Ingen vanlig dag...

Idag fyller min karl år. Vi firade dock igår med tårta och presenter då min mamma och syster var förbi. Blir en fika idag med innan jag ska åka och jobba. Av mig och barnen fick han en tröja av märket DePalma för er som vet vad det är hehe, han blev väldigt nöjd med den.
 
Vet inte om det blir så mycket mer bloggande den här veckan, tråkigt nog men sant. Men det väntas jobb och jag är inte ledig förrän måndag igen. Ska försöka slänga in ett inlägg så det inte blir så långt mellan gångerna. Det här blir min tredje helg i rad med jobb, men nästa helg är jag ledig fre-sön och vi har barnvakt hela helgen, det blir att vila upp sig och så ska vi till Örebro och hälsa på några vänner. Ska bli riktigt skoj!
 
Hoppas ni alla får en riktigt bra dag nu!

Long time no see..

Har inte skrivit på länge nu, men har inte haft någon ork. Hela helgen bestod av jobb och totalt blev det 23 timmars arbete bara under lördagen och söndagen. Totalt slut efter helgen. Igår var jag iofs ledig men då pysslade vi med annat. Fick ett ryck och möblerade om i vardagsrummet, storstädade och handlade. Idag börjar jag inte förrän 15.30 men ska fixa lite här hemma innan dess. Skulle behöva en veckas ledighet nu så jag hinner vila upp mig lite.
 
Ska i alla fall ta och fixa lite frukost nu. Blir fiberhavregrynsgröt med linfrön och knäcke med kokt ägg. Smarrigt. Sen en kopp kaffe på det så är man igång igen. Ville egentligen bara kika in och säga att jag lever hehe.

Infomöte och intervju.

Vet ni, man får en så härlig känsla i kroppen när man hör hur omtyckt man är på jobbet. För ett par veckor sen annonserade de ut tjänster på ena stället jag jobbar på. De ska nämligen starta en ny grupp där då behovet av mer personal verkligen finns och igår fick jag höra att flera av mina arbetskamrater har sagt till chefen att de vill att jag ska få en av dom tjänsterna :-) Kan ju vara skönt att få mer fast jobb och inte bara hoppa omkring både ute och inne. Hur det än blir så trivs jag kanon på båda ställerna och är glad så länge jag får vara kvar! Har idag varit på infomöte om detta och även en snabb intervju, kändes ju lite skumt att chefen som man träffar och pratar med mycket ändå höll i intervjuena. Jag menar, hon vet ju redan hur man är som person och hur man funkar i gruppen hehe. Nåja, nu håller vi tummarna för att jag får en av tjänsterna.
 
När jag kom hem förut så drabbades jag av en rejäl migränliknande jäkla huvudvärk. Det är så jobbigt och det enda som hjälpte var att lägga sig i mörkret en stund. Tog två tabletter också, så nu känns det lite bättre. Ska äta middag nu, karln gjorde pannkakor till barnen men jag ska nog ta mig lite soppa. Är inte så förtjust i pannkakor. Sen blir det att pyssla lite eller bara slappa framför en film. Lägga sig tidigt för i morgon väntar jobb igen 6.45-21 lång dag med andra ord.
 
Ha en fin kväll nu allesammans!

Back in buisness.

Back in buisness, yep. Izabella är frisk igen och jag var tillbaka på jobbet iigår. Känns skönt att allt återgår till det "normala" Men det var himla skönt att vara hemma också, känner att det har blivit lite väl mycket jobb den sista tiden. Jobbar idag med 13.30-23 sen är jag ledig i morgon.
 
Vi har bokat hotell rummen till resan också, och våran "rutt" blir. Norrköping - Rostock - Hamburg - Antwerpen - Bayeux - Dunkerque - Bremen - Rostock - Norrköping. Vad man längtar nu, kommer bli så grymt skoj! Vi som åker är jag, min karl, och tre vänner. Kommer bli fullt i bilen hehe. I Bayeux kommer vi gå på Battle of Normandy memorial museum I de andra städerna kommer vi utforska och se oss omkring så mycket som möjligt och i Rostock blir det shopping av goda drycker innan vi åker med färjan tillbaka till Sverige. Nu hoppas jag bara att tiden går fort! Vill åka nu, helst igår haha.
 
Ska ta och fixa lite frukost nu till barnen och mig själv förstås. Sen blir det att bara ta det lugnt innan det är dags för avfärd mot jobbet. Hoppas ni får en fin dag allesammans!

Pyssel och sjukstuga.

Har stickat en mössa och halsduk till en av Izabellas dockor.
 
Här hemma har vi sjukstuga. Izabella började kräkas massor igår kväll och idag har hon feber och är jätteslö. Lilla stumpan då! Själv har jag en släng av feber och huvudvärk. Har även ont lite här och var i kroppen. Brukar väldigt sällan bli sjuk, men det här är andra gången i år! Usch, fy och blä. Igår kväll så passade jag på att sticka lite till Izabellas ena docka som ni kan se på bilden. Kände mig så rastlös så det var en perfekt sysselsättning.
 
Blir inget jobb i helgen för min del dårå, känns lite trist att förlora 20 timmar men jag är hellre hemma och tar hand om min plutta som är så sjuk. Jag klarar mig alltid, lite feber påverkar mig inte så mycket faktiskt.
 
Ska väl fortsätta pyssla lite idag men först måste jag ta en huvudvärkstablett så det inte blir värre, blir lätt det om jag inte tar den där tabletten i tid. Har ju lärt känns min kropp och dess signaler nu när man levt i den i 27 år haha. Hoppas ni får en toppenhelg allesammans!

Onsdag.

Onsdag och halva veckan har snart gått. Har sovit större delen av dagen och ska nog försöka sova ett par timmar till. Ska nämligen jobba i natt 20.45-06.45 så för att orka behöver jag lite sömn. Känns dock väldigt skumt att sova bort hela dagen för det kommer bli så i morgon med. Hinner inte göra så mycket annat. Är ledig fredag vilket ska bli himla skönt ska passa på att göra lite nytta här hemma då, sånt där som man inte hinner/orkar med efter långa arbetsdagar. 
 
Har även fått lite bilder på min kommande bil, den ser himla fin ut i lacken och helt nya däck + fälgar på den, både sommar och vinterdäcken är helt nya. Inredningen har dock min farbror tagit ur, så invändigt ser den inte så fin ut just nu haha. Men han ska fixa ordning det så jag får helt ny inredning också. Skulle få nya bilder när bilen är klar. Han kommer ha bytt ut alla slitdetaljer dvs kamrem, avgassystemet, bromsar osv.. Oh, längtar tills jag får den!
 
Nu, ska jag fixa middag till mina älsklingar och sen sova en stund till innan det är dags att gasa mot das work.
 

Resan vi planerar.

Vi har nu bestämt vad för resa vi ska göra och om allt går som planerat så åker vi sista veckan i augusti. Vi kommer bli borta i ca 10 dagar och jag längtar så!
 
Vi planerar resan för fullt då det är en del som måste fixas innan vi kan åka. Pass till barnen, grönt kort, försäkringar osv. Sen är det ju lite annat man måste ta reda på, regler och lagar och sånt där "tjafs" Boende ska bokas också. Det är ju liksom inte bara att sticka iväg som många tror. Eftersom jag är väldigt intresserad av andra världskriget så ska vi bila ner till Bayeux och Omaha beach (Normandie) där de allierade landsteg 6 juni 1944, samt besöka kyrkogården där många av soldaterna är begravda. Vi kommer åka genom Tyskland och Belgien där vi även kommer stanna och se oss omkring lite. En helt fantastisk resa tror jag! Har alltid velat åka dit, eller ja i alla fall så länge jag varit intresserad av ämnet.

Söndag.

 
Då var det söndag. Dagarna går väldigt fort, speciellt de dagar då man är ledig. Igår hade vi en hemmadag då vi städade och tvättade. Var och handlade lite också och när vi var klara med allt så myste vi framför tv.n och läste lite böcker tillsammans med barnen. En bra lördag.
 
Har inga planer för dagen utan vi tar den som den kommer. Om jag får bestämma så tar vi det bara lugnt här hemma, är så trött. Kanske går vi ut en sväng och leker lite i snön men annars gör vi nog inte så mycket. Ladda upp inför ännu en jobbvecka.
 
Hoppas ni har en bra helg allihopa, för nu ska jag fixa med frukost och greja lite.

Dödstrött.

Är så fruktansvärt trött nu. Ska alldeles snart krypa till kojs. Vaknade redan 03.45 i morse och hade väldigt svårt för att somna om, låg och vred och vände på mig mest hela tiden och 05.30 ringde klockan. Lyckades väl slumra till nånstans därimellan för när klockan ringde kändes det som jag nyss hade somnat. Inte ett dugg utvilad men det var bara att kliva upp och slänga på en kopp kaffe, packa ner matlåda och göra sig redo för en lång arbetsdag. Jobbade 7-15+16-21 idag.
 
I morgon är det ännu en arbetsdag dock bara mellan 7-13.30 sen ska jag gasa mot stan och träffa min mamma, vi ska äta lunch och kanske shoppa lite. Var länge sen jag hittade på något ensam med min kära mor så det ska bli roligt.
 
Jo, nu har vi även bestämt vad för resa vi ska göra. Tjoho, men det blir nog inte förrän sista veckan i augusti + första veckan i september, så vi kommer alltså vara ute och fara i ca 2 veckor :-) Nej, nu måste jag verkligen gå och sova.
 
Hoppas ni har haft en bra dag allesammans!

When the time is not enough!


Sköjig överraskning.

Min bil som jag ska sälja sen.
 
Jobbhelgen är över, första natten var lugn och skön och vi fick tid för vila mellan ronderna. Andra natten var det inte så himla lugnt. Larm på larm hela tiden så det blev mycket spring. Natten gick dock fort men var så trött när jag skulle hem. Har sovit till och från tills nu typ. Eller jag var vaken ett par timmar tidigare. Känner mig rätt seg, men fick en rolig överraskning nyss.
 
Min älskade pappa ringde och sa att han fixat en ny bil till mig hehe. Min farbror ska dock fixa ordning den, lacka om den osv så det dröjer ca två veckor innan jag får den. Så roligt. Inget fel på den bilen vi har förutom att vi ska byta bromsbelägg. När den är besiktad sen så ska jag sälja den vidare. Har tre potentiella köpare så den som bjuder högst får den hihi. Lite kosing är ju aldrig fel så att säga.
 
Vi har även kollat på resor, men väljer att avvakta till hösten i så fall. Vet inte om vi ska åka bara vi två eller om vi ska ha med barnen. Det får vi fundera lite på. Självklart ska barnen få vara med och uppleva saker men skulle vara både mysigt och skönt om vi kunde komma iväg själva. Nu tycker väl en del att man är egoistisk men det bryr jag mig inte om, för semester behöver alla ibland. Bara komma bort från verkligheten en stund.
 
Nåja, ska ta och koppla av med en bok en stund nu innan barnen ska hämtas.

Fredag!

 
Äntligen fredag! Eller vad säger ni? Nåja, jag har ju ännu en jobbhelg framför mig men det gör mig inget då det är nätter jag jobbar. Fick ihop 172 jobbtimmar i januari och det kommer ge mig en riktigt nice lön sen hehe. Räknade ut att jag jobbat 12 helger i rad med helgen som kommer. Dock är bara varannan helg en hel helg och varannan bara lördagen eller söndagen. Trivs som fisken i vattnet på jobbet så mig gör det inget att jobba, men det är klart det är lite tråkigt att inte få så mycket tid med mina älsklingar fast å andra sidan har man ju råd sen att ta ledigt några dagar och hitta på något kul eller bara vara hemma och mysa. Nåja, nästa helg kommer jag vara ledig heeela helgen. Ska bli skönt!
 
Nog om jobb nu. När jag kom hem fick jag bamsekramar av barnen, så himla mysigt! Och väldigt skönt att komma hem tidigt idag. Var och handlade lite på vägen hem också så nu har vi lite gottis till kvällen. Det blir film och mys med mina älsklingar för hela slanten. Så skönt att bara vara.
 
Nu ska jag sätta mig och läsa lite och koppla av medan Alvar ser på film och Izabella leker på sitt rum. Gubben min fixar lite i köket och får allt fixa med middagen också hehe. Gubbar är bra att ha i bland ;-)
 
Nåja, trevlig fredag på er!

RSS 2.0