker ;-) Näe, men ska ta och fixa ett par saker. Bl.a. hämta ut ett paket och gå till banken. Ska även se om jag hittar någon mer julklapp till min lillebror och så handla lite. Det är väl det som händer idag sen ska vi bara vara hemma och mysa, spela något spel med barnen eller vad de nu vill hitta på :-)

Min älskling går hemma pga brist på arbete för tillfället, men det bästa är ju att han får betalt av att gå hemma hihi. En del har det bra liksom ;-) Jag ska på jobbintervju nästa vecka. Kan va roligt att få det jobbet, nackdelen är att det är ganska långt så kommer få pendla lite mer än en timma till och från jobbet i så fall. Men det är sånt man får ta.

Nu ska jag däremot ta och sätta lite fart, frukost, dusch och slänga på sig ansiktet innan man ska neråt och fixa med allt! Hoppas ni får en bra dag!

Våran julklapp!!

 

Så grymt nöjd över julklappen vi fick!! Ska bli så roligt att se Judas Priest! Min pappa, hans fru och en vän ska också med :-) Tack pappa + fru för julklappen!!


Veckans planer (V.51)


Vän med fienden


Sann och ovanlig historia om ett barns upplevelser under andra världskriget! Under ett besök i Tyskland 1934 blev Norah Briscoe övertygad nazist. Två år senare läm-nade hon sin sexårige son Paul hos en tysk fosterfamilj och reste tillbaka till England för att sprida nationalsocialismen. När andra världskriget bröt ut i september 1939 var Paul fortfarande kvar hos den tyska familjen och kom att vara så under hela kriget. Modern däremot greps när hon försökte smuggla ut hemlig information till tyskarna och hamnade i brittiskt fängelse för förräderi.

OM BOKEN Den engelske pojken Paul växer upp i en vanlig familj på den tyska landsbygden. Han accepteras och älskas som om han är av familjens eget kött och blod. Han tänker på sig själv mer som tysk än som engelsk och på sin tioårsdag går han med i Hitlerjugend och är med i en tysk propagandafilm den blonde och blåögde Paul uppfattas som urtypen för det ariska barnet. Han längtar efter att få slåss för sitt land, Tyskland, och dö hjältedöden för Führern. Men 1945 slås hans dröm i spillror och han skickas tillbaka till ett krigshärjat England. Till ett land som han inte längre känner till, till ett språk han inte längre talar och till en mor som han inte längre kommer ihåg. Vän med fienden är en stark och ovanlig skildring av ett barns upplevelser under andra världskriget. Boken ger ett annorlunda perspektiv på krigets grymheter och barns speciella utsatthet. Vem som är vän och vem som är fiende är inte alltid så entydigt, framför allt inte i barnens värld.

Behöver nog inte tillägga så mycket om denna bok. Den är riktigt bra och ni borde alla ta er tid att läsa den!

Lilljul hos barnens morfar

 

Izabella fick: En cd-spelare, cd-skiva, barbie + massa klänningar till barbien, en pysselbok, målarbok och penset.

 

Alvar fick: En radiostyrd bil, två filmer, ett pussel, ett spel och en pysselbok.

 

Vi fick en så grym julklapp + pengar. Julklappen visar jag senare :-)

 

Barnen blev jätteglada över julklapparna och nu leker de för fullt med dom. Tack pappa + fru för alltihopa!!


Fjärde advent!

Fjärde advent idag. Tiden rusar fram fortare än tåget och snart är det jul. Myspys. Älskar julen!

Under förmiddagen har vi ätit frukost, gjort oss i ordning, klätt granen och spelat spel. I eftermiddag sen ska vi hem till min pappa för att fira lite jul. De åker bort nästa vecka och vi kommer inte ses förrän nästa år, så därför blir det en tidig jul med pappa och hans fru i år. Men det ska bli mysigt. Synd bara att vi inte har fått någon snö!

Nu ska vi ta och röja upp i barnens rum, det är konstigt att alla leksaker alltid ska hamna på golvet ;-) 

Har något roligt att berätta för er också, men det får vänta ett par dagar! Hehe, nu blev ni nyfikna va? På tisdag kommer jag avslöja det i alla fall så ni får allt vara lite nyfikna tills dess ;-)

Manowar - Die for metal



Den här låten har fastnat i mitt huvud, men så är den ju riktigt bra så det gör inte så mycket ;-)

Lite ändringar.

Har gjort lite ändringar på bloggen. Har bland annat, slängt ihop en ny header, bytt bakgrundsfärg och typsnitt på rubrikerna. Fick lite tid över och medan de andra spelar lego pirates of the caribbean på xboxet så passade jag på. Kände att en förändring behövdes :-) Vad tycks?


Light show!



Måste ses, riktigt häftigt!!

Fredag!

 

Det är mycket med det jordiska just nu. Har fullt upp därav lite dålig update på bloggen, men så är det i mellan varven. Igår var vi ute och lekte en stund på eftermiddagen. Tycker dock det är svårt att veta hur mycket kläder man ska ha på sig. Ena dagen är det svinkallt och nästa är det inte alls kallt. Skumt väder, inte är det vinter alla fall.

 

Idag har vi då fixat med både det ena och det andra och ska fortsätta snart, men kände att jag behövde en paus i alla göromål. Ska även fixa ihop en smarrig middag till kvällen. Potatisgratäng, kött och sallad. Sen blir det nog bara film och mys. Men det återstår och se till kvällen vad som sker.

 

Hoppas ni har en bra fredag!


Torsdag.

 

God morgon i stugorna. Tog mig en liten sovmorgon till klockan 07.30, kände att jag behövde det. Men är still tired så att säga, men det är ju iofs inget ovanligt när det gäller mig.

Är lediga idag hela högen, får se vad man hittar på. Börjar redan bli rastlös av att gå hemma men är ju klar med alla kurser. Ingen skola förrän avslutningen den 22.e med andra ord. Hoppas på att få ett jobb som jag sökt. Fick ett ganska positivt mail från dom igår, så det är bara att avvakta och hoppas på det bästa nu!

Näe, nu får det allt bli lite frukost och göra sig redo för dagen. Hoppas ni får en bra torsdag!

Ny tatuering...igen ;-)

Nedre delen är ny, blev så grymt nöjd!!

 

Min fina älskling gjorde oss sällskap en stund :-)


Luciafirande på förskolan

Nu har vi varit och sett på barnens lucia. De var jätteduktiga! Både Izabella och Alvar sjöng riktigt bra, även de andra barnen också även om några hade svårt att stå still. Lite rörigt blev det dock med de mindre barnen som blev ledsna när de såg sina föräldrar, men det är sånt man får ta. Hur som helst så var det jättefint! Min pappa var också med och tittade på sina barnbarn när de sjöng så fint och efteråt fikade vi lite.

 

När vi kom hem sen så fortsatte barnen att lussa för oss hehe och så har vi hunnit med en smarrig middag som bestod av potatis, köttbullar och brunsås. Riktigt smarrigt :-) Nä, hörrni, kvällen kommer snabbt och nu är det dags att läsa en saga och bädda ner de små, sen får vi se vad vi stora roar oss med resten av kvällen.

 

Hoppas ni får en fin kväll!

 

Ps. Alvar är inte ledsen på bild 2, utan han gjorde sig bara till lite när jag tog fram kameran hehe.


Lucia

 

Yes, idag är det då Lucia. Den 13.e december. Lite synd att snön lyser med sin frånvaro bara. Vi ska se ett luciatåg på dagis idag. Så mysigt. Izabella ville sova med flätor i natt så hon fick sånt där "änglahår" idag när hon ska vara lucia hela två gånger. Först ska femåringarna på dagis lussa för öppna förskolan som ligger i närheten och sen ska hennes avdelning lussa för oss föräldrar i eftermiddag :-)

 

Har träffat Tuula och Madde under förmiddagen och fixat med lite papper och grejer, men nu är jag hemma igen och tänkte slänga in ett inlägg här och så ska jag fixa mig lite lunch och gå bort till affären för att köpa lite fika som vi ska ha med till dagis sen. En lugn dag med andra ord. Hoppas ni alla har det bra :-)


Filmtips - Sisters of war


Utspelar sig under andra världskriget. En grupp australiensiska sjuksköterskor överges tillsammans med sina patienter på en katolsk missionsstation. En oväntad vänskap uppstår mellan en sjuksköterska och en nunna.

Jag tycker den här filmen var riktigt bra. Det är inte mycket krig i den och även om ni inte är så intresserade av kriget så är den helt klart värd att se. Filmen bygger på sanna berättelser, dagböcker och dokument, vilket gör filmen ännu bättre.

Bilder från igår.


Filmtips - Winter in wartime

 

 

1945. Under 2:a världskrigets sista månader är Holland täckt av snö och människor kämpar för att skaffa mat åt sina familjer. 14-årige Michiel vill desperat hjälpa motståndsrörelsen men hans pappa, som är borgmästare, vill inte ta några risker när slutet på kriget är så nära. Michiels granne Dirk planerar dock ett anfall mot ett tyskt vapenlager och ber Michiel att leverera ett brev om det skulle hända honom något. Anfallet går snett, och personen Michiel ska leverera brevet till är sårad efter att ha blivit skjuten av tyskarna. Michiel får snart lära sig att allt inte är svart eller vitt och att gränsen mellan gott och ont inte alltid är helt tydlig.

 

Detta är en väldigt bra film tycker jag. Även om den utspelar sig under andra världskriget så handlar det inte så mycket om själva kriget utan mer om en pojkes öde. Vad man är beredd att göra för andra och för sig själv under en tuff tid. Så även om ni inte gillar krigsfilmer så kan jag starkt rekommendera denna!!


3:dje advent.

Mysig frukost tillsammans med min underbara lilla familj :-)


I am alive!

Gårdagens middag



Igår var det en riktigt bra dag. Lite sorgligt att behöva lämna praktiken bara. De är så underbara där och jag fick jättefint omdömme, många fina ord och ett litet paket innan jag slutade. Så himla gulligt av dom tycker jag!

När jag kom hem sen så fixade vi en god middag, kyckling i curry och ris, efter maten så spelade vi lite kort och umgicks. En väldig mysig fredagskväll som avslutades med en film.

Idag ska jag plocka ordning lite här hemma och så ska vi ner på stan en sväng. Älsklingen skulle byta in något spel och sen får vi se vad vi mer hittar på. Något skoj blir det nog.

Hoppas ni får en bra lördag allesammans!

Torsdag!

En trött tjeja!

 

Det doftar ljuvligt här hemma. Älsklingen håller på med maten och det ska bli riktigt gott att får lite mat i sig! Blev en sen middag idag, men så blir det ibland och mig gör det inget :-)

 

Det var en himla lugn dag på praktiken idag, men det har gått bra ändå. Köpte även en chokladask och ställde i personalrummet. Det blev väldigt uppskattat hehe. Ville ge dom någonting innan jag slutar eftersom de varit så otroligt bra och kompetenta hela personalgruppen! Känns jättetråkigt att det är sista dagen där i morgon! Men får hoppas jag kommer tillbaka snart, helst innan sommaren hehe.

 

Nej, nu ska vi äta. Hoppas ni har haft en bra dag allesammans!


Goda nyheter!

Bild från i morse när jag var på väg till praktiken.

 

I morse när jag gick till praktiken var det mörkt ute, det snöade och var ganska kyligt, men trots det så var det mysigt på något sätt. Mötte upp Tuula då vi började samma tid idag, alltid lika trevligt :-) Under förmiddagen var jag på psyk avdelningen, intressant och se hur allt fungerar där, men det var himla lugnt och jag föredrar nog att jobba så som de gör på avdelningen där jag är. Där är det mer socialpsykiatri.

 

Vi gick även ner till chefen där idag och frågade om vi får jobba där i sommar. Och självklart får vi det sa chefen! Så då var jobb inför sommaren redan klart! Hoppas dock på att få jobba innan också såklart, men då är det inte säkert att det blir samma ställe.

 

Fick sluta en hel timma tidigare idag. Väldigt skönt det. Så nu sitter jag här och väntar på mat som min älskling håller på att laga till :-)


Shoppat lite granna!

Har köpt en ny väska, halsduk, kalender och plånbok till mig själv :-)

 

Och strumpor till barnen.


Snart dags..

 

Idag blir det en sväng till ortopeden, får se vad de säger om min hand. Hoppas på något bra i alla fall :-)

 

Natten till igår var ingen höjdare, vaknade 02.40 och kunde inte somna om och en lång men rolig praktikdag på det också. Jag måste säga att jag var ovanligt pigg för att ha sovit så lite ändå. Så när jag kom hem igår och satte mig ner så kände jag mig sjukt trött. Lyckades sova ett par timmar men trots det så somnade jag hyffsat igår kväll. Skönt det!

 

Fick lite sovmorgon idag. Vaknade vid 08.30. Vet inte när det hände sist, men underbart skönt var det! Ska slänga i mig lite frukost och göra orning mig lite innan jag måste åka till sjukan.


Veckans planer (v.49)


2:a advent.

 

Idag är det alltså andra advent. Veckorna går fort hörni! Har inte gjort något annat än jobbat idag, eller jo har hunnit med en dusch nu efter att jag kom hem. Ska väl slänga i mig lite mat snart också, men mycket mer än så blir det nog inte idag. Även om vi haft väldigt skoj idag med så är jag heeelt slut och huvudvärk har jag fått också! Men det är bara att gilla läget liksom!

 

Näe, det får bli en liten kort update idag bara. Ska ta mig lite mat nu och sen slänga mig på soffan och invänta att klockan ska bli så pass mycket att jag får gå och sova. Självklart lite mys med familjen också i väntan på sängen hehe. Hoppas ni haft en fin andra advent i alla fall :-)


Då var det kväller..

Tycker bilden beskriver mig väldigt bra just nu! Haha. Är trött, men mer sådär fnittrigt trött än sovtrött. Om ni hänger med på vad jag menar? Det har i alla fall gått alldeles utmärkt på jobbet. Många skratt och galna skämt blev det mellan oss som jobbade. Hehe. För övrigt var kvällen ganska lugn men trots det så gick tiden rätt fort.

Nu har jag hunnit vara hemma en stund, har ätit och pussat på mina älsklingar, de små sover dock men var ju tvungen att pussa lite på dom ändå :-)

Nu ska jag snart inta sängläge så jag orkar upp för ännu ett pass i morgon. Jobbar 7-16 då. Skönt att få gå hem tidigare så man hinner umgås lite mer med min underbara lilla familj!

God natt, sov gott, dröm sött och vakna torrt allesammans! ;-)

Saturday

God dagens!

Lördag idag och de flesta är väl lediga och har det bra. Jag har varit ledig hela förmiddagen och umgåtts med min fina familj. Ska snart iväg och jobba 13-21. Det känns väl lite sisodär, men vad gör man inte för lite extra cash i plånkan?

Igår hade jag som sagt fullt upp hela dagen, inte för att jag gjorde många saker utan för att de saker jag gjorde tog sådan tid ;-) Men det är skönt att ha allt gjort så kan man koppla av lite och slippa tänka på det.

På förmiddagen idag var vi ute på en promenad, barnen fick leka lite i parken också och sen gick vi hemåt för lite mat. Tyvärr blir det här inlägget bildlöst, men jag har inte tid att slänga in bilderna på datorn just nu, för nu är det dags för mig att kila. Ha en fortsatt bra dag allesammans!

Friday!

 

Har haft fullt upp heeela dagen, men den här fredagen avslutades med tacos och mys hemma hos mamma. Syster och Dante var också där. Väldigt trevligt :-) Kom hem för bara en liten stund sen och har precis nattat barnen, nu blir det en film med älsklingen innan vi själva lägger oss! Hoppas ni har haft en bra fredag!


1.a december

 

Tänk att det är första december redan. Bara 24 dagar kvar till jul. Känns inte så! Det beror väl på att snön inte har kommit än. men jag hoppas vi får lite till julen i alla fall :-)

 

Igår var en lång men bra dag. Var på praktiken och under förmiddagen fick jag följa med på en föreläsning och äldres psykiska ohälsa. Det var intressant, men mycket av det hade vi redan pratat om i skolan. När vi kom tillbaka från föreläsningen så hade jag halvtidsbedömning med min handledare och lärare. Det gick väldigt bra och jag fick bara positiva ord om mig :-) På eftermiddagen hade vi personalfika och sen avslutade jag dagen med lite kortspel tillsammans med några av de boende.

 

Vad dock helt slut när jag kom hem igår. Hade inte fått så mycket sömn natten innan och det satte sina spår. Idag går jag 14-21 och ska äta lunch med Tuula innan. Är ledig i morgon vilket ska bli skönt. Dock jobbar jag hela helgen men det är smällar man får ta.


RSS 2.0