Bowling

 

I onsdags var jag, Izabella, min syster och Jonna iväg och bowlade. Izabella var jätteduktig för att vara hennes första gång och jag vann såklart hehe. Igår var jag och älsklingen nere på gymmet och körde ett pass, det gick bra även om jag hade kunnat prestera bättre känner jag. Fast jag får försöka vara nöjd med tanke på att det inte blivit mycket träning alls på ett par veckor.

 

Idag är det då fredag. Skönt tycker en del, men mig kvittar det då jag ska jobba ikväll + hela helgen :S Lite extra pengar är ju aldrig fel iofs, men det blir inte mycket tid till familjen då tyvärr. Nu ska jag göra mig redo för att röra mig ner mot stadens gator och torg. Kika runt lite innan det är dags att åka. Hoppas ni får en toppenbra fredag och helg!!


Lite nytt hos mig själv.

Fick en impuls och piercade mig i läppen.. hm..

Fixade även lite ny färg i håret, så nu är det lite rött i också.


Shopping i Stockholm.

I tisdags var jag och min älskling i Stockholm. Vi shoppade lite, umgicks med varandra, åt god mat och hade det bra. Här nedan följer lite bilder på det vi shoppade.

 

Nya skor och en väska till mig.

Ett linne och en cowboy hatt till älsklingen.

T-shirts till barnen.

 

Totalt gick allt på ca: 2000kr. Skorna är köpta på Shock, väskan och linnet är köpta på Bluefox, t-shirtarna kommer från Rockzone och cowboy hatten köpte vi på Americana classic vintage.


Ny tattoo på min älsk.

 

I torsdags förra veckan så gjorde min älskling en ny tatuering. Symbolen står för Indian Larry, en snubbe som designade och byggde motorcyklar. Han är som en legend inom MC världen ;-) Är ni nyfikna så kan ni googla fram honom och se bilder på motorcyklar han byggt.


Shoppingen.

 

Detta + skor shoppade vi till barnen. Jag köpte även ett par byxor till mig själv och älsklingen köpte nytt headset. Så nu har vi fyllt på lite i barnens garderober inför våren :-)


Update.

Ute med kaninerna.

 

Nu har det gått ytterligare några dagar sen jag skrev, men har pluggat och jobbat en hel del så har inte riktigt haft ork eller lust till att blogga. Men här kommer en snabb uppdatering om vad som hänt de senaste dagarna.

 

Onsdag:

Efftersom vi äntligen har fått vår här och graderna har visat 15+ nästan hela veckan, så tog vi ut kaninerna en liten stund. Jag pluggade en del och så tog vi en promenad i det fina vädret.

 

Torsdag:

Ännu en solig dag, vi tog en promenad på förmiddagen och sen jobbade jag mellan 13.30-20.30

 

Fredag:

Gjorde ett prov på förmiddagen och jobbade sen 13.30-20.30. Det var lite små kaos på jobbet och de hade svårt att få in folk, så min klasskompis som även jobbar i hemtjänsten där fick hoppa in och jobba kvällen med mig. Det var himla kul och allt gick kanonbra :-)

 

Lördag:

Jobbade 7.30-13 skönt med en kort dag och sen mötte jag upp mina älsklingar och så blev det lite shopping. Har rensat bland barnens kläder och insåg att de, framförallt Izabella behövde en hel del nytt. Bilder på shoppingen kommer lite senare. Under kvällen hade vi lite vänner över på en spelkväll, väldigt trevligt :-)

 

Söndag:

Idag blir det en lugn förmiddag och sen blir det att jobba 15.30-20.30. Sen är jag ledig ett par dagar vilket ska bli himla skönt. Längtar till Tisdag då jag ska få ha min älskling alldeles för mig själv under dagen :-)

 


Not fun at all.

Tisdagen tog sin fart redan på morgonen med att två barn bråkade med varandra, inte det roligaste att vakna till men man kan inte alltid ha det roligt här i livet..tyvärr. Barnen är friska, det har inte varit något tecken på sjukdom sen i söndags så i morgon får de äntligen komma tillbaka till dagis. Ska bli skönt både för dom och för oss. De har nämligen tjatat om att få gå dit hela dagen och jag behöver få plugga i lugn och ro. Har inte alls fått så mycket gjort på den fronten som jag önskat. Vi begav oss ut en sväng under förmiddagen idag och det uppskattades av oss alla. Barnen sprang av sig lite energi och även jag fick mig lite frisk luft. Skönt, även om vädret hade kunnat varit bättre.

Näe, vet inte riktigt vad man ska hitta på nu. Ska i alla fall städa i kaninernas bur och släppa ut dom en stund så de får springa av sig på golvet, sen så småningom ska jag fixa med middagen men annars blir det nog att slappa på soffan, känner mig väldigt trött idag och börjar få lite huvudvärk. Får dock se om barnen är med på noterna och låter mig vila lite.

Längtar till tisdag nästa vecka! En dag då jag och älsklingen ska göra en dagsutflykt och bara ägna oss åt varandra och åt annat skoj :-)

Måndagen.

Jahopp, den här måndagen har än så länge rullat på hyffsat bra. Vi har roat oss med att se på film, lekt med kaninerna, pysslat och bara tagit det lugnt. Det är svårt att hitta på aktiviteter då den ena är sjuk och den andra bara tjatar om att få gå ut och leka. Ibland skulle man vilja klona sig. Men någon av oss får gå ut med Alvar så fort karln kommit hem igen. Izabella har inte kräkts mer idag och ingen av oss andra har än så länge märkt av något *peppar, peppar* Men barnen blir hemma till onsdag i alla fall eftersom de måste vara symtomfria i minst 48 timmar.

Har även varit på en jobbintervju idag. Det gick bra och nu är det bara att avvakta på besked. Har ju ett jobb iofs, men skulle inte skada med det här. Det är visserligen bara ett sommarjobb, men det ligger närmre vilket kan vara lite skönt. Skulle egentligen på ännu en jobbintervju idag, men tackade nej till det. När jag hade fått lite mer information om det så kändes det inte riktigt rätt för mig. Men det är kul att man är eftertraktad haha.

Nä, nu har jag två barn som tjatar om en film så jag ska slänga på den och så småningom börja med middagen också.

Filmtips - The Expendables.

En sammansvetsad grupp legoknektar ledda av den notoriske Barney Ross (Sylvester Stallone) får i uppdrag att störta en sadistisk diktator i Sydamerika. Men allt är inte som det först verkar och snart befinner de sig i ett nät av lögner och förräderi. De tvingas avbryta operationen och lämna sin kontakt, rebellen Sandra, ensam med en dödsdom över sig. Men jagad av sitt samvete bestämmer sig Barney för att återvända och rädda henne ?

En mycket bra actionfilm med flera stora skådisar i rollerna. Jag tycker om scenen där man får se Stallone, Schwarzenegger och Willis tillsammans. Jag har sett filmen flera gånger nu och väntar på att tvåan ska komma ut. Om ni gillar actionfilmer som jag, så ska ni absolut se den!

Helgen.

 

Igår hade vi en trevlig lördag, med utelek och barnen fick ta med sina cyklar. De tyckte det var himla roligt att få cykla lite. På kvällen spelade jag lite med älsklingen och en vän från Texas. Det blev zombie och ytterligare ett rekord taget, vi kom nämligen till runda 32 :-) Så bra vi är höhö. När vi spelat klart myste vi lite till en film innan vi gick och la oss.

 

Idag fick jag äntligen lite sovmorgon och gick inte upp förrän strax innan 9. Skönt, det behövdes kände jag. Har under förmiddagen hållt på och tvätta. Är inte helt klar än utan ska snart ta hand om den sista tvätten. Ska bli skönt när det är färdigt, det är verkligen tråkigt att vika tvätt. Våran lilla prinsessa här hemma har blivit sjuk också, hon hann med att kräkas tre gånger under loppet av en timme, Usch, hatar verkligen magsjuka! Har inte tid med det heller för den delen. Hoppas verkligen jag klarar mig ifrån det! Så med andra ord blir det en lugn hemmadag idag.

 

Hoppas ni har haft en trevlig helg allesammans!


Mitt nya konstverk.

Blev himla bra tycker jag, dock är inte bilderna de bästa och färgen kommer fram mer efter att det läkt ordentligt.


Uppskjutet.

Det blev ingen tatuering igår pga olika anledningar, men idag blir det av som jag längtat haha. Jag får liksom en kick av att tatuera mig och vill bara göra mer och mer hela tiden, men nja.. får ta det lite lugnt och planera dom väl för det är inte mycket plats kvar att göra dom på. Eller nu ljög jag, har ju hela ryggen och benen kvar att göra på, men vet inte om jag vill täcka hela kroppen med färg höhö. Har dock ett motiv för övre delen av ryggen som ska göras i framtiden. Men först ska armarna bli klara :-)

Nog snackat om det nu. Har varit väldigt effektiv denna morgon. Har nämligen gjort sista insändningsuppgiften samt ett slut prov i kursen Rehabilitering/Habilitering. Känns himla skönt! Nu har jag ett stressmoment mindre i mitt huvud. Dock börjar nästa kurs på måndag så får hur mycket som måste göras iden, jobbar nästan hela nästa vecka. Inte många dagar ledigt då. Får se hur länge jag orkar, annars hoppar jag av kursen och bara jobbar. Det tåls att tänkas på.

Jo, igår var både jag och min älskling lite flummiga, på sånt där roligt sätt, så vi tog massa weirdo pics på varandra haha. Ja, man måste få vara lite barnslig ibland även när man är vuxen. Kul hade vi och det var länge sen jag skrattade så mycket, fick ont i magen och tårarna rann.

Nu måste jag göra mig redo för snart är det dags att bege sig iväg, hoppas ni får en fin fredag!

En bra dag!

Nu har det gått ytterligare några dagar sedan jag skrev här sist. Har varit ledig men ändå haft en massa annat för mig. Idag kommer jag också vara upptagen, dock med något roligare än att städa och fixa hemmet. Jag ska nämligen tatuera mig igen, wohooo. Det kommer bli så grymt bra! Klockan 12 ska jag ner till Jonte, sen ska han bara rita upp och fixa till bilden så vid ca 13 sätter jag mig under nålarna. Ska bli så nice. Var länge sen nu ju :-)

Igår var vi hemma hos mamma på middag, mycket trevligt. Vi ska ev. göra en resa till Köpenhamn i början av maj och hälsa på min kära lillebror. Det blir jag, mamma och syster i så fall. Hoppas det blir av för det skulle vara himla roligt :-)

Nu ska jag slänga i mig lite frukost och fixa ordning mig för dagen. Hoppas ni får en fin dag allesammans! Bild på tatueringen kommer när jag är hemma igen.

Behöver mer timmar på dygnet.

Har inte bloggat på några dagar nu. Får be om ursäkt för det, men det känns som mitt liv har varit ett rent kaos. Det vore inte så dumt om dygnen hade flera timmar, för 24 timmar känns alldeles för lite för att hinna med allt. De senaste dagarna har bestått av plugga, jobba, träna, göra prov osv. Har inte ens hunnit med att ta hand om något här hemma och det ser ut som ett bombnedslag. Jobbar idag med men sen är jag ledig ett par dagar och då ska jag fixa här hemma och sen bara slappa och inte göra någonting! (hoppas jag) Det dyker alltid upp saker som måste göras. Sömnen är rubbad igen, sover kanske 4-6 timmar per natt, känns lite för lite, men när man kommit in  i den onda cirkeln är det svårt att ta sig ur igen.

Hur har ni haft det de senaste dagarna?

Tina Turner



Tina Turner (Rockmormor) har en så underbar röst! Jag gillar inte alla hennes låtar, men några stycken är riktigt bra och det här är en av dom jag gillar med henne.

Busy times

Trots att jag var ledig igår så blev det inte alls någon tid över för att sitta här vid bloggen. Ibland önskar jag verkligen att dygnet hade fler timmar så man hinner med allt man vill hinna med. Jag pluggade hela förmiddagen och fick in insändningsuppgiften vilket känns himla skönt. Under eftermiddagen blev det ett jympa pass med Tuula och så var barnen på dans. När vi väl kom hem igen hade jag huvudvärk och orkade bara inte ta för mig något.

Idag är det torsdag då och jag ska till dietisten om en liten stund, sen hem och läsa på inför provet jag har i morgon och så försöka sova någon timme till eller två så jag orkar jobba ikväll. Är redan helt slut, men ja.. jag ska väl överleva den här dagen ändå ;-)

Full rulle hela tiden!

Igår var det måndag, en måndag med mycket på schemat. Jag hade tänkt plugga hela dagen men så ringde de från jobbet och undrade om jag kunde jobba. De behövde någon som kunde sitta vak och visst kunde jag det. Pluggade hela förmiddagen och jobbade hela eftermiddagen så var inte hemma förrän vid 21.30. Därför blev bloggen lidande också.

Idag vaknade jag med huvudvärk, ska snart lägga mig en stund till och sen försöka plugga lite innan det är dags att dra till jobbet igen. Jobbar 15.30-21 idag. Så det blir nog inte så mycket mer bloggande idag heller. I morgon är jag ledig som det ser ut just nu, men då måste jag träna, plugga och styra med annat. Ska försöka hinna med att blogga lite mer då.

Nu ska jag stoppa i mog lite frukost och sen sova någon timme till. Hoppas ni får en fin dag allesammans!

Underbar låt!


My lovley family!

Jag älskar er! Ni är bäst i hela världen, finns ingen som är lika bra som er! Underbara familj :-)

 

Vi hade en väldigt bra lördag och på kvällen så myste vi med hemgjord pizza och film. När barnen somnat så spelade jag lite Zombie, först med Jörgen, Pasta (Niklas) och älsk. Sen blev det en runda med älsk och Captin (Garrett) så jag fick öva på min engelska igår också haha. Garrett är från Texas och kan ingen svenska. Roligt hade vi i alla fall, men som vanligt så blev det ganska sent så idag är man ju lite trött. Tur att vi inte har några planer för dagen utan tar den som den kommer, har inte tänkt göra mer än absolut nödvändigt. Det får helt enkelt bli en lugn dag! Hoppas ni får en fin söndag!


Kalas igår, dop idag.

 

Igår var vi som sagt hos min syster på kalas. Det var himla trevligt och det bjöds på god fika. Barnen lekte som tusan och var även ute och lekte en stund. Vi var inte hemma förrän vid 20 på kvällen och då somnade barnen nästan direkt. Det tar på krafterna att kalasa ;-)

 

Idag väntar ett dop, ska bli trevligt det med. Det är så mysigt med dop tycker jag. Innan dess blir det att fixa lite här hemma och kanske ner och shoppa lite. Är sugen på att shoppa, men vi får se vad det blir av det. Eftersom dopet börjar 13 så har man inte jättemycket tid på sig. Kanske får nätshoppa lite i stället hehe.

 

Hoppas ni får en fin lördag!


It´s friday again!

Då var det fredag igen, skönt :-) Börjar med att säga grattis till min kära syster yster som idag fyller hela 23 år! Det blir att åka hem till henne och fira henne lite i eftermiddag, men innan dess har vi lite att stå i. Ska städa kaninernas bur. Jupp kaninerna, vi har nämligen fått en kompis till Fluffy :-) Sen ska vi göra oss redo för dagen, ut och leta present till syster och en dop-present till lilla Estelle som ska döpas i morgon. Nej, inte kronprinsessan och Daniels unge, utan våra vänners lilla flicka som nu hunnit bli sex månader!

Fast jag ska börja med att stoppa i mig lite frukost, det går åt. Känns himla bra att jag den senaste veckan har lärt mig äta frukost haha. Är faktiskt hungrig på morgonen och det har jag inte varit innan. Ett steg åt rätt riktning liksom. Det känns lite B att jag inte har hunnit träna något alls den här veckan, usch usch usch. Ska sparka mig själv där bak och komma iväg på måndag i alla fall.

Nej, nu måste jag sätta fart så jag hinner med allt som måste göras!

Hoppas ni får en trevlig fredag!

Diplom till mig!

Igår fick jag diplom för att jag klarat av min utbildning ;-)


Kalas.

 

I tisdags fyllde min älskling år, så då fikade vi på den här goda tårtan. Han fick även några presenter som han blev riktigt glad över :-) Det var en trevlig dag!

 

Igår pluggade jag mest hela dagen och så var vi på dans med barnen. Det är något varje dag så det känns som man inte hinner med allt man vill hinna med. Jag hoppas det blir lugnare snart igen. Har fått hoppa in och jobba lite extra också, men nu har jag inget jobb förrän tisdag om de inte ringer in mig innan. Men ledig är jag inte för det, måste plugga en massa.

 

I morgon fyller min syster år så då ska vi dit och fira henne, på lördag ska vi på dop. Så det är bara söndag vi inte har något inplanerat. Hoppas på en lugn dag då.

 

Hoppas ni får en fin dag allesammans!


RSS 2.0