Rock N Roll

 

Lyssnar på underbara, bästaste Wednesday 13 och peppar inför kvällen som ska spenderas på jobbet. Tjoho, nu kör vi!


Firar och sörjer.

Gu så dålig jag är på att blogga, får spanka mig själv i rumpan för det ;-)

Igår hade vi en väldigt fin dag. Jag jobbade en stund och det gick himla bra, sen åkte jag direkt hem och kramades med mina älsklingar. Fick en bukett med blommor av min älskling eftersom vi firade 10 år tillsammans! Egentligen var det i tisdags. Vi blev tillsammans 21.e februari 2002 och har trots vissa motgångar hållt ihop sedan dess! Fått två underbara små sötnosar tillsamman och skapat många minnen ihop! Så ja, igår var en mysig dag då vi ägnade oss åt varandra eftersom barnen var hos min mamma.

Idag har jag tyvärr lite extra sorg i mitt hjärta, de här årsdagarna känns alltid lite extra mycket. Idag är det 13år sedan min bror gick bort. Kan inte fatta att det redan gått hela 13år! Ibland känns det bara så himla nära, som om det var igår. Jag tänker på er alla och saknar er alla väldigt mycket. Ja, det var inte bara min bror som gick bort den dagen utan åtta av mina vänner försvann samtidigt, de gick för att aldrig mer komma tillbaka, det är tungt. Men sorgen blir lite lättare för varje år som går.

Nu ska vi göra oss redo för dagen och så småningom gå och hämta barnen, tror vi blir ute en stund då solen skiner och det är inte så himla kallt ute :-)

Friday!

Åh, äntligen är det fredag!! Men det kommer vara mycket att göra under den här fredagen också. Hur kan man ha fått en sån stressig tillvaro när man har haft det så lugnt innan? Det känns som allt vände under en natt liksom.

Inget att göra åt, måste se till att göra klart en insändningsuppgift som ska vara inne idag och så måste jag ringa läraren i Folkhälsokunskap för betygsamtal. Sen ska jag även hinna med att handla, träna, fixa här hemma osv. Det är mycket med det jordiska. De ringde även från jobbet så jag ska jobba Lördag 7.30-13 och Måndag 15.30-21 också. Ska bli kul.

Efter jobbet i morgon ska barnen hem till min mamma och sova där. Vad vi ska hitta på under vår barnfria kväll återstår att se, förmodligen ligger vi som slöhögar i varsitt hörn av soffan hehe. Det är ungefär så mycket man orkar med när man väl blir barnlediga ;-) Skämt å sido, något kul borde vi kunna hitta på :-)

Nu är det dags att sätta fart så jag får något gjort!

Veckans vikt


I am a busy woman.

Får be om ursäkt för bloggtorkan som har varit. Men det har varit lite mycket de senaste dagarna. Började jobba i måndags kväll och det har gått himla bra. Dock blev det bara fyra timmars sömn natten mellan måndag och tisdag så jag var lagom trött igår när jag kom hem från jobbet. Skönt att det var en kort dag 06.45-14.00. Ett mysigt litet boende och de jag jobbar med verkar bra och trevliga, så där kan jag nog trivas.

Ledig idag, eller ledig är väl synd att säga då jag har ganska mycket att göra. Ska plugga en hel del och försöka komma iväg till gymmet då det har varit dåligt med det de senaste dagarna. Känns inget bra alls. Dock visade vågen överraskande bra den här veckan :-) Mer om det sen.

Jahopp, näe jag har väl inte så mycket mer att skriva såhär tidigt på morgonen, utan ska göra barnen klara för dagis och lämna dom vart efter sen raka vägen hem och plugga järnet då jag ligger lite efter i planeringen.

Hoppas ni har det bra allesammans!

Veckans träning.



Veckans träning har inte blivit så mycket som jag hade hoppats på. Har haft så mycket annat att styra med så har inte kommit iväg till gymmet som jag velat. Har dock gjort det bästa av situationen och försökt göra lite träning hemma. Får se om nästa vecka blir bättre.

  • Måndag: Ingen träning
  • Tisdag: Gymmet, 2 timmar. (efter mitt schema och löpband)
  • Onsdag: Gymmet 1 timma, Ki-balans 1 timma.
  • Torsdag: Ingen träning.
  • Fredag: Promenad, 40 min, magcurls 3x20st, gummiband och träningshjul.
  • Lördag: Ingen träning.
  • Söndag: Promenad 60min, magcurls 3x20st, gummiband och träningshjul.

Lillebror.

Bästa lillebror i Julas.


Vi hade en riktigt bra lördag igår med en massa utelek och att vi fick träffa min lillebror också gjorde det hela lite bättre hehe. Är så stolt över min lillebror som har gått och blivit restaurangchef på ett ställe i Köpenhamn. Det är inte så många snart 22-åriga killar som är det :-)

Kvällen spenderade vi hemma med en massa mys. Vi såg film, spelade lite spel och läste böcker med barnen och när de somnat så fortsatte jag och min älskling mysa en stund med lite tända ljus och film.

Vi har inga planer för dagen och vädret är ju inte det bästa, men vi går nog ut en liten stund i alla fall och sen får vi se vad vi mer hittar på denna söndag. Vad ska ni göra?

Saturday

 

Förmiddagen spenderades ute i snön, barnen lekte vid lekplatsen och åkte lite stjärtlapp. Vi byggde en pyramid och en fåtölj av snö och hade roligt. Kom hem och åt lite lunch sen stack gubben till gymmet och vi andra har sett på Skönheten och odjuret. Nu sitter de och tittar på barnprogram och vi ska snart ut en sväng igen. Ska mata duckisar med min mamma och mina syskon. Min lillebror är hemma på besök, han bor numera i Köpenhamn så vi har inte setts sen i julas. Ska bli kul att se honom igen. En bra lördag med andra ord :-)


Me sooo happy!!!

Syndar lite.

 

Jupp, jag har faktiskt syndat lite idag. Det är första gången sen jag bestämde mig för att ändra på mina levnadsvanor, men det känns faktiskt okej. Alltså jag har inte dåligt samvete över att jag har syndat. Det finns en anledning till att jag syndade, vi firar nämligen något riktigt bra!

 

Som ni vet så var jag på jobbintervju tidigare idag och efter endast en kvarts pratstund så har jag numera ett jobb! Jag börjar redan på måndag kväll med introduktion. Det känns så himla bra det här och jag är riktigt glad!! Kommer jobba 20-30 timmar i veckan på schema + hoppa in extra vid behov. Min arbetsplats blir ett boende för dementa av både lindrigare och svårare grad. Det här boendet verkar himla bra av det jag har hört och läst om det, så det kan inte annat än bli bra eller? Kul och spännande ska det bli i alla fall!

 

Ha en trevlig fredagskväll nu!


Forrest Gump

Forrest Gumps liv skildras under tre våldsamma decennier. Från att ha ansetts vara efterbliven blir han toppidrottsman, krigshjälte i Vietnam och framgångsrik affärsman. Det enda Forrest egentligen vill är dock att hans livs kärlek Jenny ska ha det bra. Forrest förkroppsligar en tidsålder, en lössläppt oskuld i ett USA på väg att förlora sin oskuld. Hans hjärta vet vad hans begränsade IQ inte kan förstå. Baserad på romanen "Forrest Gump" av Winston Groom från 1986

Jag vet att det är en gammal film, men vill tipsa om den ändå. Alla har nog sett Forrest Gump och hur kan man inte gilla den filmen? Det är en av Tom Hanks bättre filmer och han gör rollen som Forrest Gump så sjukt bra! Det är en väldigt fin film som man kan se flera gånger om!

Då var det fredag.

Äntligen fredag eller vad säger ni?

Jobbintervjun blev inställd igår, men ska träffa chefen idag för en intervju. Ska bli spännande, men innan dess ska jag göra ett prov, träna och fixa ordning mig lite så man ser ut som en människa på intervjun ;-) Jag hoppas på ett svar ganska så omgående för det värsta jag vet är att behöva vänta på svar hehe. Men det ska nog gå bra, min kära vän har också lagt in ett gott ord för mig så det är bara att hålla tummarna att jag får jobbet.

När det gäller min viktminskning så har det gått bra, även om jag inte gick ner så mycket den senaste veckan, men det är ju för att man bygger muskler när man tränar också. Det jag skulle säga var, att jag haft två jobbiga dagar då suget efter något sött har varit extremt, det har även märkts på mitt humör, men trots det har jag lyckats hålla mig borta från alla sötsaker. Stackars min familj, framförallt min sambo som får stå ut med mitt humör som svänger upp och ner som en bergochdalbana. Men han är bra, han fortsätter peppa mig och hjälper mig att inte falla för frestelsen så att säga :-)

Hoppas ni får en fin fredag, för det ska jag ha!

Trööött.

<--- Izabella i väntan på att dansen ska börja.

Var på dans igår med barnen, de tycker det är jätteroligt att få dansa. Det var första gången för Alvar igår och han gillade det mycket. Så nu har båda en aktivitet att se fram emot varje vecka :-)

Har nu under morgonen suttit och läst på till delprov 1 i Rehab/Hab kursen som jag har i morgon. Ganska många sidor att läsa, men har läst igenom det nu en gång och får läsa en gång till ikväll, för nu är huvudet ganska trött. Ska nog ta och vila lite nu innan jag ska ner och tvätta, sen göra mig i ordning lite. Ska på arbetsintervju i eftermiddag ska bli spännande. Får hoppas på det bästa.

Funderar lite på vad jag ska ge min gubbe när han fyller år. Det är ju inte så långt kvar dit liksom, men jag har en grej på gång. Tror han kommer tycka om det i alla fall ;-) Ni får gärna komma med förslag ändå, för det är alltid svårt med presenter tycker jag. Måste även hitta på något att ge min syster också som fyller år bara två dagar efter min gubbe. Det är mycket svårare till henne än till gubben.

Nej, vila var det nu. Ögonen går nästan i kors efter ännu en natt med lite för lite sömn. Ha en fin dag nu!

Veckans vikt



Veckans vikt: -0,4kg Totalt -3,7kg

Midja -3cm Totalt -8cm

No picture.

Igår blev det inget bloggande pga att jag helt enkelt inte kände för det. Jag hade dessutom fullt upp med andra saker. Så kan det bli ibland. Vi hade i alla fall en trevlig alla hjärtans dag med syster och Dante på besök en stund och sen middag hos mamma. Jag fick även en fin ljuslykta och choklad :-) Får se om jag lyckas stå emot chokladen eller om jag slukar den på en gång haha.

Ska ta och göra ordning mig för att dra ner till gymmet. Ska träffa min träningskompis där och så kör vi först ett pass på gymmet och sen blir det ett pass Ki - Balans. När vi är klara där nere så blir det att springa hem, duscha, äta lunch och sen vidare till ett möte och ikväll ska barnen på dans. Alvar ska få prova på en gång i gruppen som är innan Izabellas grupp. Får se vad han tycker om det.

Trodde det skulle bli lite lugnare den här veckan, men det är mycket på schemat varje dag nu också. Har dock inget planerat fredag, lördag, söndag förutom träning dårå. Ska bli skönt med ett par lugna dagar i alla fall :-)

Nu måste jag sätta fart så jag hinner ner i tid för det värsta jag vet är att behöva vänta på folk och då vill jag inte att de ska behöva vänta på mig!

Funny things or what?


Efter dagis.

 

Efter dagis idag så var vi ute en stund. Barnen hade riktigt kul med på en liten jordhög täckt med snö. De hoppade ifrån den och låtsades att de flög och gjorde olika poser och sa "mamma, mamma, ta bild på mig" typ hela tiden ;-) Här ovan är fyra av bilderna i alla fall.

 

Nu väntar vi på att middagen ska bli klar som älsklingen håller på och fixar med. Det blir potatismos och fiskpinnar eller köttbullar. Ja, Izabella ville ha köttbullar och Alvar fiskpinnar och idag får de som de vill. Annars daltar vi inte med maten sådär och gör olika, utan man får äta det som serveras helt enkelt.

 

Nu hojtar gubben från köket så det är väl bäst att förflytta sig dit och göra magen happy :-)


Men åååh!

Åh, denna måndag startade inget bra. Började med att jag var otroligt seg efter endast 5 timmars sömn, stressa med allt under morgonen, ge barnen frukost, tjata på barnen om att klä på sig, klä på mig själv osv osv, springa bort till dagis med barn som tyckte det var mycket roligare att göra precis tvärtemot vad jag sa men efter mycket om och men kom vi fram. Vinka av barnen och springe ner mot bibban där jag skulle träffa min vän och sedan gå vidare till gymmet.

Ja, träningen idag gick inget vidare den heller, gjorde så gott jag kunde i alla fall men det kändes inte alls bra. Lite tråkigt, men såna dagar kommer de också. Nya tag i morgon då vi ska gå på ett jympa pass, får hoppas det går bättre :-) Kom hem för en timma sen ungefär och har försökt göra klart den sista inlämningsuppgiften i Folkhälsokunskap, men får ingen ordning på det. Tycker det är en väldigt svår uppgift eller så är det min hjärna som har tagit semester igen. Hur som haver så har jag nu skickat in den och skrivit några rader till läraren, så får se hur det slutar. Kommer säkert få komplettera, men det gör inte så mycket.

Så nu är kurserna Alternativ medicin och Folkhälsokunskap slut och idag börjar jag med Rehabilitering/Habiliterings kursen och jag har tur att det bara är några sidor att läsa fram till fredag då jag ska göra delprov 1 i kursen.

Okej, inte så intressant för er att läsa om min pluggande kanske, men det jag ville ha sagt med det här var att denna måndag hade gärna fått starta lite bättre, men man kan inte få allt här i livet. Hoppas ni har fått en bättre start på veckan kära vänner :-)

Ups and downs

Lilleman äter ostbågar.

 

Jag har verkligen varit usel vad gäller bloggandet, men igår hade vi fullt upp med städning och tvätt, har nog aldrig haft en tråkigare lördag innan. Alltså själva dagen i sig var väl okej, men barnen fick fnatt och vägrade lyssna, bråkade med varann i stort sett hela dagen och att försöka aktivera dom var lönlöst då de vägrade göra det man bad dom om eller de förslag man kom med, inte ens när vi var ute så ville de leka speciellt länge. Men ja, vi har alla våra ups and downs och igår var det nog barnens dåliga dag. Typiskt att båda ska ha det samma dag ;-)

 

Kvällen blev i alla fall mysig då vi såg smurfarna..igen.. och åt ostbågar, eller de andra åt ostbågar. Visst kan man väl unna sig något sådant ibland, men jag låter hellre bli helt just nu för det är lätt att falla tillbaka i gamla vanor, right? Jag är liksom inte redo för onyttigheter ännu haha. Ungefär som en nykter alkoholist som inte vill dricka alkohol av rädsla för att falla dit igen.

 

Söndag idag då, en solig sådan. Passade på att gå en promenix på morgonen vilket var mycket skönt. När jag kom hem igen åt vi frukost tillsammans innan gubben skulle dra till gymmet. När han var tillbaka tog han med barnen ut en sväng medan jag fick mig lite vila, behövdes efter en natt med ytterst få timmars sömn, så nu är barnen lite lugnare igen ;-)

 

Hoppas ni har en fin söndag allesammans!


Veckans träning.



Fredag eftermiddag/kväll.

 

Hade en trevlig eftermiddag/kväll hemma hos mamma. Vi åt tacos, tittade i fotoalbum med barnen, pratade om allt möjligt osv. När vi kom hem igen var klockan så mycket att barnen fick hoppa i säng nästan direkt och när de väl somnat så spelade jag lite, först med älsk och pasta (Niklas) men de skulle spela zombie sen och det hade jag ingen lust med, så jag spelade med Jimmy en stund. Alltid bra att spela med honom och ett par till för man övar upp sin engelska haha. (de är från Canada). Tyvärr drog spelet ut på tiden och vi kom i säng sent, vilket jag känner av nu! Damn, så trött jag är!


2012-02-10


Lyckorus i kroppen!

Åh, så skönt det har varit att göra nästan ingenting. Har iofs läst lite men annars har jag bara slappat. Behövdes kände jag. Har varit så mycket de senaste veckorna, men jag hoppas nästa vecka blir lite lugnare.

Nu ska jag springa till affären en snabbis och inhandla ett par saker till middagen, sen förbereda middagen innan jag ska slita på mig träningskläderna och bege mig ner till gymmet.

När jag kommer hem sen så ska jag mysa med mina älsklingar och bara ta det lugnt. Jag har bestämt att vi ska ha en riktigt mysig kväll! Jag har sån härlig känsla i kroppen, det liksom rusar lycka i mig även om det inte har hänt något speciellt. Har ni känt så någon gång? Det och dessa nykär känslorna som kommer åter ibland är de bästa känslorna som finns och jag är så glad över att kunna känna mig nykär även om jag och min sambo snart har varit tillsammans i 10år! Så underbart härligt!

It`s Thursday

Frukost.

 

Igår hade jag fullt upp hela dagen och inget blev som jag hade planerat. Var på info möte för vikarier och det drog ut på tiden så jag hann inte göra provet innan barnen skulle hämtas. Drog iväg till Izabellas dans och när vi kom hem blev det middag och göra barnen redo för natten. När de väl somnat så satte jag mig med provet och det tog sin lilla tid. Krångliga uppgifter att göra och nja, det var faktiskt väldigt svårt. Nu är det gjort i alla fall och jag kan läsa på inför nästa prov som är i morgon. Det sista! Så skönt. Eftersom jag var tvungen att göra provet så blev det ingen boxning igår, så himla tråkigt men jag tränade lite hemma med gummibandet och så gjorde jag olika curls. Bättre än ingen träning alls :-)

 

Vaknade vid 07 i morse och ville bara dra täcket över huvudet och somna om, men gick upp och gjorde barnen redo för dagis och när jag kom hem igen efter att ha lämnat dom så gjorde jag mig lite frukost, även om det tog emot att äta så lyckades jag i alla fall få i mig den. Ett steg i rätt riktning :-)

 

I eftermiddag ska jag träffa gyminstruktören och få mitt personliga träningschema, ska bli himla skönt, för då vet jag hur jag ska träna för att få det bästa resultatet! Annars idag blir det som sagt att läsa på inför provet i morgon och sen bara ta det lugnt! Behöver en lugn dag känner jag efter alla stress den här veckan!


Veckans vikt.


2012-02-08


About everything and nothing.

Jag blev klar med provet efter 2,5 timmar, men känner mig inte speciellt nöjd med det jag skrev tyvärr. Blev stressad av tiden och även om det bara var fyra uppgifter så skulle man skriva en hel del på varje. Som jag har sagt tidigare så får det bli som det blir och jag hoppas det blir godkänt i alla fall!

Efter provet vilade jag hjärnan en stund, det behövdes för jag kände mig helt snurrig i huvudet efter att ha skrivit så mycket. Men nog om plugg och sånt nu.

Började dagen med ett bra pass på gymmet. Började med löpbandet och roddmaskinen som uppvärmning och sen körde vi armar, mage och bröst. Det känns lite grann just nu men lär kännas mer i morgon. Ökade även vikterna idag så har gått från 25 till 32kg. Känns bra med tanke på att jag bara har tränat på gymmet sen 24.e februari ;-)

Nu står klockan på filmtajm och sen blir det sängen för i morgon ska jag ut på äventyr innan jag sätter mig med prov 2 och i morgon kväll blir det ett box pass. Ska bli skojsigt värre! Jag gillar boxning, kul att titta på så då måste det vara kul att prova på det själv också hehe.

God natt kära vänner!

Bara en massa pluggande.

 

Jag har verkligen mycket att göra den här veckan, speciellt när det gäller kurserna jag läser. Har sammanlagt fyra prov och en inlämningsuppgift att göra bara den här veckan. Vet inte riktigt när jag ska hinna med allt för man har ju annat att göra också. Kommer bli långa dagar och tyvärr så kommer nog bloggen bli lidande. Men nästa vecka blir det bättre igen, så ni får stå ut med få uppdateringar. Ska försöka slänga in åtminstone ett inlägg per dag så det inte blir alltför tomt här.

 

Börjar den här dagen med ett pass på gymmet och sen blir det raka vägen hem och göra första provet. Det är nog två ganska så stora prov då jag har tre timmar på mig att göra det ena och fyra timmar på mig att göra det andra. De sista två proven har jag endast en timma var på mig att göra! Usch, känner stressen i mig bara jag tänker på det, men det får bli som det blir, huvudsaken är att man gör sitt bästa. Right?


Disney on ice.. del 4

Och här är då den fjärde och sista delen..


Disney on ice.. del 3

 

Här är då del 3.. Musse, Mimmi, Långben, Törnrosa och Askungen.


Veckans träning.

Här kommer veckans träning. Detta för att jag själv vill se hur det utvecklas :-)

  • Måndag: Spinning, curls morgon och kväll.
  • Tisdag: Dans Fuego, curls morgon och kväll.
  • Onsdag: Ingen träning.
  • Torsdag: Löpband + benpass, curls morgon och kväll.
  • Fredag: Löpband + armpass, curls morgon och kväll.
  • Lördag: Ingen träning.
  • Söndag: Jympa bas, curls morgon och kväll.

Disney on ice.. del 2

 

I del två ser vi Belle ifrån Skönheten och odjuret och Lilla sjöjungfrun.

För att se del 1 klicka HÄR


Disney on ice.. del 1

 

Tog så många bilder så jag delar upp det i flera delar. Här är del 1 och som ni kan se så var Aladdin först ut och sen kom Snövit och de sju dvärgarna. Musse och Mimmi var värdarna för showen. En riktigt bra show och som sagt.. fortsättning följer..


Disney on ice

 

God morgon sötnosar, hoppas ni har sovit gott och känner er utvilade denna lördag för det gör inte jag. Jo, jag har sovit gott men speciellt utvilad känner jag mig inte. Är äckligt trött men det finns ingen tid för vila här. Ska nämligen iväg på Disney on ice med Izabella. Ska även träffa fina Emma och hennes söta döttrar där också. Ska bli roligt :-)


Äntligen fredag...eller?

Gårdagens middag: Kycklingsallad a la Feztis ;-)

 

Åh, vad jag känner mig ofräsch denna fredag! Det var såhär va, att jag stack iväg på morgonen, tränade järnet och blev svettig och dan. Kommer hem och gick in i duschen men...det kommer inget vatten!! Just där och då när jag stod och svor över att det inte kom något vatten så går det upp ett ljus för mig, ja just det! Det är ju den tredje februari idag och vattnet kommer vara avstängt mellan 9-12 pga reparationsarbete. Min lilla hjärna hade totalt glömt bort det! Det är tur att man inte skulle iväg någonstans för det hade inte varit så kul om man inte kan duscha innan ;-)

 

Nåja, jag har hunnit med att göra provet i folkhälsokunskap, får väl se hur det gick sen. Men det känns som det gick bra i alla fall. Har också hunnit göra rent i kaninens bur och nu sitter jag här och snart kan jag ta min efterlängtade dusch! Wohoo.. Ska slänga i mig lite lunch nu, blir en pastasallad, yummy in my tummy!

 

Ha en fin fredag gott folk!


Min dag..

Kväll igen, jag bara äääälskar kvällar. Myspys i mörkret. Nja, kanske inte riktigt så, men jag föredrar kvällar och lugnet som kommer med den :-)

Har hunnit med mycket idag. Först en sväng hos dietisten där jag fick väga mig på en speciell våg som mäter fettvävnad, vatten osv i kroppen. Fick totala vikten, fettet i % och kg samt hur många % vatten jag har i kroppen på en lapp, sen fick jag även veta hur mycket kalorier jag bör äta i vilande tillstånd. Fick många tips om bra fukostar och även att det inte gör så mycket om jag bara tar ett glas mjölk på morgonen och äter en frukost istället för mellanmål på förmiddagen sen. Detta för att jag ska lära mig att äta på morgonen, vilket jag har väldigt svårt för. Fick även en massa andra bra råd och en ny tid. Ska tillbaka för att väga mig igen och se hur allt har gått. Just det, man ska inte äta t.ex. naturdiet eller andra såna måltidsersättningar, för det kan leda till att man börjar hetsäta till slut eftersom man inte får i sig allt som man behöver under dagen. Så nu vet vi det också ;-)

När jag var klar där gick jag raka vägen ner till gymmet för att värma upp på löpbandet en stund innan jag körde ett benpass så nu är mina ben mer eller mindre döda. Tog visserligen bara 25kg men efter ganska många olika benövningar i de där maskinerna så känns det ;-) I morgon blir det gymmet igen, men då kör jag armar, mycket roligare!

Efter gymmet gick jag hem, läste på lite inför provet i morgon. Får se hur det går, känner mig inte direkt redo för ett prov men bara jag blir godkänd så är jag nöjd. Fick även ett trevligt mail idag så jag hoppas allt går som det ska, mer om det nästa vecka då jag vet lite mer :-)

Nu har jag skrivit en hel bok här om min dag känns det som, så jag tänkte sluta trötta ut er här hehe. Hoppas ni får en fin kväll allesammans!

Filmtips - Tactical force


Några SWAT poliser kör en träningsrunda i en övergiven hangar men de finner sig i mitten av en uppgörelse mellan 2 rivaliserande gäng. De måste nu kämpa för sina liv med endast blanka skott i sina gevär.

Den här filmen har fått ganska många dåliga kommentarer, men trots det så valde vi att se den. Jag tyckte den var bra, lagom mycket action samtidigt som den bjöd på ett och annat skratt. Se den, om ni är som jag och gillar action filmer :-)

To do list.


En lugn dag.


Det har hittills varit en väldigt lugn dag med en del pluggande. Har skickat in arbetet nu och väntar med spänning på bedömningen. Har också läst en himla massa till provet i folkhälsokunskap som jag har på fredag. Det blir en vilodag från träningen idag, men i morgon blir det en sväng till gymet igen :-)

Nu sitter jag här med en kopp te för att försöka få upp  värmen lite. Det är så illa att det snöar ute och det är himla kallt. Usch. Jag vill ha vår nu! Vill inte ha mera vinter är trött på skiten. Det händer väl inte så mycket spännande saker idag, utom lite senare då Izabella ska på sin dans.

Hoppas ni har en bra onsdag, utan snö ;-)

Vecka 2

Veckans vikt:

-1kg

Totalt -2,3kg


RSS 2.0