Gillar inte dessa nätter...

Här sitter jag efter en fartfylld dag. Har fixat och donat här hemma medan karln sovit i stort sätt större delen av dagen. Han jobbar natt denna vecka så vi ses inte så mycket. Trist. Gillar inte att vara ensam under nätterna. Visst att jag har barnen men det är inte riktigt samma sak om ni förstår vad jag menar. Har jättesvårt för att sova när han inte ligger bredvid mig. Hm.. men det är väl en vanesak som allt annat.

Hur som haver så spenderade vi eftermiddagen på busfabriken med barnen, min syster och hennes son. Det var skoj. Jag och älsk spelade pingis vilket jag inte gjort sen jag gick i sjuan tror jag. Haha roligt var det i alla fall :-) Även om han van över mig alla gånger ;-)

Nu ska jag ta och natta barnen och sen får jag se vad jag roar mig med. Förmodligen blir det att läsa en bok eller se på tv en stund innan jag själv kryper ner och försöker sova. Återstår att se. Hoppas ni haft en bra dag allesammans!

Gröna Lund 27/5-2012

 

I söndags gjorde vi en utflykt till Gröna Lund. Det uppskattades väldigt mycket av barnen. De hade superkul och åkte mängder av karuseller. Så härligt att se barnen så glada och de var jätteduktiga hela dagen :-) Tyvärr blev det inte så många bilder då vi hade fullt upp med annat mest hela tiden ;-)


De senaste dagarna..

 

De senaste dagarna har vi förutom jobb och dagis, varit ute och lekt. Varit på gårdsfest på barnens dagis där de visade upp någon rörelse/dans grej och så fick man gå tipspromenad och blåsa såpbubblor samt fiska i fiskdammen. Vi hade med fika och fikade tillsammans med ett par andra föräldrar och barn. Vi har också gjort ett besök på smultronstället i Söderköping. Det har varit helt underbart väder hela veckan och som det ser ut just nu kommer det hålla i sig även nästa vecka. Love it. Bloggen blir dock lidande eftersom man vill vara ute så mycket som möjligt i det fina vädret + att jobb och sånt tar upp en hel del tid också.


Nu så..

Bild från i torsdags.

 

Dagarna rullar på och jag hinner inte riktigt med känner jag. I torsdags var jag ledig och då var jag och barnen ute på äventyr, vi åkte till en lekplats där vi inte hade varit förut och barnen uppskattade det mycket att få leka vid en ny lekplats. Vi hade med lite fika också och hade himla trevligt medan karln fick slita ut sig på jobbet ;-) Han började ett nytt jobb i tisdags förra veckan och just nu jobbar han på en båt nere i hamnen där de fixar med nåt haha. Bra koll jag har då! Hur som helst verkar han trivas och han har fått mycket bra respons både från kaptenen på båten och chefen enda nackdelen är att det är långa dagar :S

 

Hur som haver i fredags blev jag inringd i sista stund så fick stressa iväg till jobbet men det gick bra och tiden flög iväg, hade fullt upp hela tiden. Har även jobbat hela helgen därav brist på uppdateringar här på bloggen. Igår efter att jag slutat jobba så gick vi hem till mamma som ville bjuda oss på middag. Skönt att slippa laga mat själv ibland hehe.

 

Idag är jag ledig men har tvättat hela förmiddagen och fixat lite här hemma. Under eftermiddagen var vi ute en sväng i lekparken så barnen fick leka av sig lite energi och när karln kom hem åt vi middag och nu sitter vi här. Izabella ser på barnprogram en stund och Alvar somnade alldeles nyss, den tröttisen :-) Ja, det var väl det som hänt under de här dagarna då jag varit ifrån bloggen. Hoppas ni haft det bra kära vänner!


Gårdagen var en trevlig dag..

Syster, Dante, Alvar, Izabella och Mamma matar fåglarna.

Vi lekte lite i Folkparken också.

Och efter all lek åt vi en varsin glass och njöt av solen :-)

 

Vi hade en väldigt trevlig dag igår och efter några timmar ute, blev det dags för mig att åka till jobbet och barnen fick följa med sin mormor hem en stund tills karln slutat jobbet. Soligt och fint väder, ser ut att bli liknande väder idag så jag funderar lite på vad vi ska hitta på då jag är ensam med barnen till ikväll då karln kommer från jobbet. Han har så långa arbetsdagar, 6-18 i alla fall den här veckan :S


Så trött på det här..

9 månader efter operationen.

 

Nyss hemkommen från läkaren. Ni som har följt min blogg ett tag vet att jag gjorde en operation i handleden i augusti förra året. Min hand/arm har inte varit sig lik efter det. Utan jag har konstant värk från fingrarna upp till armbågen, jag kan inte böja handen bakåt utan att det gör ont, inte heller stödja på handen där ärret sitter och i mellanåt kan jag inte lyfta något med handen utan att det gör ont. Detta har dock kommit och gått i omgångar utom värken som finns där jämt.

 

Så idag träffade jag alltså en läkare för att utreda saken och se vad som kan vara fel. Om det överhuvudtaget har något med operationen att göra eller om det är något annat. Läkaren misstänkte att det har något med musklerna och lederna att göra istället för nerverna så han hänvisade mig till en arbetsterapeut och jag har nu fått en tid dit men inte förrän den 25.e. Jag hoppas de kan hjälpa mig för nu är jag så trött på det här! Jag använder handen mycket och jag klarar av jobbet, vilket läkaren tyckte var bra. Nackdelen är att det värker mer efteråt och inga värktabletter hjälper så får se om jag kan få ordning på "skiten" genom att träffa arbetsterapeuten..,. fortsättning följer...


Inte på latsidan...


Nu har det gått flera dagar sen jag skrev, men har helt enkelt inte haft tid eller orkat. Jobbade heeela helgen. Lördag jobbade jag 06.45-20.30 med endast 30 min rast på hela dagen så när jag kom hem var jag ganska trött slängde mig i en dusch och sen tittade jag på tv.n en stund innan jag la mig. I går jobbade jag 12-21 så det blev inte så mycket annat gjort heller. Nu är helgen äntligen över och idag är jag ledig. Men som så många andra lediga dagar så har jag fullt upp med annat. Det ska städas, tvättas och handlas idag och i eftermiddag kommer min pappa på besök. Ingen idè att ligga på latsidan förstår ni.

Har ni haft en bra helg?

Då var kvällen här.

Sötnosen!

 

Jag är helt slut efter denna dag. Har haft lite att stå i men det är skönt att ha lite att göra så man slipper bli rastlös ;-) Jag och Izabella åkte och handlade lite under sena eftermiddagen och vi båda satt och jäspade i ett kör haha. När vi kom hem stod middagen redo, min duktiga älskling hade lagat till lasagnette till oss. Smarrigt.

 

Nu har jag nyss nattat barnen och tänkte slänga mig i soffan och glo på tv resten av kvällen, känner att det är allt jag orkar med denna kväll så jag säger god natt nu.


För jag har bara regn hos mig..


Då var det slut på det fina vädret.. i alla fall här. Det regnar och är väldigt grått ute. Trist.

Det är några som har frågat hur det går med min träning och jag kan väl säga att det går inte alls bra just nu. Har hamnat i en svacka där det är svårt att finna orken, lusten och tiden. Ska dock träna i eftermiddag om de inte ringer in mig för jobb. Däremot ligger jag inte helt på latsidan, jag ränner runt och fixar med annat hela tiden + att jag springer runt på jobbet så lite "träning" får man ju ändå. Vardagsmotion. Men som sagt i eftermiddag blir det träning med min vän, vi ska köra ett afropass, det är ett zumbaliknande pass. Kanske tar vi gymmet en stund innan. Vi får se hur vi gör.

Nu ska jag i alla fall slänga i mig lite frukost och sen ta och vila huvudet en liten stund till innan jag ska ta och fixa lite här hemma. Måste bädda rent sängarna, dammsuga av alla golv och ta hand om lite disk. Det är sånt här man får roa sig med på sina lediga dagar ;-) Om jag hinner och orkar så kanske det blir en sväng ner till stan också då jag behöver handla hem ett par saker eller om jag tar det i morgon. Sånt som märks.

Hoppas ni får en bra dag allesammans!

Film - American Pie reunion


Det var sommaren 1999. Fyra småstadsgrabbar inledde sin strävan efter att förlora oskulden. Under åren som gått har Jim och Michelle gift sig, medan Kevin och Vicky gjort slut. Oz och Heather växte ifrån varandra men Finch suktar fortfarande efter Stiflers mamma. Nu har dessa vänner återvänt hem för att som vuxna tillsammans minnas, och inspireras av, det förgångna – av de hormonstinna tonåringar som lade grunden till en humorlegend.

Jag tycker inte om de andra American Pie filmerna, förutom den första. De andra blev för mycket, men den här hade sina roliga stunder och var en helt okej film som jag kan rekommendera er att se om ni inte redan har gjort det. Den var inte "wow" bra och är nog ingen film jag kommer se flera gånger, men som sagt helt okej.

Nya frisyren.

Har glömt visa min nya frilla ju! Här är den :-)


Helgen.

My love ♥


I fredags var vi på IKEA en sväng, men på vägen dit ringde de och frågade om jag kunde jobba kvällen och visst kunde jag det. Hade inte riktigt planerat in jobb, men det gick bra ändå. Igår jobbade jag också och var totalt slutkörd när jag kom hem, kommer nog aldrig vänja mig vid att gå upp 05.15 på morgonen ;-) Men jag kom hem till en städad lägenhet och medan jag vilade så fixade älsk middagen som bestod av klyftpotatis, lövbiff och en god beasås med vitlök i och efter middagen fick jag lite massage. Underbart!

 

Blir jobb idag med men börjar inte förrän 14.30 så innan dess ska jag bara ta det lugnt. Blir kanske lite lek i parken med barnen, men annars ska jag bara ta det lugnt. Efter idag är jag ledig fram till nästa helg om de inte ringer in mig under veckan. Skönt med lite ledigt även om man vill ha timmar.

 

Har ni gjort något skoj under helgen?


Underbara väder!

Fika på balkongen :-)


3.e maj idag och min lillebror fyller år! Grattis till dig kära bror.

Har inte bloggat på några dagar men det beror på att vi har haft underbart väder så har inte haft lust att sitta här då. Igår hade vi över 20 grader och strålande sol! Underbart! Njuter av min ledighet fullt ut men i helgen är det dags för jobb igen. De här senaste dagarna har jag suttit på balkongen och pysslat lite, varit på badhuset med barnen, fikat med ett par vänner och bara varit. Helskönt faktiskt!

Vad har ni haft för er de senaste dagarna då?

RSS 2.0