I got something to say...

Måste nog ta och börja fota lite mera. Har ju liksom inte så många nya bilder att visa här på bloggen. Denna bild på Alvar och en suddig Izabella togs visserligen igår, men annars är det inte så många nya bilder tagna. Skärpning!

Den här dagen rullade på den med. Vi skickade ut barnen till lekparken, visserligen en ganska tråkig sådan, men det är den enda i närheten som man slipper gå över gatan till. Hur som haver medan barnen var ute och lekte så passade vi på att städa här hemma, så det blev två flugor i en smäll kan man väl säga ;-)

När vi var klara här hemma så åkte vi iväg och handlade lite till morgondagen. Lite gottis och lite till middagen. Det får bli baconinlindad fläskfilè och potatisgratäng i morgon. Även om vi bara ska vara hemma och ta det lugnt så kan man ju lyxa till middagen lite :-) Vi var bjudna till ett par vänner, men då de bor i en annan stad så hade vi varit tvugna och sova där och det var vi inte så sugna på. Borta bra, visst, men hemma är ändå bäst.

Sen tog vi en sväng hem till Peter med familj och snackade lite goja. Barnen läste böcker, spelade musik och roade sig mest för sig själva, men det var himla trevligt att träffa dom igen.

Nu ska vi göra barnen redo för natten och sen blir det nog en film innan läggdags. Nu när de är lediga så har de börjat vara uppe lite längre på kvällarna. Det får bli ändring på det nästa år höhö. Ha en fin kväll allesammans!

Lämna ett avtryck
Postat av: Johanna

Ja mycket skönt, det har inte varit mkt av den varan i höst.

2011-12-30 @ 20:19:01
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: LIIV - vanlig men unik

bilder är alltid trevligt, men ibland glömmer man bort att ta dem :)

2011-12-30 @ 21:20:09
URL: http://liivahliin.blogg.se/
Postat av: elsa!

okeej kram!<3

2011-12-30 @ 21:48:47
URL: http://elsaedvardsson.blogg.se/
Postat av: SandraAngeliqa

Hej! Vill du tjäna pengar på din blogg? Jag har skrivit ett inlägg om en himla bra hemsida som du jätte lätt kan tjäna himla massa pengar på! Läs mer här: http://sandraangeliqa.blogg.se/2011/december/tjana-pengar-pa-bloggen.html



Gott nytt år :)

2011-12-31 @ 03:13:07
URL: http://sandraangeliqa.blogg.se/
Postat av: Donken- Vince & Doas Morsa

Oj jäävlar! Vad du legat i! När får du veta om du får alla jobben då? Hoppas på dig! ;-) 3 mars är invigning v dd och även bloggerans. Skrev två inlägg om det i veckan som du kan läsa. ;-) och titta på ugglafilmerna, de blev asgrymma. ;-) hhahaha... Pöss pårej vännen!

2011-12-31 @ 04:30:03
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: batts.blogg.se

hahah! absolut!! gullig unge!

/ps tävling hos mig :D

2011-12-31 @ 11:03:09
URL: http://batts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0