I valet och kvalet

Dagarna rullar på i en rasande fart. Antar att det blir så när man har många bollar i luften samtidigt. Jag står inför ett val och jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag har nämligen kommit in på en utbildning som jag vill gå, men jag vet inte om jag kan börja just nu. Dels för att jag jobbar och dels för att jag håller på med "projektet" som tar mycket av min tid just nu. Kanske blir det för mycket att hoppa på den här utbildningen också då. Fast ja, det går väl att pussla ihop allt på något vis. Får se hur jag gör och vad jag bestämmer mig för.
 
Idag är jag ledig från jobbet men ska pyssla med annat i stort sett hela dagen så det blir väl inte så mycket tid över till annat som bl.a bloggen. Tyvärr blir den lidandes men jag är glad att ni underbara läsare stannar kvar här ändå.
 
Nu måste jag sätta fart med alla morgonbestyr. Ha en bra dag!

Trött är bara förnamnet.

Gu vad det är segt att gå upp på morgonen nu när det är så mörkt ute. Har en del att göra idag så jag måste upp tidigt för jag ska vara iväg redan om en timme ungefär. Anledningen till att jag inte har skrivit nu på några dagar är att jag har haft fullt upp och när man kommit hem så har jag varit totalt slut. I helgen blev det långa jobbpass, lördagen 6.45-16 och söndagen 6.45-21 så där försvann den helgen.
 
Igår var jag totalt jätteseg hela dagen, men var iväg och fixa med ett par saker sen var jag bara hemma och tog det lugnt. Idag ska jag som sagt iväg men sen hoppas jag på en lugn eftermiddag/kväll. Kommer ha en del att göra hela veckan men ska försöka uppdatera bloggen lite mer än vad jag har gjort hittills.
 
Nej, nu måste jag få i mig lite frukost och göra mig redo för denna dag. Hoppas ni alla får en bra tisdag!

Studiebsök på arbetsplatsen

Studiebesök på gubbens jobb.
 
Idag började Alvar lite senare på dagis så efter att vi lämnat Izabella på skolan så gjorde vi ett studiebesök på gubbens jobb. Alvar tyckte det var väldigt spännande och sa att han ville jobba med pappa när han blir stor hehe. Det är några som har undrat vad han jobbar med och man kan väl säga att han är lite allt i allo. Han är anställd via ett företag som skickar ut folk dit där de behövs så de senaste veckorna har han hållt på med rivning, blästring, bygge osv. Men oftast arbetar han som license svetsare då han i grund och botten är det. Så nu vet ni ;-) Själv jobbar jag som timvikarie på ett demensboende och trivs som fisken i vattnet där. Helt underbara människor man jobbar med, ja de boende är också underbara förstås och vi har nästan alltid roligt på jobbet :-)
 
Vad jobbar du/ni med? Trivs ni med era jobb?

Tisdag.

Ännu en tidigt morgon, hatar att vara lättväckt. Vaknar för minsta lilla och det är så jobbigt när man ändå har möjlighet att få sova lite längre. Karln lämnar barnen på dagis och frita innan han drar vidare till jobbet och det innebär att jag är ensam hemma. Ska jag sova lite till eller låta bli? Risken är ju att man blir ännu tröttare när man sover en stund till och jag har lite att fixa med ändå. Ska "jobba" med mitt projekt i stort sett hela dagen har jag tänkt och senare i eftermiddag kanske jag ska hem till Julia på en fika och lite tjejsnack :-) Ja, det är väl så denna tisdag kommer se ut om inget annat dyker upp.
 
Var på VC igår med Izabella, hon var lite röd i ena örat men de gör inget åt det så länge inte trumhinnan har spruckit utan vi ska ge henne alvedon när hon får riktigt ont och sen bara vänta ut det. Gav henne alvedon igår men sen dess har hon inte sagt något om örat. Kan det gå över så fort? Skönt i så fall.
 
Nej, ska nog ta mig en dusch och lite frukost så jag vaknar till lite innan jag sätter fart med projektet. Ha en fin dag nu allesammans!

Länge sen, jag vet..

Okej, nu var det längesen jag skrev här, men har jobbat en del och varit sjuk men nu är jag okej igen dock fortfarande förkyld men det kan man ju leva med. Izabella har nog dessvärre åkt på öroninflammation, eller ja vi vet inte men hon har jätteont i ena örat så ska ringa VC sen så de kan kolla örat. En rejäl massage skulle jag behöva då jag har ont i rygg och axlar, ryggen kommer och går så det har jag vant mig vid men axlarna brukar jag inte ha ont i så det blir lite extra jobbig nu.
 
Helgerna går fort och tyvärr fick jag sjukskriva mig denna helg som var, har haft feber och skit, men barnen har fått göra lite roligt i alla fall. Izabella fick sova hos mormor fre-lör och igår var barnen på cirkus med sin mormor. Innan dess var de iväg med sin morfar och gjorde lite saker, skönt att mina föräldrar vill "låna" barnen ibland för att hitta på saker så får vi föräldrar får lite egentid. Egentid behövs för att man ska orka med allt.

En update..

I fredags var jag ute med vikarierna från jobbet. Vi hade väldigt trevligt och dansade hela natten lång ;-) Lördagen kom och efter att ha sovit några timmar så var jag förvånandsvärd pigg. Vi åkte till busfabriken med barnen så de fick leka av sig lite och kvällen spenderade vi med film och mys. Hela söndagen var jag totalt slut, kände mig väldigt seg och vi tog det lugnt hemma med olika lugna aktiviteter.
 
Igår var det en ny vecka och den började med jobb 6.45-12,15 skönt med en kort dag och idag är jag ledig igen, den enda lediga dagen denna vecka och jag håller på med tvätten. Sånt där som måste göras liksom. Ska även iväg i eftermiddag och göra lite saker men annars blir det nog en lugn dag.
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan allesammans!

RSS 2.0