Lääänge sen!

Doris
 
Oj, oj.. nu var det verkligen länge sen jag skrev. Eller jag skrev ett inlägg för några dagar sen men det försvann när jag skulle publicera det och då orkade jag helt enkelt inte skriva ett nytt.
 
Det har ju hänt lite saker sen sist. Bla så var jag och pappa nere i skåne och hälsade på mina farbröder, farmor och farfar. Hämtade hem min nya bil och den är jättefin! Nöjd och glad. jupp, jupp. Dessutom har jag nu fått en tjänst på 76% vilket känns kanoners. Dock får jag jobba extra upp till 100% så det kommer jag förmodligen att göra. Känns super nice att veta, när, var och hur jag ska jobba!
 
Vi har också besökt tropikariet med barnen vilket de tyckte var riktigt roligt. Och inte nog med det vi har fått två nya familjemedlemmar. Doris och Dolly. Supersöta små saker hehe. Vi har varit hemma hos mamma på middag och så har vi varit och hälsat på Johan med familj.
 
Förutom allt detta så har vi ju jobbat en hel del. Från och med i morgon börjar min tjänst så det blir lite mer rutin på det hela skönt. Har varit ledig sen i torsdags vilket har varit himla skönt. Har hunnit fira lite påsk och storstädat.
 
Hoppas ni haft det bra sen sist. Nu ska jag svara på lite kommentarer.

Lite av varje.

Det har varit en tuff vecka med mycket jobb. Har en natt kvar nu innan jag är ledig ett par dagar. Räknade ut att när jag går av i morgonbitti så har jag jobbat 52 timmar sen i måndags. Gör mig inte så mycket eftersom nästa vecka blir mycket lugnare.
 
På fredag drar jag och min pappa ner till Skåne. Ska hem till min farbror och hämta min bil som är klar. Tjohoo! Ska bli himla skoj faktiskt. Kommer hem lördag kväll igen. Ja, annars är det mest jobb som gäller. Den 1.a april får jag besked om jag fått en av tjänsterna jag sökte eller inte. Hoppas naturligtvis på det bästa. Skulle va skönt med en fast tjänst :-)
 
Den 27 april blir det party igen. Då kommer några eller ja, ganska många vänner hit för att fira lilla mig. Blir vi för många så får vi hyra lokal hehe. Tänkte bjuda på lite mat, men frågan är vad? Ska fundera lite och så får vi se när jag vet hur många vi blir. Men något enklare blir det allt.
 
Ja, det är väl lite av vad som sker den inom den närmsta framtiden. Längtar till resan men dagarna rullar på så snart är vi där hehe.
 
Hoppas ni haft en bra helg!

Fredagens festligheter.

 
Har inte skrivit på ett tag jag vet. Men har haft fullt upp. I fredags var vi ute med några vänner och hade riktigt kul! Bjussar på några bilder som togs under kvällen, innan vi blev alltför onyktra och kameran glömdes bort ;-)

New week.

Två av mina älsklingar hemma hos min syster.
 
I söndags innan jobbet så var vi som sagt ute och lekte i skogen. Det var rätt mycket snö kvar där även om det mesta smält bort runt omkring. Vi hade väldigt kul i alla fall och barnen fick göra av med energi.
 
Igår var jag ledig och tog en fika med underbara Julia. Måste ses oftare men det är svårt då vi jobbar om varandra hela tiden. Det var i alla fall hur trevligt som helst. Nu väntar tre jobbdagar innan jag är tre-ledig. Dvs ledig fredag, lördag, söndag! Tjoho! På fredag blir det utgång med underbara vänner, kommer bli grymt skoj tror jag! Länge sen vi var ute nu så det är på tiden att skaka lite rumpa hehe.
 
Nu ska jag ta och äta lunch och sen blir det iväg och hämta upp en arbetskollega och vidare på personalmöte.Efter det blir det jobb till 21. Med andra ord, dagarna rullar på som de brukar. Hoppas ni har fått en bra start på veckan gott folk!

Lek i skogen.

 
Igår innan jag for till jobbet så passade vi på att vara ute i skogen och leka en stund.

RSS 2.0