Freeeedag!

Sötnöten!
 
Har varit lite lat de senaste dagarna, har liksom inte orkat sitta här på bloggen och skriva något. Har väl egentligen inget vettigt att skriva om heller för den delen. Jag har jobbat kvällar både onsdag och torsdag men nu är jag ledig till måndag och det ska bli så skönt :-) Förutom jobb har jag "jobbat" med projektet och det går framåt, sakta men säkert.
 
Ikväll blir det utgång med några tjejer från jobbet, ska bli himla kul. Vet inte när jag var ute sist så det ska bli extra kul att komma ut lite. Vi ska först träffas hemma hos en av tjejerna för lite förfest, men innan det är dags för party så ska jag göra lite annat, måste nog vila lite också men det lär ju hinnas med klockan är ju inte så mycket än.
 
Karln är hemma från jobbet idag också då han skadade ena handen på jobbet igår, så för hans del blir det ett läkarbesök, mindre kul men nödvändigt.Nej, har väl inte så mycket mer att förtälja just nu. Hoppas ni får en bra fredag allesammans!

Its Tuesday folks..

Det märks att hösten är på väg, eller ja den är väl redan här? Igår morse var det riktigt kallt ute och likadant den här morgonen. Även om solen är framme så ger den inte mycket värme men det kanske kommer under dagen? Kan ju alltid hoppas på det.
 
Jobbade igår kväll med en väldigt bra tjej och vi hade det så lugnt och skönt där så allt bara flöt på och tiden gick rätt så fort ändå. Idag är jag ledig och sen jobbar jag bara onsdag och torsdag. Äntligen en ledig helg!! Har jobbat 7 helger i rad nu så det ska bli himla skönt med en ledig helg :-)
 
Ska lämna barnen på dagis och frita om en stund och sen ska jag iväg och "jobba" lite på projektet och sen ska jag ta ett varv på stan och se om jag hittar något att ha på mig på fredag då jag ska ut med tjejerna på jobbet. Sen blir det hem och tvätta och fixa lite. Ja, det är väl så denna tisdag kommer se ut. Hoppas ni får en riktigt bra dag nu allesammans!

Film - The Expendables 2

 
Mr. Church samlar åter ihop The Expendables för vad som skulle vara ett lätt jobb. Men något går fel och en av männen mördas under uppdraget. Beväpnade till tänderna beger sig the Expendables på en hämndresa rakt in i fiendeland och möter hårdare motstånd än de någonsin kunnat ana.
 
Den här filmen var riktigt bra! Mycket bättre än första filmen. Även om det är en action film så fick man sig många skratt och det är roligt att se så många stora skådisar i en och samma film. Ni måste bara se den!

Fredag!

Izabella har gjort en dinosaurie teckning på skolan.
 
Tidig morgon och jag är jättetrött. Ska lämna Izabella på skolan 8.30 och vi andra är lediga ska bli skönt att få en hel dag tillsammans med älsklingen, det har vi inte haft på länge nu då vi för det mesta har gått om varandra. Vi ska ner på stan och shoppa lite idag. Jag måste ha nya byxor då två par har gått sönder för mig och Izabella behöver nya gummistövlar då hennes har blivit alldeles för små. Ska även slänga ut en större summa på "projektet" idag, måste ner och betala på det men annars blir det nog att bara ta det lugnt och ha en riktig mysfredag.
 
Hoppas ni alla få en bra fredag nu!

Fiskat.

 
Under ett par dagar då jag inte kunnat uppdatera här så var vi och fiskade. Barnen var iväg med mina mamma och syster som jag nämnde i förra inlägget och vi var lediga så då passade vi på att fiska lite. Vi hade ingen speciell tur med fiskat utan fick bara upp massa smått eller inget alls. Fast vi hade det mysigt, det är väldigt rogivande att sitta vid vattnet. Vi fiskade vid två olika ställen och bilderna är från ett av dom.

Länge sen nu!

Oj nu var det verkligen länge sen jag skrev här. Det beror på att datorn har varit inlämnad på lagning och det tog längre tid än vad vi och de trodde, men nu är den hemma igen och fungerar alldeles utmärkt. Det var fläkten på den som hade gått sönder så datorn blev snabbt överhettad.
 
De här dagarna som har gått sedan sist har rullat på i en väldans fart. Både jag och karln har jobbat en hel del och så har barnen varit iväg med min mamma och syster till Vimmerby och Astrid Lindgrens värld. Vi har också hunnit med att se en hel del filmer om kvällarna och några av dom kommer jag tipsa er om här vartefter. Izabella vår stora flicka började förskoleklass och frita i måndags. Så nu är vi tillbaka i rutinerna igen och sommaren är över för denna gång. Ja, inte för att det varit så mycket sommar men ja, vi har inget ledigt förutom några dagar här och där.
 
Den här veckan jobbar karln 18-06 lite tråkigt att han inte är hemma om nätterna och att jag har så svårt att sova utan honom men det ger bra pengar. Har också hunnit börja med mitt stora projekt som jag nämnt här på bloggen för ett tag sen, det blev lite uppskjutet men nu är det hårdköra som gäller. Vad det är avslöjar jag längre fram sen :-)
 
Nu ska jag ta och fixa lite med bilder och sådär så återkommer jag senare. Ska också svara på alla fina kommentarer som jag har fått!

RSS 2.0