En toppen dag!

 

Det har varit en riktigt bra söndag idag. Det började med att jag tog med barnen till min pappa under förmiddagen. Då pappa fyllde år igår så fick han en present av oss och fina kort som barnen ritat. Vi fikade och busade en hel del. Barnen gjorde kullerbyttor och klättrade på stackars morfar ;-) Fick även veta att min kusin har fått en dotter. Ett stort grattis Sarah och Henrik till er lilla Doris Hilma Metallica :-) Efter några timmar hos pappa begav vi oss hemåt, lämnade barnen till älsklingen och begav mig vidare ner mot stan.

 

 

Väl nere på stan mötte jag upp Madde och Liisa för att ta en fika och snacka lite skit. Det var mycket trevligt och tiden drog iväg så är ganska nyligen hemkommen igen. Har hunnit med att hänga upp lite tvätt som älsklingen och barnen varit duktiga att tvätta medan jag var borta. Pussat lite på min babe och kramats lite med barnen och nu ska vi strax äta middag innan det är dags att göra barnen redo för natten med allt vad det innebär.

 

Hoppas ni haft en bra söndag!


In the forest.. del 2


In the forest.. del 1


Behind blue eyes..

Izabella har grymt fina ögon!

 

Izabella satt och tränade på våra mobil nr så nu kan hon dom snart utantill :-) Hon tycker det är jätteroligt med bokstäver och siffror. Hon gillar att skriva och är riktigt duktig på det. Hon frågar ofta hur man stavar till ett ord för att sen kunna skriva det. Vår duktiga tjeja! Izabella kommer nog inte ha några problem när det är dags att börja skolan sen :-) Dessutom kan hon läsa vissa ord också. Jag är så stolt över henne som kan så mycket redan, trots att hon "bara" är fem år!

Små barn roar sig lätt ;-)

Min fina barn!

 

Barnen tycker det är jätteroligt när jag tar bild på dom, speciellt när jag har den där "förvrängnings" inställningen på så bilderna blir såhär (se bilderna ovan) De skrattar högt och jag blir glad av att höra deras skratt :-) Perfect combination!


Jodå, jag lever..

Förlåååt för urusel bloggning, men jag var så trött igår kväll när jag kom hem så det blev bara en snabb dusch och sen krypa ner i sängen direkt. Barnen hade redan somnat och jag låg och småpratade lite med älsklingen innan vi somnade, mycket mer action än så blev det inte ;-) Upp tidigt i morse för att dra till jobbet. Det har väl gått bra men har varit såå trött på den här dagen så jag längtar tills den är slut!

I morse blev det ännu en smoothie till frukost. Det är så gott och jag har svårt att äta så tidigt på morgonen men lite behöver man få i sig så en smoothie passar mig perfekt :-) Brukar ni äta frukost? Och vad i så fall?

Mycket mer har ju faktiskt inte hänt så ni får helt enkelt nöja er med detta ûbertrista inlägg. OM jag orkar så fixar jag kanske något mer inlägg senare eller så får ni helt enkelt vänta till i morgon ;-)

Dagens lunch.

Dagens lunch

 

Sådär då var dagens lunch avklarad. Idag blev det potatismos, fisk och ärtor som ni kan se på bilden. Riktigt gott måste jag säga. Efter lunchen lämnade jag barnen på dagis och nu väntar jag på att Vårdcentralen ska ringa, sen blir det att göra sig redo för jobbet. Kan inte påstå att jag har någon vidare lust att jobba ikväll när det är så härligt väder ute, men det är väl typiskt att det ska komma nu. Aja, bara att gilla läget liksom.


Onsdag.

Lilla Dante igår när vi var barnvakt

 

God morgon, hoppas ni har sovit gott! Själv vaknade jag flera gånger i natt av weirdo dreams, men det är inget ovanligt för att vara mig men frågan är om man någonsin kommer vänja sig? Hm..

 

Idag ska inte barnen till dagis förrän vid 12 så vi ska väl försöka hitta på något kul innan dess. Frågan är bara vad? Om jag hade fått bestämma så hade vi sovit några timmar till, men det är ju inte barnen så sugna på ;-) Solen skiner och det är rätt varmt ute så vi går nog till parken och leker en stund innan det är dags att gå till dagis. Jobbar 15.30-20.30 idag. Jag gillar de här korta kvällspassen, de brukar oftast vara ganska lugna och sköna.

 

Efter jobbet blir det hem och mysa med älsklingen. Han har tur som jobbar i stan den här veckan. De håller på att svetsar ihop stora avloppstankar vid sjukhuset i stan. Nära och bra, tar ca 20 min att gå dit, så han får sova en hel timme extra den här veckan och så är han hemma tidigare :-)

 

Nej, nu blir det frukost. Ha en bra dag allesammans!


HTC Sensation

 

Köpte mig en HTC Sensation idag. Yeah! Är grymt nöjd med telefonen hittills :-)


Izabella

 

Izabella visar upp sin nya klänning som hon fick av Jossan när hon fyllde år. Hennes nya favoritklänning kan jag tala om då hon just nu är inne i en prinsess och Ariel period. Allt ska vara med prinsessor eller Ariel på ;-)


Monday

 

 

Jobbade som sagt ett kort pass idag, men det var ett otroligt segt pass och mitt tålamod höll på att tryta sista halvtimmen. Not good. För om det är något man måste ha när man arbetar med dementa så är det tålamod!!

 

Efter jobbet så hämtade jag barnen på dagis och tog en tripp till Finspång för att hämta Dante som vi nu är barnvakt åt då både min syster och Ronny jobbar ikväll/natt. Så i morgon får jag fullt upp med tre barn fram till 13 då Jossan kommer, men det ska nog gå bra :-)

 

Nu har vi lagt alla barnen, ingen har somnat än men det gör dom nog snart och då blir det mys med älsklingen till det senaste avsnittet av True Blood. Hoppas ni haft en bra dag och får en bra kväll nu!


Veckans planer (v.30)


Only one more day!


Yes, jobbar i morgon också sen är jag ledig en dag ;-) Ska bli riktigt skönt kan jag tala om för er. Är så förbannat trött! Idag skulle jag ha jobbat kväll men fick byta pass med en så har jobbat 06.45-15.00 idag. Det känns i huvud och kropp så det blir en lugn eftermiddag/kväll med familjen! Har köpt hem lite glass som vi ska mumsa i oss sen till en film innan barnen ska sova och när de väl har somnat sen blir det mys med älsklingen dock får det bli en tidig kväll då vi båda ska upp och jobba i morgonbitti.

Hoppas ni haft en fin söndag!

Dagens frukost - Smoothie

Dagens frukost, hallon/blåbär smoothie.


My Demise



I love this song!

Blixtrar!






På videoklippen ser ni bara ett par få lite mindre blixtrar, det blev värre sen och åskan dånade i mellanåt. Kunde nästan tro att det pågick ett världskrig utanför i natt! Det blixtrade konstant under ett par timmar!

Life of a working class hero!


Igår var en bra dag, Izabella var så glad och så nöjd med dagen och alla presenter hon fick. Barnen somnade gott sen på kvällen. Jag och älsklingen myste lite och sen somnade vi gott vi också. Vaknade dock 04.30 av åskan och kunde sen inte somna om så har varit vaken sen dess. Känns ju mindre lyckat då jag jobbar 12-20.30. Med andra ord så är detta ett tidsinställt inlägg ;-)

Det har ju varit lite snålt med inlägg senaste tiden men ska försöka hinna fixa några tidsinställda inlägg under helgen då jag jobbar heeela helgen. Jippie! Men man får se det från den ljusa sidan, jag tjänar ju lite extra av att jobba helgen ;-) Lite trist bara att inte hinna träffa älsklingen så mycket förrän nästa helg. But thats the life of a working class hero!

My home sweet homicide!



Så grymt bra låt!! Ni MÅSTE lyssna på den!

Izabellas födelsedag!

 

Jag har haft en riktig glad dotter idag. Hon har verkligen haft en bra födelsedag med en god tårta som hon fick hjälpa till att göra och med en hel del fina presenter. Det hon fick var:

  • En ryggsäck
  • Två klänningar
  • Strumpor
  • Trosor
  • Shorts
  • Två t-shirtar
  • En Askungen barbie
  • Två böcker
  • Ett spel
  • En film
  • Badtofflor
  • Simglasögon
  • Målarbok
  • Pennor
  • En pysselbok
  • Pengar
  • Halsband och armband
  • Walkie talkie
  • Paraply

Har säkert glömt något nu, men vi tackar så mycket för alla fina presenter! Izabella är supernöjd!


GRATTIS!!

 

Grattis älskade lilla stumpan på din födelsedag! Tänk att du redan fyller 5år!


The kids!




I love to say fuck!


Satans trött...igen...

Satan i gatan så trött jag är! Det var tungt att kliva upp i morse, dagen gick bra fram till sista timmen då blev det segt värre, nästan så jag höll på att somna. Lyckades i alla fall hålla mig vaken den där timmen och och det blev väl lite bättre när man kom ut och fick lite frisk luft.

 

Hämtade barnen på dagis och vi kom hem för en liten stund sen. Ska se om barnen känner för att se en film så kan jag passa på att vila en liten stund under tiden. Har lite att styra med här hemma, men vet inte hur jag ska orka med allt! Tur att jag är ledig både onsdag och torsdag men vet inte om jag hinner vila upp mig så mycket för det. Hm..

 

Nej hörni, ska inte sitta här och klaga. Hoppas ni haft en bra dag hittills :-)


I love him!

 

När jag kom hem idag så hade bästa älsklingen lagat god mat som han värmde på till mig, då han och barnen redan hade hunnit äta. Efter att jag ätit klart tog vi oss en dusch och nu ska vi mysa ner oss i soffan och se avsnitt 4 av True Blood innan vi kryper ner i sängen.

 

Hoppas ni haft en bra eftermiddag/kväll :-)


Nu har jag fått min dom!

Ni som har läst min blogg ett tag vet ju att jag haft problem med min ena hand och tappat känseln i fingrarna! Hur som helst så var jag hos läkaren idag för tredje gången pga handen och idag fick jag träffa en ortoped som beslutade att jag ska opereras inom fyra veckor, därefter kommer jag få en gipsskena och bandage under läkningstiden vilket i sin tur leder till att jag inte kommer kunna röra handleden under två veckors tid.

Vad är fel då? Jo, jag har en nerv i kläm som inte får tillräckligt med syre och eftersom jag redan har haft det så i mer än en månad så sa han att operationen måste ske snarast helst inom fyra veckor. Nerven får inte vara utan syre för länge liksom för det kan leda till att jag blir utan känsel i fingrarna i resten av mitt liv och det vill jag ju inte.

Lite typiskt att det ska ske nu då jag har fyra veckor kvar att jobba, men det löser sig nog på ett eller annat sätt :-)

Nu ska jag ta och göra ingenting en stund innan det är dags att bege sig mot jobbet.

Veckans planer (V.29)


När man är rastlös..

Pappan och prinsessan

 

Charmtrollet

 

Charmtrollet och mamman

 

Message in progress


Pappan och mamman

Jag blev lite rastlös en stund igår, så jag tog mobilen och fotade lite random pics. Ja, resultatet ser ni ju här ovan ;-)

Myspys

 

Lördag idag då. Haft en mysig morgon tillsammans med min lilla familj. Det är grått och trist ute men hoppas regnet håller sig borta så vi kan vara ute en stund, gå en promenad eller så. Igår kväll efter att barnen somnat så hade jag och älsklingen en väldigt mysig kväll med allt vad det innebär :-) Vi stängde av datorerna och ägnade oss bara åt varandra. Avslutade kvällen med en film som jag lyckades somna ifrån. Jag gillar såna kvällar! :-)


Weirdo dreams

 

Äntligen helg då. Det gick fort att jobba idag, men jag var helt slut när jag kom hem så har nu sovit ett par timmar. Sov inte så bra i natt och inte nu heller, hade så konstig dröm. Har ofta väldigt konstiga drömmar tycker jag och alltför ofta vaknar jag av dom. Vad kan det bero på?

 

Ska ta och fixa middag till oss snart. Blir inget märkvärdigt utan bara lite korvstroganoff och ris. Orkar inte göra något mer avancerat idag haha. Är så trött på att vara trött hela tiden! Orkar ju inte göra någonting då liksom. Aja, mat var det!


Zombie mode

 

I feel like a zombie, men jobbar bara en kort dag idag. 7-12 sen är det helg! Ska bli skönt. Vi har inga planer för helgen utan tar den som den kommer :-) Har ni några planer för helgen? Var tog sommaren vägen? Det är kallt! Regn och rusk ute. Usch och fy! Men kan berätta något roligt...

 

Min älskling har bytt jobb igen ;-) På måndag börjar han som svetsare på NSE AB i Nyköping, med en mycket bättre lön än innan och med bättre arbetstider. Kan inte bli bättre..eller jo, om han fick ett riktigt bra jobb här i stan såklart, men just nu kan han inte få bättre än det här och chefen verkar toppenbra!

 

Nu ska jag ta och göra ordning mig och barnen, sen är det dags att knalla bort till dagis och vidare till jobbet. Ha en bra dag nu allesammans!


Your the voice..


Dagens lunch

Grönsakslasagne


A new day

God morgon mina vänner!

Det har iofs varit morgon ett tag här för min del och vi har hunnit med frukost, tittat på barnprogram och ritat lite. Nu sitter Izabella och sjunger för oss hihi sötnosen! Vi stressar inte idag då barnen inte ska vara på dagis förrän 12. Jag jobbar 15.30-20.30 idag så tänkte ta och handla lite efter att jag lämnat barnen på dagis, sen hem ta det lite lugnt och äta något innan jag drar iväg.

Igår kväll tog vi det bara lugnt, jag spelade lite xbox efter att barnen somnat och lyckades prestige-a igen wohoo, är på sjunde prestige nu. (finns 15) Det tar sin lilla tid, speciellt när man inte spelar så mycket längre ;-) En prestige består av 50 levlar och för varje level behöver du få upp en viss xp och så öppnar man upp till olika vapen, perks och annat som är bra att ha när man är ute och röjer haha.

Nej, nu måste jag underhålla barnen lite så de inte river lägenheten ;-)

Klätterapor!


Inte bara jag...

 

Det var inte bara jag som var trött igår, även barnen var så trötta att de somnade till barnprogrammen. Ser ju mindre skönt ut att sova på golvet som Alvar gör ;-)

 

Ledig idag då, and so are the kids så det blev ingen direkt sovmorgon, men å andra sidan så är ju 07.30 bättre än 05.30 så lite sovmorgon fick jag ju :-) Idag ska vi ut och leka en stund på förmiddagen hade jag tänkt, för på eftermiddagen ska Izabella iväg med min pappa medan jag och Alvar ska tvätta. Min pappa är bortrest när Izabella fyller år, så han tänkte ta med henne ner på stan idag så får hon välja presenter själv och så skulle de ta en fika eller så. Blir nog roligt för stumpan :-)

 

Nej, nu får det bli lite frukost och sen göra oss redo för lek i parken!


Ingen fantasi!


Jag är trött! Ovanligt va? ;-) Nej, ska inte tråka ut er med att berätta hur trött jag är nu. Jobbade som sagt extra idag och det gick bra, var bara lite segt under en timme men samtidigt skönt att det inte händer något precis hela tiden!

Hämtade barnen på dagis och så gick vi hem. Känner mig lite taskig som inte orkade gå till parken med dom idag, men vi får ta igen det i morgon då vi är lediga :-) Ska inte jobba förrän torsdag kväll, det känns skönt!

Nej, ska ta och rota lite i skåpen och se efter vad vi ska äta för mat idag. Har noll fantasi och känner inte för att laga mat, så det får bli något snabbt och enkelt.

Hoppas ni har haft en bra dag!

Två riktigt bra serier!

 

En serie jag väntar på att den ska börja igen är ju såklart Sons of Anarchy! Bättre serie finns inte! Jag får snällt vänta till början av September då det drar igång igen! Har ni inte sett den serien så har ni verkligen missat något! Se ett avsnitt och du är fast!

 

 

Ni har väl inte missat att True Blood har börjat igen? Igår såg jag avsnitt 3, säsong 4 och det är väldigt spännande nu! Det händer en massa saker hela tiden så man vill bara se nästa avsnitt hela tiden. Bara en vecka kvar till nästa avsnitt då!


Inget ovanligt

En liten del av byggnaden där jag jobbar


Kunde inte sova så bra inatt och det har satt sina spår. Är sjukt trött just nu och det blev inte bättre av att man åt alldeles för mycket till middag. Hm.. Aja, det var en kort dag på jobbet, men sista timmen bestod mest av dödtid. Fanns liksom inte så mycket att göra än att sitta och prata med tanterna, vilket blir segt i längden då de ställer samma fråga om och om igen! Jag överlevde och fick dessutom ett extra jobbpass i morgon. Jag är alltså inte ledig då utan ska jobba 7-14. Inte mig emot extra pengar är ju alltid bra hehe.

Efter jobbet stack jag och handlade lite och sen mötte jag upp älsklingen och barnen i parken. Träffade även på en bekant och hennes son så det blev en hel del lek i några timmar. Begav oss hemåt för att fixa lite mat och nu sitter jag här slöare än slöast.

Nåja, blir lite mys med barnen nu innan de ska göras redo för natten. Ska lägga mig tidigt ikväll så jag är utvilad tills i morgon :-)

Har ni haft en bra dag?

Veckans planer (v.28)


Filmtips önskas!


Lek, lek och mera lek

 


En typisk söndag eller vad?


Munken in the park

 

Det blev ändrade planer för eftermiddagen. Alvar hade fått feber, 38,7 så han och pappsen blev hemma medan jag tog med mig Izabella till min mamma. Vi fikade med glass och bullar, sen bestämde vi oss för att gå ner till stan eller rättare sagt till Munken in the park där vi lyssnade på lite musik. Jag och mamma tog en varsin cider och Izabella fick en cola. Det var Kajsa Grytt (?) som spelade, har ingen aning om vem det är men det lät förjävligt så vi bestämde oss för att gå hemåt istället. Det var en trevlig stund i alla fall och nu ska barnen göra sig redo för natten. Jag tror att jag ska spela lite ikväll om jag orkar, för nu var det länge sen jag gjorde det :-)


Sol ute sol inne, sol i hjärtat, sol i sinnet..

Vilken pudding! ;-)

 

Älsklingen var ju bara tvuuungen att prova mina snygga glajjor!

 

Vi har nu varit ute och rastat barnen lite. Vi gick bara till en lekplats i närheten och det visade sig vara en alldeles toppenbra idé då Alvar blev väldigt gnällig. Efter någon timmes lek bestämde vi oss för att gå till affären och sen hemåt igen för det är inget kul att vara ute när barnen är på så gnälligt humör. Vi hann knappt innanför dörren innan Alvar somnade! Så när han har vaknat igen och vi har fått i oss lite mat så blir det att gå ut en sväng till. Får passa på när det är så underbart väder ute :-)

Lördag!

Äntligen helg! Jag vet att det varit snålt med updates på bloggen i veckan, men har jobbat varje dag och varit helt slut när jag kommit hem, så har helt enkelt inte orkat. Det är dålig luft på jobbet och när man öppnar så klagar tanterna på att det blir kallt (?!). Det finns dock två fläktar som vi har igång och så fort man får någon minut över så ställer man sig framför dom för att kylas ner lite!

Det är skönt att vara ledig nu, även om det inte blev någon sovmorgon idag. Vi ska ta och äta lite frukost nu och sen ska jag slänga mig i en dusch, vänta på att karln ska vakna och sen tror jag vi drar i väg till Vasaparken eller Folkparken för lite lek och bad :-) Ska även handla lite idag också. Det blir en soft lördag med andra ord.

På väg..

Barnen på väg till dagis i morse


Sol och bad

 

Efter jobbet idag så hämtade jag barnen på dagis, vi mötte upp älsklingen och gick sedan vidare till Vasaparken där vi träffade min mamma och min systers son Dante som mamma var barnvakt åt. Izabella och Alvar badade mest hela tiden utom en kort stund då vi fikade. En mysig stund i parken har vi haft, men nu är vi hemma igen och det är dags för barnen att göra sig redo för sängen nu, ska upp tidigt i morgonbitti igen!


Så trött jämt..

Dagens lunch

 

Har inte blivit så mycket bloggande sen igår, men helt ärligt så är jag så sjukt trött hela tiden så jag har varken orkat eller haft lust till det. Jobbade idag mellan 14-19 och idag var det så lugnt på jobbet så det kändes som tiden kröp fram i slowmotion, så det var otroligt skönt att komma hem! Ska se lite på tv tänkte jag och sen blir det att sova. Jobba i morgon igen 7-14.30. Längtar verkligen till helgen, ska bli skönt att vara ledig efter en veckas jobb!

 

Hoppas ni alla har haft en bra dag!


Ice cream!


What the fuck is happening?

Utanför vårt hus :/

 

Staden jag bor i verkar ha fått någon flipp totalt. Stan brukar vara lugn och det är inte alltför ofta det inträffar några större saker, men de senaste veckorna har det hänt massor! Bl.a. så blev ett 30-tal bilar sönderslagna, en skottlossning ägde rum på en restaurang/bar mitt i stan, en 6-årig pojke blev överkörd av en spårvagn och igår natt försökte någon sätta eld på en av butikerna som finns i bottenvåningen på huset där vi bor. Är det värmen som gör att folk blir galna eller vad är det frågan om?!


Veckans planer (v.27)


Metallica!

 

Igår såg jag självklart på Metallica som de visade på SVT. Ni missade väl inte detta underbara band? Jag har vuxit upp med Metallica då min pappa alltid lyssnade på dom. De ligger mig varmt om hjärtat men blev lite besviken när Jason lämnade.. Jag har sett de Live ett par gånger och jag har aldrig varit på en bättre konsert än dessa. Vilket ös! Det var så man rös i hela kroppen av välbehag. Jag önskade att jag kunde vara där igår för att se de live igen, men hoppas de kommer tillbaka till Sverige så jag får den möjligheten igen!


Söndag

Haha, vet inte riktigt vad hon gör för min ;-)

 

Yes, då var denna söndag snart slut! Var nere på stan en sväng och träffade både min mamma och syster, vi tog en varsin glass och kikade lite i butikerna. Köpte en keps till Alvar, en klänning och ett linne till Izabella på rean. Så fick allt för en billig peng.. sånt gillas :-) Men förutom att ha spenderat pengar på stan så har vi städat här hemma, skönt att få det rent och fint igen. Håller dessutom på med tvätten nu, eller rättare sagt jag väntar på att det sista ska torka och när tvätten är klar ska jag se en film tror jag och sen blir det natta för min del. Ska upp tidigt i morgon och jobba.

 

Ps. Har gjort ett par tidsinställda inlägg som kommer under dagen i morgon så håll utkik!


Sunglasses

Köpte nya solglasögon igår :-)

 

Helgerna går verkligen fort. Det är redan söndag igen och idag blir det städa och sen tvätta. Inget roligt men det sägs att det ska regna idag så det passar ju bra att hålla på med tråkigheter här hemma då.


Blixtrar och dunder!

Utanför citygross

 

Vilket oväder vi fick idag. Regn, åska och blixtrar i massor fast jag gillar det, tycker det är mysigt :-) Har varit iväg och träffat syster och Dante. Vi tog en sväng till Rusta, Bolagret, Babyland, Willys, Jysk, Skokanonen och Citygross.. ja, som ni förstår så har vi varit ute på en liten shoppingrunda. Vi köpte dock inga roliga saker utan bara såna där tråkiga men nödvändiga saker ;-) Blev även en liten fika innan vi drog oss hemåt.

 

Har precis ätit lite och nu blir det nog en film eller så. Vänta på att Alvar ska komma hem också, vet dock inte när de dyker upp utan det är sånt som märks. En trevlig lördag har vi haft i alla fall :-)


Saturday!

Det blev inget mer bloggande igår. Jag spelade lite xbox och sen såg jag en film och somnade gott. Idag tar vi nya tag, fick lite sovmorgon men är fortfarande seg. Kommer väl igång efter frukosten.

Det blir även ändrade planer idag. Vi skulle ha åkt till Söderköping som ni vet men så blir det inte. Istället får Alvar följa med min mamma till min morbror då hans fru fyller år. De blir borta till kvällen. Vi andra ska träffa min syster och lilla Dante och sen får vi se vad vi hittar på!

Nu måste jag äta frukost och göra ordning mig lite. Snart kommer mamma och hämtar Alvar också, så det är väl bäst att sätta lite fart då :-)

HELG!

Wohoo, ÄNTLIGEN heeelg!!! Så skönt det ska bli med två dagars ledighet :-) Det har varit en helt okej dag på jobbet, men fortfarande varmt och klibbigt!

Jag var så trött i morse så orkade inte slänga in något morgon inlägg, men ni har väl överlevt ändå?

I morgon hade vi planerat att åka till Söderköping med Adde och Mimmi, vet dock inte hur det blir med det. Sånt som märks i annat fall så hittar vi på något skoj ändå. Vad återstår att se när man vet vad det är för väder ute och på söndag blir det nog att bara ta det lugnt, har inga större planer för söndagen än i alla fall.

Nej, känner att jag bara yrar och skriver osammanhängande så jag slutar skriva här och återkommer senare!

RSS 2.0