Love!

 

Idag när älsk kom hem hade han med sig dessa fina rosor till mig! En trevlig överraskning. Tänk att han har en romantisk sida i sig också som tittar fram ibland ;-)


Way to much!

Eftersom vi handlade lite igår så behöver jag inte göra det idag. Tänkte att jag kunde rensa ur barnens garderober istället sagt och gjort men nu inser jag att de har way to much kläder alltså! Dessutom står det flera kartonger med kläder på vinden som jag borde gå igenom för man kan ju inte spara på allt liksom! But.. just nu orkar jag inte det ;-) Hur som helst blev det en stor påse med kläder som jag lagt undan nu. Lite ska kastas då det blivit urtvättat, trasigt eller fläckar som inte vill försvinna på dom. Resten funderar jag på att sälja eller skänka bort. Kanske blir att stå på loppis någon helg :-)

Klockan är bara morgon än, eller tidig förmiddag kanske man säger såhär dags? Beror nog på när man klev upp i morse ;-) Ska i alla fall ta och äta frukost nu och sen får jag se vad jag hittar på fram till barnen ska hämtas. Har lovat att ta med mellanmål som vi ska äta i parken, får hoppas vädret är lika fint hela dagen bara :-)

En fartfylld dag.

 

Idag har det varit sol och blå himmel ute.. hoppas det håller i sig för det har varit underbart skönt att slippa regnet och det gråa vädret, men man kan inte få allt så vi fick även blåsten men det kan jag stå ut med så länge det är sol och varmt ute ;-)

 

Kom hem vid lunch förut då jag och min klasskompis kände oss klara för dagen med projektet. Det är en hel del man måste tänka på och hon tog på sig att ringa ett ställe så vi förhoppningsvis får mer klarhet i det hela och lite bättre riktlinjer för just nu är det snurrigt värre hehe. Hur som helst så knallade jag hem och åt lite lunch, slappade en stund innan jag gick ner till tvättstugan. Hängde upp tvätten när maskinerna var klara och knallade bort till dagis för att hämta barnen. Vi stannade till ute i parken och lekte en stund, träffade även på en gammal pedagog som jobbade på fritidsgården som jag brukade gå till som yngre. Kul att hon kände igen mig :-) Det blev att vi snackade lite skit en stund och sen drog jag och barnen vidare för att möta upp älsk.

 

Har varit och handlat lite, så nu slipper jag göra det i morgon. Skönt. Kom hem för en stund sen och har precis ätit lite mat. Ska snart ner i tvättstugan och hämta tvätten, sen blir det att göra barnen redo för natten... Och så var denna måndag slut.

 

Hoppas ni haft en bra dag!


Good morning!

Jag brukar ju säga att helgerna går fort, vilket dom också gör. Den här helgen gick lite extra fort eftersom vi hela tiden hade något att göra. Men nu är det måndag igen och jag gillar inte måndagar speciellt mycket eftersom det då är en hel vecka kvar till helg igen ;-)

Den här veckan händer det inte lika mycket som förra veckan. Men detta står på planeringen:

Måndag: Träffa Tuula och jobba på vårt projekt, tvätta.
Tisdag: Handla lite
Onsdag: Avslutning i skolan
Torsdag: Inga planer
Fredag: Handla inför lördagen
Lördag: Grillfest hos Johan och Anna
Söndag: Inga planer

Ska ni göra något kul i veckan?

Good evening folks!

 

Nu är kvällen här och jag har "bråkat" med lilleman den senaste timmen. Han vill inte riktigt sova fast han är jättetrött! Vi har läst bok efter bok tills jag nästan somnade själv, men inte hjälpte det. Izabella somnade dock ganska fort. Det blev ganska nyss tyst inne från hans rum så kanske har han somnat nu?

 

Mors dag idag, det har väl ingen missat? Jag fick en bok av mina älskade barn som heter "Jag älskar dig mamma" Sötnosar! Min mamma fick dock nöja sig med ett fint sms från mig då hon inte varit hemma idag. Har ni "firat" mors dag på något vis idag?

 

Nej, nu blir det film och mys innan läggdags. Måste ju orka med dagen i morgon också!


Badhuset.

 

Yes, idag tog vi en tripp till badhuset där barnen fick bada i några timmar. Kom hem för en liten stund sen och kan tala om att vi alla är trötta. Ska fixa lite mat nu och sen blir det mys i soffan till en film :-)


En tripp till Tallin.

 

Nu har vi bokat en kryssning till Tallin, åker dock inte förrän i augusti. Det blir två nätter på båten och en hel dag i Tallin. Ska bli skoj att åka iväg bara vår lilla familj och jag tror barnen kommer tycka det är roligt :-)

 

Under förmiddagen har vi hunnit lämna barnen hos mamma då de skulle följa med henne till min mormor, sen tog vi ett varv på stan då jag behövde inhandla ett par saker, blev även varsin t-shirt till barnen och så bokade vi resan, tittade runt på lite olika resor men eftersom jag behöver pengarna jag får efter att ha jobbat i sommar till en annan (hemlig) sak, så blir det "bara" en liten resa till Tallin.

 

Jag och en klasskompis har även ett projekt på gång. Ett stort sådant så mycket tid kommer gå till det nu också. Men vad det är för projekt avslöjar jag längre fram när vi vet om vi får igenom det eller inte ;-)

 

Nu ska jag passa på att myselipysa med älsk i lugn och ro medan barnen är iväg. Hoppas ni får en bra lördag!


Tattoo..

Såhär blev det efter att färg och skuggor kom på plats... som sagt grymt nöjd!

I am back!

Igår efter skolan gick vi ner till Jonte och fixa med min tatuering så nu är den (nästan) klar, ska bara dit ett ord i banderollen sen är den helt klar! Blev grymt nöjd! Det var pilligt värre med allt smått och lite är gjort på fri hand :-) Bild på tatueringen kommer senare, så håll utkik ;-)

När vi var klara hon Jonte gick vi till dagis och hämtade barnen, sen ner till stan igen för ett snabbvarv innan det var dags att lämna la kido hos min mamma. Jag och älsk begav oss iväg till filmstaden för att se nya Pirates filmen, i 3D såklart.. Därför har karln de extremt sexiga glajjorna på sig haha. Nåja, filmen var kanon så den måste ni alla se! Om ni inte redan har gjort det förstås.

 

 

Idag träffade jag syster och Danteman för lite shopping.

 

Och detta fick jag med mig hem.



Det har varit två långa dagar och jag vet att bloggen har fått lida.. men så är det ibland och nu är jag tillbaka! Ska svara på era fina kommentarer nu! Hade bäst!

Do I look like a EMO to you?!

Hahaha, jag bara älskar mina rubriker som inte alls har med inlägget att göra ;-) Men har man brist på fantasi så har man hehe.

Åh, vad den här dagen har rusat fram. Har liksom inte hunnit med känns det som även om vi inte gjort speciellt mycket. Karln var ledig idag, så vi har fått spendera dagen ihop. Mysigt. Barnen fick vara på dagis en stund och vi var iväg och fixade med lite grejer och så var vi på ett möte. Efter mötet hämtade vi upp barnen och så blev det lite lek ute innan vi gick hemåt och nu har vi precis ätit middag. Älsk stod för matlagningen som idag blev stekt fläsk, potatis, sås och kokta grönsaker. Gott var det och mätt blev jag.

Nu ska jag ta och mysa en stund med barnen och se lite barnprogram innan det är dags att göra ordning dom för natten, sen blir det nog en film eller lite spelande, får se vad vi bestämmer oss för.

Hoppas ni haft en bra dag!

Money its so funny

Jaha, då var man igång med tvättandet.. två stora blåa IKEA påsar med smutstvätt ska bli rent. *suck* finns ju roligare saker att göra, men ja..rena kläder kan ju vara skönt att ha.

Har gjort klart och skickat in det sista till skolan nu, sååå skönt! Har bara en uppföljning av kurserna på onsdag och sen avslutning den 1.a juni sen är det sommarlov om man nu kan kalla det då jag ska jobba åtta veckor ;-) Hur som helst skönt ska det bli med lite ledigt då den här terminen har varit riktigt tuff. Dock vet jag att jag är godkänd i alla kurser och med bara en termin kvar sen så ser det lovande ut hihi.

Fick även mail från chefen, fick ju mitt sommarschema förra veckan och idag undrade chefen om jag kunde lägga till en helg och jovisst kan jag det...tackar inte nej till jobb då jag behöver alla pengar jag kan få...men vad jag ska ha dom till avslöjar jag inte nu, men något roligt är det allt ;-)

Nej, ska väl fortsätta med tvätten nu då, hänga upp det som är klart och sätta på nya maskiner. Fun, fun!

I Don´t like Mondays!

Jaha då var det måndag igen..trist enligt mig. Har precis lämnat barnen på dagis och ska sätta mig och göra klart det allra sista till skolan. Ska bli skönt när det är överstökat så man slipper tänka på det.

I veckan händer b.la.

Måndag: Plugga, tvätta.
Tisdag: Ska på ett möte
Onsdag: Skola, tatuera mig, bio med älsk
Torsdag: Inga planer kanske en liten shoppingrunda
Fredag: Ska på starta eget info med en klasskompis
Lördag: Ev. hem till mormor eller så följer barnen med mamma dit
Söndag: Inga planer

Ska ni göra något skoj i veckan?

Våran söndag.

Var ute i solen så barnen fick cykla lite.

 

Stannade till och lekte en stund. Alvar åkte rutschkana baklänges.

 

Izabella gungade

 

Medan barnen lekte så passade älsk på att steka lite i solen.

 

Sen hände ännu en olycka med Izabella då hon råkade cykla omkull...igen vilket gjorde att vi var tvungna att gå hem och plåstra om lilla prinsessan. Så nu har hon plåster på hakan, knät och armbågen stackaren. Så resten av dagen har vi ägnat åt film och vila. En typiskt söndag.


Morsning korsning..



Väcker er med denna låt :-)

Sunny saturday

God morgon kära vänner!

Det fina vädret verkar hålla i sig så idag blir det att spendera några timmar ute så barnen får leka av sig lite. Vi tar med oss lite piknik också och bara myser i solen.

Trött är jag och fortfarande förkyld, men vad gör det när det är fint väder?

Återkommer senare med lite bilder. Hoppas ni alla får en bra dag nu!

Our friday!

Vi har spenderat ungefär tre timmar i parken, barnen cyklade, lekte, hoppade hopprep och kastade frisbee. Izabella cyklade i världens fart och krokade med mig så hon fick sig en smäll och resultatet av det ser ni på bilden. Lilla stumpan!

 

Eftersom det är så fint väder ute så bestämde vi oss för att köpa med pizza och äta den ute i gräset. Väldigt mysigt :-) Nu är kvällen här och vi fortsätter vårt lilla familjemys här hemma, det blir en film och lite gottis till det i form av glass och när barnen somnat blir det att spela lite xbox tillsammans med älsk och Adam :-)

 

Hoppas ni har haft en bra fredag och att ni får en härlig kväll!


OFF!

Yes, idag är jag off..

Har varit sjukt trött hela dagen, så vid 15 tiden slog jag ihop och vaknade vid 16.30 igen. Hade lätt kunnat sova ett tag till, men älsk och barnen hade kommit hem från jobb och dagis så då vill jag ju vara lite social :-)

Nej, hörni jag återkommer i morgon då jag förhoppningsvis är lite piggare.

Gårdsfest på dagis

Här hade barnen en uppvisning i form av minirörelse för föräldrarna.

 

Izabella äter popcorn som alla barn fick efter att de gått tipspromenad

 

Charmtrollet himself

 

Det blev även lite fika

 

En del av dagisgården

 

En annan del

 

Och så fick barnen blåsa bubblor


I love you so much!

Jag älskar dig så mycket!


Life goes on..

En ny dag och nya tag? Eller? Nja, jag låter saker och ting vara idag och tar en vilodag. Känner att det kan behövas så jag blir frisk någon gång. Helst innan fredag så jag kan följa med på den där katastrofövningen vi ska på. Då vi ska agera statister så sjöräddningen får öva på att ta hand om folk i nöd. Vore faktiskt himla trist att missa det.

Det var inte så kul att vakna i morse och inse att karln redan hade hunnit gå. Brukar alltid vakna av att hans klocka ringer, men inte idag. Trist att inte få den där lilla morgonstunden ihop när man är van vid det ;-) But hey, life goes on..

Lämnade barnen på dagis vid 8.30 och sen dess har jag hunnit med frukost, en dusch och lite slappande här framför datorn. Ska nog slänga på ett avsnitt av Criminal minds och vila lite. Låter som en plan.. Ska även ringa och störa älsk lite och så får det bli lite lunch vartefter och såklart ännu mer vila innan barnen ska hämtas igen. Det var dagens planer det.. Vad ska ni hitta på då?

Besök av morfar.

 

God kväll. Förkylningen vill inte ge med sig, men hostan har släppt lite i alla fall, skönt det! Hade pappa på besök i eftermiddags. Alltid trevligt när päronen hälsar på. Barnen busade med sin morfar och så blev det lite fika och skitsnack. När morfar skulle gå fick barnen en varsin peng att lägga i sina sparbössor och de blev såå glada :-)

 

Nu är kvällen här och jag tänkte ta och se ett par avsnitt av Criminal minds innan jag lägger mig. Hoppas ni haft en bra dag!


Städning pågår..



... Så jag bjuder på denna låt så länge :-)

I am so tired of this shit..

 

Jag hatar verkligen att vara förkyld. Att inte kunna andas normalt och den förbannade hostan som håller mig vaken hela nätterna, blää. Nåja, trots en sömnlös natt och utan speciellt mycket vila under dagen så har jag lyckats ta mig igenom den rätt så bra. Humöret har väl inte varit på topp och tyvärr så har det väl gått ut lite över min älskade lilla familj. Lyckades i alla fall släpa mig ut tillsammans med de andra så barnen fick cykla och leka av sig lite.

 

 

Jag borde ha städat idag, men har inte orkat. Får besök av min pappa i morgon eftermiddag så får väl ta tag i städningen under dagen då barnen är på dagis. Kan ju vara trevligt om det ser lite fräscht ut när pappa kommer. Barnen har varit på ett ganska "jobbigt" humör idag då de vägrar lyssna och bråkar om det mesta. De har även hittat på det ena buset efter det andra så med andra ord har det varit fullt upp här idag. Som förälder har man inte tid att vara sjuk ;-) Men å andra sidan är det tur att jag är sjuk nu så jag inte blir det när jag jobbar sen för då har jag absolut inte tid att vara sjuk!

 

Nej, nu ska jag göra barnen redo för natten. Kvällsmat, badning, tandborstning och sagoläsning. Hoppas ni haft en bra dag!


Dopet igår.

Dante redo att döpas!

 

Izabella och min mamma påväg till lokalen där vi fikade.

 

Mammas extremt  goda smörgåstårta, har faktiskt aldrig ätit någon som har smakat bättre. Och det säger jag inte bara för att det är min mamma som gjort den!

 

Lillasyster.. yes, hon kan faktiskt le även om det är sällsynt ;-)

 

Presentöppning, Izabella hjälpte till på ett hörn ;-)

 

En trött lilleman, det tar på krafterna att döpas.


Filmtips - Tucker and Dale vs Evil


Två bönder försöker överleva ute i skogen efter att de blivit anklagade för att ha mördat några skolungdomar, trots att de själva lyckades rädda en flicka från att drunkna. Nu är flera parter ute efter att se dem döda.

Den här filmen hade många roliga inslag, så vill man få sig ett och annat skratt så ska man absolut se den!

Typ sjuk eller nåt..

Fy bubblan, mår inget vidare.. vaknade med ont i halsen och snorig. Har fått huvudvärk också. Har inte tid att vara sjuk nu speciellt inte i morgon för då ska ju min söta systerson Dante döpas. Vore ju tråkigt om man missade det. Tänkte bara skriva några rader så det inte blir alltför tomt här. Ska svara på lite kommentarer och sen fortsätta slappa och försöka må bättre i morgon :-)

Gårdagens lektion.

 

Om ni undrar vad vi håller på med så har vi en lektion om hjärt- och lungräddning. ;-)


Im still tired..

 

Ännu en dag har tagit sin början. Trött idag med, men inte lika trött som igår. Jisses, igår var det extremt. Fast jag somnade inte tidigt för det! Skönt att solen är framme idag med fast det var sagt att det skulle regna.

 

Idag blir det en kort lektion mellan 10.30-12.00. Vi ska ha praktiskövning och idag är det hjärt- och lungräddning på schemat. Skoj! Min klass är ju toppen så vi har alltid roligt och det blir alltid lite extra roligt när det är praktiska övningar ;-) Jag ska dock till skolan lite tidigare för att träffa en klasskompis, vi ska nämligen till syo och prata lite om framtiden.. då både jag och min klasskompis är inne på samma spår så kanske vi kan fortsätta plugga tillsammans om vi nu väljer samma utbildning. Det vet man ju aldrig...

 

Nej, dags för lite frukost nu då. Ha en bra dag!


Trött.

Någon hade ritat ett hjärta på en bänk.

 

Idag är jag fruktansvärt trött. Känns inte som någon bra morgon och jag vill hellre ligga i sängen och inte göra någonting. Blir dock lite svårt eftersom jag måste ta hand om barnen. Tänk om man kunde vara ledig ibland. Alltså ledig från allt!! Skulle vara nice att få sova tills man själv vaknar, bara softa och inte ha några "måsten" att tänka på. Nåja, drömma kan man alltid göra ;-)

 

Nu ska vi äta frukost och göra oss redo för dagen, sen blir det dagis och skola. Hoppas ni får en bra dag!


Pictures!


Sunny morning.

Bild tagen häromdagen då vi var ute och cyklade.

 

Igår hade vi en riktig mysig kväll. Efter att barnen somnat tog vi oss en varm skön dusch tillsammans, sen fick jag en underbar massage och det knakade som tusan om min rygg, men det hjälpte för nu gör det inte ont alls! Sen såg vi på Vampire diaries tillsammans och karln kom med en god kvällsmacka till mig. Det är kärlek!

 

Vaknade av fågelkvitter och strålande sol. Underbart! Ska till skolan en sväng idag för lite arbetsmiljö och säkerhet, slutar dock tidigt så får se vad man hittar på sen. Nu blir det frukost och göra sig redo för dagen. Hoppas ni får en underbar dag i solen!


Izabella.

Min vackra prinsessa!


Helgerna går för fort!

Vad helgerna går fort! Nu är det måndag igen och jag gillar inte måndagar speciellt mycket. Vi har i alla fall haft en underbar helg. Igår låg hela familjen i sängen och såg på film hela förmiddagen, sen bar det av utåt så barnen fick cykla lite och vi njöt av solen. Under eftermiddagen blev det att tvätta och ta det lugnt hemma, vi myste till ännu mera film och när barnen somnat så spelade vi ett par rundor hardcore CTF på xboxet tillsammans med Adam. Sen blev klockan rätt mycket så vi kröp ner i sängen och slängde på ännu en film dock somnade jag ifrån den ;-)

En mysig söndag. Nu är det som sagt måndag igen och karln har redan dragit iväg till sitt arbete. Jag ska lämna barnen vid 9 på dagis och sen blir det hem och plugga en stund. Dock är det bara småsaker som ska fixas så lär gå ganska fort. Får se vad jag hittar på sen innan barnen ska hämtas igen.

Nej, hörrni dags att fixa frukost. Hoppas ni får en bra dag!

Fast and Furious 5


Som ni vet så var vi på bio igår och såg Fast and Furious 5 (fast five) och jag tyckte filmen var grymt bra! Det var ganska mycket humor i den och jag gillar filmer som klarar av att blanda action och humor vilket dom lyckades väldigt bra med i den här filmen! Och att Vin Diesel och The Rock (Dwayne Johnson) är med i samma film gör den bara ännu bättre hihi.

Bio ikväll



Ikväll ska jag och älskling på bio och se denna film :-)

Våran fredag!

Jag och älsklingen tog en liten shoppingrunda idag och han köpte sig en ny outfit (byxor, tröja, skärp) och så blev det en regnoverall till Alvar och lite andra småsaker. Det var mysigt att gå bara han och jag eftersom det inte inträffar allt för ofta :-) Vid 14 tiden hämtade vi hem barnen från dagis och gick hem en stund. Vi slappade och myste lite innan vi begav oss ner till stan igen för att hämta ut våra biobiljetter till i morgon.

 

Det var skönt ute idag och eftersom klockan redan hade blivit 18 när vi kom ner till stan så bestämde vi oss för att äta ute idag. Det är ju ändå fredag ;-)

 

Izabella gjorde sig till lite framför kameran ;-)

 

Och älsklingen satt upptagen med sin mobil ;-)

 

Det har varit en trevlig dag och snart ska vi natta barnen och sen blir det att spela lite tillsammans med Adam innan vi kryper ner i sängen och myser till en film. Måste bara säga att jag är sååå kär i min älskling! Hihi


God morgon.

 

Åh vad jag är trött, hade velat sova några timmar till känner jag. Men får vara glad att solen skiner i alla fall :-) Barnen ville inte sova mer och vid 06.30 var det bara att kliva upp. De ska till dagis vid 9 och sen ska jag och älsklingen ner på stan för att göra några ärenden. Det blir en lugn fredag idag och tar dagen som den kommer.

 

Hoppas ni alla får en underbar dag!


Torsdag igen..

Syster och Dante när vi var hos vår lillebror i tisdags.

 

Har inte tagit några nya bilder så ni får nöja er med en "gammal" jag slutade redan 11.30 idag. Skönt och nu är det ledig tills på tisdag :-) Hade en helt okej lektion idag om akut omhändertagande, har en sån bra klass så varje lektion innehåller mycket skratt! Fikade med en klasskompis efteråt och sen gick jag hemåt. Så nu har jag bara njutit av lugnet då jag snart ska gå och hämta hem de små monstren ;-) Får se vad vi hittar på under eftermiddagen. Nej, jag får återkomma ikväll. Hoppas ni haft en bra dag!


Funny things

Oj, vilken lång dag det har varit. Känns så i alla fall och ont i korsryggen har jag också blä. Men hade en rolig lektion nu på eftermiddagen och många skratt blev det. Fick veta att om två veckor ska vi agera statister i en båtolycka. Det är så att sjöräddningen ska ha praktiska övningar så då ska min klass vara de som har skadat sig. Rollerna som vi ska ha är bland annat: En förvirrad tant, en brändskadad, en som ska föda barn, några med olika benbrott och ett par som ska vara medvetslösa osv. Vi kommer bli sminkade så att alla skador ser riktiga ut. Ska bli riktigt roligt :-)

Mina två älsklingar som har varit på vift har kommit hem igen så nu blir det att mysa med dom. Tänkte bara uppdatera er lite om min dag.

Call of Duty - Black Ops Escalation



Igår släpptes en ny map-pack till Black Ops. Den innehåller 4 nya banor och en ny zombiebana. Så när Alvar hade somnat så passade jag på att prova de nya banorna och zombiebanan. Här ovan ser ni en trailer på zombiebanan och nedan ser ni ett klipp på de övriga banorna.


Tisdagens bravader..

 

Var har solen tagit vägen? Idag har det SNÖAT! och regnat till en förbannelse...det regnar än.. blää!

 

Min lillebror fyller år idag så vi har varit där på fika, han fick en flaska vin och två trisslotter i brist på annat haha nej men seriöst vad köper man till någon som inte önskar sig någonting? Han blev i alla fall glad för presenten och det är huvudsaken :-)

 

Var i skolan på förmiddagen också för samtal med min ena lärare. Är godkänd och klar i Social omsorg och än så länge godkänd i arbetsmiljö och säkerhet (har två enheter kvar att göra där) så det känns bra :-) Nu är det bara att vänta på samtalet med den andra läraren så man vet hur man ligger till i de andra kurserna. Är dock inte så oroad för jag vet att det har gått bra ;-)

 

Annars har det inte hänt speciellt mycket mer idag faktiskt, har bara tagit det lugnt och spelat lite xbox. Finns ju inte så mycket att göra i det här tråkvädret. Nu blir det mys med min lille prins då vi är ensamma hemma till i morgon, de andra är iväg och hälsar på Johan med familj.


Good evening folks!

God kväll! Tiden drar iväg när man har roligt hehe. Nja, vi har faktiskt mest tagit det lugnt och myst lite sedan barnen kom hem från dagis. Det har liksom inte varit något "ute-och-leka-väder" idag då det har haglat och regnat om vartannat. Nu ser det ut att spricka upp och solen har till och med kikat fram så får hoppas på bättre väder i morgon!

Vad ska man egentligen underhålla er med när det inte har skett så mycket idag? Finns liksom inte så mycket att skriva om då. Så ni får helt enkelt stå ut med denna enkla uppdatering, för nu ska jag ta och göra barnen redo för natten och sen blir det en film och mys med älsklingen :-)

Monday

Det hör inte till vanligheterna att JAG vaknar INNAN barnen! Men idag var det så. Jag vaknade innan barnen och fick en mysig stund för mig själv på morgonen innan allt tog fart :-)

Älsklingen åkte till jobbet och jag lämnade barnen på dagis och drog vidare för att plugga tillsammans med några i klassen. Vill bli klar med de sista grejerna nu så man bara har de praktiska lektionerna kvar att lägga sin energi på. Tänk att skolan snart är slut för den här terminen. Sjukt fort tiden har gått! Sen har jag sommarlov i vad jag vet nu, 25 dagar innan jag börjar jobba. Fast innan där blir det en introduktionsdag för alla sommarvikarier och så blir det ett par introduktionsdagar på själva stället där jag ska jobba. Ska bli roligt faktiskt!

Hoppas ni får en bra måndag allihopa!

Lousie Hoffsten - För en stund



Underbar låt!!

Veckans planer (v.18)


Det vi köpte på tattoomässan!

T-shirten som älsklingen köpte

 

Tröjan till Alvar (framsidan)

 

Tröjan till Alvar (baksidan)

 

Tunikan till Izabella


RSS 2.0