Spännande ;-)

Me and my love 11år o 2 månader tillsammans <3
 
I fredags fick jag brev på posten om en tid till specialistläkare. Lite nervöst men spännande. Hoppas på positiva besked då jag fick en tid på min födelsedag hehe. Har valt detta själv så nu hoppas jag bara att läkaren går med på det för det skulle förändra mitt liv en aning. Vet att ni blev lite nyfikna nu men tänker inte avslöja mer än att det handlar om en operation. Så det så ;-)

Jodå, jag lever!

Nu har det gått sådär lång tid igen. Jag ska försöka skärpa till mig, men det är inte alltid jag har ork att ens sätta mig framför datorn. Inte som det har sett ut nu de senaste veckorna. Förra veckan jobbade jag hela 62 timmar och denna vecka blir det 40 timmar på söndag när jag går av mitt pass. Allt har jag inte på schema såklart utan det har blivit lite extra. Jag trivs så himla bra och har så jädrans kul på jobbet, men det börjar kännas nu att man har jobbat lite väl mycket. Dock är jag tre-ledig nästa vecka. Fre-sön och då ska jag njuta av ledigheten för en gångs skull. Bara vara med barnen och hitta på något kul. Ni förstår jag är så uppe i varv så jag kan inte koppla av på mina lediga dagar. Det måste hända något hela tiden för annars blir jag otroligt rastlös och uttråkad.
 
I måndags var jag ledig men då for vi på en roadtrip med min syster. Så vi åkte till Nyköping, Eskilstuna och Katrineholm för lite olika ärenden. Barnen tyckte det var skoj att får se lite annat än denna tråkiga stad. Och idag slutade jag tidigt, redan vid 12 så då for vi upp till Örebro för att hälsa på en vän och när vi kom tillbaka blev det middag hos mamma. Ja, ni förstår kanske nu att jag har svårt att vara hemma och koppla av även om jag är ledig hehe. Förutom jobb och roadtrips så har det väl inte hänt sådär jättemycket den senaste tiden. Dagarna har liksom bara flugit förbi. Det förstås, vi har varit ute och lekt mycket nu när vi haft så fint väder utom igår då det började snöa och bli kallt igen. Dock så försvann snön lika fort som den kom som tur va.
 
Nej, nu ska jag snart krypa till kojs så jag orkar upp i morgonbitti för ännu en arbetsdag.

RSS 2.0